- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
Amin canım inşallah bakalım sonuç ne olacak adetle atarım diye umut ediyorum ama doktor parça düşürmezsin çünkü kese yok dedi kimyasalda değer bu kadar yukselmaz dedi durum ne olacak bilmiyorimfatos29beren en hafif şekilde atlatmanızı dilerim inşllh..
Inşallah canım sağolasın sende bol bol istirahat et benim kahve lekeler varken sabah bi anda kırmızı oldu doktorada sonucu duymaya hazır gitmiştim kesinlikle yorma kendini bırak ev dağınık kalsın yemek olmasın ama sağlığın yerinde olsunfatos29beren canım 2 evladın var ne güzel,rabbim bizlerede nasip etsin. inşallah em hafif şekilde atlatırsın.
Benim bulantım bugun iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. dişlerimi sıktığımı farkediyorum sürekli. kahve leke yok,dün bişeye biraz fazla canımı sıktım acaba ondan mı oldu demeye başladım şimdi. belkide uyarı lekesiydi kendime gelim dieevdeyim bugun. havada fena sıcak. dinlene dinlene evi toparlıyorum. süpürme vs gibi kendimi zorlıcak bişey yapmıcam ama.
Aramıza hoş geldinSlm kızlar benimde adetim 4 gün gecikti ve bugün test yaptım biri silik çift çizgi çıktı ve kasık ağrımda var sanırım bende aranıza katıldım
Aramıza hoş geldin
Çok sağol canım.Aramıza hoş geldin
Değerim 1350ye düşmüş inşallah düşerek atarim gebeliği tam kimyasalda diyemedi dış gebelikte diyemedi p.tesi tekrar betaya bakalim dedi geldim eve
Leken varsa hıc bısey yapma bence bırak evde batsın bı kaç gun yafatos29beren canım 2 evladın var ne güzel,rabbim bizlerede nasip etsin. inşallah em hafif şekilde atlatırsın.
Benim bulantım bugun iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. dişlerimi sıktığımı farkediyorum sürekli. kahve leke yok,dün bişeye biraz fazla canımı sıktım acaba ondan mı oldu demeye başladım şimdi. belkide uyarı lekesiydi kendime gelim dieevdeyim bugun. havada fena sıcak. dinlene dinlene evi toparlıyorum. süpürme vs gibi kendimi zorlıcak bişey yapmıcam ama.
Insallah canim adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama kanamam kesildi şuandaherseyn hayrlısı olsun inşallah agrısz sızızsz atlatrsın .
Senınkının şiddetini bilmiorum ama bendede okuyor karın agrısı ay ı adet olms gbı ama bende oluyor oyle dger hamılellğmde de boyleydıInsallah canim adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama kanamam kesildi şuanda
Çok keskin bi ağrı yok şimdi netten dış gebelik açıklamalarına bakıyorum iyice kafam karıştı kimyasal değil artık benim çünkü doktorumda dedi kimyasalda değer yükselmez diye benim en son gördüğüm değer 1650ydi... dış gebelik içinde betayi takip edelim düşecek mi dedi hatta istersen karnindan parça alıp patalojiye gönderelim dedi ıncıklamaya gerek yok dedim nette okuduğum açıklamalarda içime kurt düşürdü p.tesiyi nasıl beklicem bilemiyorum yarın akşam dogumevinin acilinde betaya baktırayım bariSenınkının şiddetini bilmiorum ama bendede okuyor karın agrısı ay ı adet olms gbı ama bende oluyor oyle dger hamılellğmde de boyleydı
Tebrikler hamilesin.
Ben de böyle öğrenmiştim hayırlı olsun
Hayirli olsun canim Allah nasip ederse ayni gun dogumumuzSlm kizlar insallah bende mart annesi olacagim rabbim hayirlisiyla saglikla kucaklarimiza aldirsin insallah.