2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beta düzgün birşekilde yukseliyordu fakat rahimde kese görülemedi ve çok fazla şancı kramp yaşıyordum. Siz böyle kötü durumlara takılmayın iyi düşünün herzamn iyi olsun
cok gecmis olsun canim diliyorsan eger rabbim tez vakitte kuacgina almayi nasip etsin tekrra gebelik yasarsin insallah saglili olarak.

@fatoscum sanada cok gecmis olsun tez zmanada sagligna kavusursun insallah eminim cok zordur anlagtatgin kadariyla yasamis gbi oldum sifa versin rabbim

kizlar bende 5haftalikken gittim 5+1demisti ve karnimdan ultrasonla gormustu keseyi plasntayi hepsi saglikli guzel hoc sorun yok 1ay sonra gel demisti tabi ben dayanamiyorum okudukca duydukca kese gorduk bebek varmi kalp atisi varmi falan oyuzden randevu aldik yarin kontrole gidicez insalah guzel haberler alirim.varsa bi terslik erken farkedilsin diye banada dua edin olurmu guzel haber alayim bende hepinize dua ediyorum hep aklimdasiniz

Bulantim olmuyor diyenler bunun icinde bende varim yemek yemegi geciktirince bakin ne oluyor....
ayn
Bulantim olmuyor diyenler bunun icinde bende varim yemek yemegi geciktirince bakin ne oluyor....
aynen hic bulantim yok ama yemek yemeyi geciktirdigim an midem kaziniyor bi allal bullak oluyorum agzimda degisik bi tat olusuyor yemek bile yiyesim gelmior oyzuden surekli biseyler atistiriyorum ac kaldigim an dengem bozuluyor midem sinir elim ayagim titriyor falan

Benimde bugun yok
Ben de bu sabah fark ettim göğüs ağrım geçmiş, sabahtan beri elliyorum ama hafif bir sızı var o kadar başka ağrı yok
Benimde gögüs agrim gecti.sanki sisligide indi.yarin randevum var korkuyorum kötü haber almaktan

Bebek düşmüş mü yanı ben hastaneye yatmstım orda takıp ettıler bır gunde dusurdum benımkı buyuktu bıraz ama 8 haftalık falan dı
Valla canım bilmiyorum ki bildiğim tek şey kasıklarımın ağrısına gaz sancısı da ilave olmuş olması ben sata göre 6+3te gittim doktora ne karından ne vajinal kese yoktu ve doktorun söylediği düşürecek bi kese yok pıhtı gelmez demesiydi doktoru da aramak istemedim açıkçası bekliyorum zaman ne gösterecek

Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben bugün doktora gittim. Tam 6 hafta 1 günlüğüm. Ultrasona göre tam 6 hafta çıktı. Keseyi gördük içinde bebek de vardı hatta kalp atışlarını da az az duyduk. Ama kesenin şekli bozuk düşük tehlikesi var dedi progestan fitil verdi. Bulantı için bitkisel bir ilaç verdi. Yatarak dinlenmen lazım dedi ama ne mümkün. Oğlum da çaktırmadan karnıma vurup duruyor vurduğu an kramp giriyor bu sefer kesin gitti bebek diyorum her seferinde. Ona söylemeyecektim bu kadar erken babası kardeş geliyor annenin karnında falan deyince öğrendi. Kardeş çok istiyordu ama çaktırmadan da böyle yapıyor. Bulantılar yüzünden ilgilenemiyorum da eskisi gibi. İyice hırçınlaştı

Arkadaşlar herkese merhaba,
Nisan ayında 5 haftalık iken düşük yapmıştım ancak o zamanlar hiç lekelenme olmadan direk şiddetli ağrı ile kanamam başlamıştı. Şuanda takvimime göre 5+3 yarın doktor randevum var ancak bugün kara yolculuğu yaptım 6 saat eve gelince yine bir ağrı ve kahverengi lekelenme oldu hemen Progestan içtim . Yine o kötü acil travmansını yaşamak istemediğim için şuan doktora gitmiyorum. Sizde ki lekelenme nasıl oldu ? Ağrı ya da başka durum oldu mu? Kanama yok şuan sadece yoğun kahveringi lekelenme var.

Bende de birkaç gün önce olmuştu, 3-4 gün sürdü açık kahverengi renkliydi benim bir kere de kapkara bir şekilde gelmişti. Hiç ağrım sızım olmadı lekelenme de öyle bariz belli değildi peçeteye geldiğinde dikkatli baktığımda görmüştüm. Doktora gitmiştim muayene etti önemli bir şey değil dedi. Progesteron verdi şuan geçti lekelenmem. Benim de genelde dışarıda işlerim olduğunda hep gelmişti fazla ayakta kalınca falan..

Hayırlı olsun.. bende gitsem geç döllenme olmuşsa bile yine de duyulur mu acaba artık.. herkesin duyulmaya başladı..yarın sata göre 8.haftaya giriyorum

Arkadaşlar keseyi görenler kese içinde bebeği nezaman gördünüz panik yaptim ben önümüzdeki çarşamba gtcem kontrole çok tedirginim yaaa

Arkadaşlar keseyi görenler kese içinde bebeği nezaman gördünüz panik yaptim ben önümüzdeki çarşamba gtcem kontrole çok tedirginim yaaa
Ben 5+5 de görmüştüm gerçi bu haftada kalp atışını bile duyan var biz bebeği gördük sadece bakalım inşallah kalp atışını da duyarız hayirlisiyla

Kizlarr güzel haberlerle geldim çok şükür 5+3 olmamız gerekiyordu sata göre ama doktor 5+5 dedi neye göre belirleniyor embryo 2.6 mm buna göre mi ? Kalp atışı alıyor gibiyim minik bir hareket var ama haftaya tekrar gel dedi :) bir de erkek galiba dedi çok şaşırdım ya :)

Eklentiler

• 20180718_214132.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…