Kizlarr güzel haberlerle geldim çok şükür 5+3 olmamız gerekiyordu sata göre ama doktor 5+5 dedi neye göre belirleniyor embryo 2.6 mm buna göre mi ? Kalp atışı alıyor gibiyim minik bir hareket var ama haftaya tekrar gel dedi :) bir de erkek galiba dedi çok şaşırdım ya :)
Valla öyle dedi bende şaşırdım neye göre dedi acaba .. sağlıklı olsunda benim için hiç önemli değil ama gönlümden geçen kızdı doktor erkek deyiverdi:)erkek mi çok erken tahminde bulunmuş doktorgönlüne göre olur inşallah
Canm pıhtılaşma için iğne vuruolar dıe bılıorum benım komşumnda oleydıde kaç ay iğne vurunduYelefonla haberleşiyoruz şuan bakalım testi tekrarla diyecekmi ne zaman çağrıcak,ilaç takviyesi için telefonda haberleşiypruz iki kaybım var çünkü pıhtılaşmadanmış
Gözünaydın canım maşallahKizlarr güzel haberlerle geldim çok şükür 5+3 olmamız gerekiyordu sata göre ama doktor 5+5 dedi neye göre belirleniyor embryo 2.6 mm buna göre mi ? Kalp atışı alıyor gibiyim minik bir hareket var ama haftaya tekrar gel dedi :) bir de erkek galiba dedi çok şaşırdım ya :)
Aaa masallah cinsiyetini de mi görmüş çok şaşırdım henüz çok erken ya :) o ultrasonda büyüklüğüne göre öyle değerlendirmiş artı eksi 3-5 gün oynar gercek süresine göre,çok önemli değilKizlarr güzel haberlerle geldim çok şükür 5+3 olmamız gerekiyordu sata göre ama doktor 5+5 dedi neye göre belirleniyor embryo 2.6 mm buna göre mi ? Kalp atışı alıyor gibiyim minik bir hareket var ama haftaya tekrar gel dedi :) bir de erkek galiba dedi çok şaşırdım ya :)
Crl dedikleri bas popo mesafesine gore hafta belirleniyor ben dun 6+0 da gittim 2.2 mm idi geriden geliyor cunku yumurtlama ve dollenme gec olmus benim adetim hep gec oluyordu zaten. Seninki de tam tersi erken dollenme adetinin 14. Gunu degilde 12. Gunu falan dollenmistir. Ama bunlar zaman gectikce degisebiliyor. Her bebek ayni buyuklukte degil sonucta. Benim bebekte kalpten bahsetmedi o kadar minikti ki. Cinsiyet normalde 13 hf dan sonra belirlenmeye baslar ama bu haftalarda genital tuberkul diye bir olusum var sanirim kadin ya da erkek dis genital organlarinin taslağı birbirinden farkli. bazen dogru çıkabiliyor bu tahmin kiz erkek fark etmez bence saglikli olsunlar da.Kizlarr güzel haberlerle geldim çok şükür 5+3 olmamız gerekiyordu sata göre ama doktor 5+5 dedi neye göre belirleniyor embryo 2.6 mm buna göre mi ? Kalp atışı alıyor gibiyim minik bir hareket var ama haftaya tekrar gel dedi :) bir de erkek galiba dedi çok şaşırdım ya :)
11 temmuzda gittim 5+3 tu ama benim geç döllenme sanırım bugün 6+4 önümüzdeki haftaya randevum ama stres yaptim herkes bebisleri gordumu kii ben sadece keseyi gördümCanim ben bugün gordum 5+3 'te ama 6 7 dede gören var telaş yapma . Kac haftaliksin
Ben 5+3 te gitsem kesin gormezdim ddoktor 6+0 da anca gorunur olmus tam zamaninda geldin dedi11 temmuzda gittim 5+3 tu ama benim geç döllenme sanırım bugün 6+4 önümüzdeki haftaya randevum ama stres yaptim herkes bebisleri gordumu kii ben sadece keseyi gördüm
Kese kaç mm di ona gorede fark ediyormu kiBen 5+3 te gitsem kesin gormezdim ddoktor 6+0 da anca gorunur olmus tam zamaninda geldin dedi
Nasıl güzel açıklamışsın teşekkür ederim :) tabi ki hiç önemli değil sağlık la kucaklarimiza gelsinler inşallah ..Crl dedikleri bas popo mesafesine gore hafta belirleniyor ben dun 6+0 da gittim 2.2 mm idi geriden geliyor cunku yumurtlama ve dollenme gec olmus benim adetim hep gec oluyordu zaten. Seninki de tam tersi erken dollenme adetinin 14. Gunu degilde 12. Gunu falan dollenmistir. Ama bunlar zaman gectikce degisebiliyor. Her bebek ayni buyuklukte degil sonucta. Benim bebekte kalpten bahsetmedi o kadar minikti ki. Cinsiyet normalde 13 hf dan sonra belirlenmeye baslar ama bu haftalarda genital tuberkul diye bir olusum var sanirim kadin ya da erkek dis genital organlarinin taslağı birbirinden farkli. bazen dogru çıkabiliyor bu tahmin kiz erkek fark etmez bence saglikli olsunlar da.
Icini rahat tut ben okadar okudum ki bugün inan göremem sanıyordum erken gören az sayıda genelde 6 7 haftalarda görüyorlar inşallah haftaya görürsün minik meleğini ..11 temmuzda gittim 5+3 tu ama benim geç döllenme sanırım bugün 6+4 önümüzdeki haftaya randevum ama stres yaptim herkes bebisleri gordumu kii ben sadece keseyi gördüm
Ayy inş canm yaâ herkes gormus gbi konusuyo ve evham yaptim şuanIcini rahat tut ben okadar okudum ki bugün inan göremem sanıyordum erken gören az sayıda genelde 6 7 haftalarda görüyorlar inşallah haftaya görürsün minik meleğini ..
Ben tam tersi genelde görülmediğini okudum hatta onlarda evham yapmıştı hep ama bi hafta sonra görülmüştü okuduklarımda oyuzden kendimi görmicem diye hazırlamıştım zaten kese gelişimini öğrenicem diye gittim. Evham yapma bebeği gormeklede bitmiyor stres Allah ne yazdıysa o kısmette varsa gelir kucağımizaAyy inş canm yaâ herkes gormus gbi konusuyo ve evham yaptim şuan
Sağlıcakla büyüdüğünüde görürsün inşallah canım o siyah boşluk bile ne kadar mutluluk verici demi 2 evladimdada kese fotolarını severdim heleki oglumda cok bariz net fotolar vardıKizlarr güzel haberlerle geldim çok şükür 5+3 olmamız gerekiyordu sata göre ama doktor 5+5 dedi neye göre belirleniyor embryo 2.6 mm buna göre mi ? Kalp atışı alıyor gibiyim minik bir hareket var ama haftaya tekrar gel dedi :) bir de erkek galiba dedi çok şaşırdım ya :)
Ayyy ins canm yaa ins bi sıkıntı olmasin insBen tam tersi genelde görülmediğini okudum hatta onlarda evham yapmıştı hep ama bi hafta sonra görülmüştü okuduklarımda oyuzden kendimi görmicem diye hazırlamıştım zaten kese gelişimini öğrenicem diye gittim. Evham yapma bebeği gormeklede bitmiyor stres Allah ne yazdıysa o kısmette varsa gelir kucağımiza
Tuh ya rabbım yardımcın olsun sancın gecmezse başka bı doktora daha drumunu anlat istersenValla canım bilmiyorum ki bildiğim tek şey kasıklarımın ağrısına gaz sancısı da ilave olmuş olması ben sata göre 6+3te gittim doktora ne karından ne vajinal kese yoktu ve doktorun söylediği düşürecek bi kese yok pıhtı gelmez demesiydi doktoru da aramak istemedim açıkçası bekliyorum zaman ne gösterecek
Sıcak su torbası koydum karnima şimdide popomun altına alıp yattım normal zamanlarimdada adetliyken basurum kudururdu ben düşük sancısı saniyorum ama sanirim basurla gaz sancısı adet sancısı üstüne bide düşük hepsi birbirine girdiTuh ya rabbım yardımcın olsun sancın gecmezse başka bı doktora daha drumunu anlat istersen
Allah allah erkek oldgunu nerden anlamaş acaba benımkı 6 haftalıkdı sdece kese gordukKizlarr güzel haberlerle geldim çok şükür 5+3 olmamız gerekiyordu sata göre ama doktor 5+5 dedi neye göre belirleniyor embryo 2.6 mm buna göre mi ? Kalp atışı alıyor gibiyim minik bir hareket var ama haftaya tekrar gel dedi :) bir de erkek galiba dedi çok şaşırdım ya :)