2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fatos29beren canım 2 evladın var ne güzel,rabbim bizlerede nasip etsin. inşallah em hafif şekilde atlatırsın.
Benim bulantım bugun iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. dişlerimi sıktığımı farkediyorum sürekli. kahve leke yok,dün bişeye biraz fazla canımı sıktım acaba ondan mı oldu demeye başladım şimdi. belkide uyarı lekesiydi kendime gelim die evdeyim bugun. havada fena sıcak. dinlene dinlene evi toparlıyorum. süpürme vs gibi kendimi zorlıcak bişey yapmıcam ama.

Inşallah canım sağolasın sende bol bol istirahat et benim kahve lekeler varken sabah bi anda kırmızı oldu doktorada sonucu duymaya hazır gitmiştim kesinlikle yorma kendini bırak ev dağınık kalsın yemek olmasın ama sağlığın yerinde olsun

Leken varsa hıc bısey yapma bence bırak evde batsın bı kaç gun ya

Kanda progestan mı neyse bı deger soylemştınızya benım kan degerlermde pro dıe bişey var ama deger yazmıo negatıf yazıo sadece bı anormallık olsa doktr soylerdı herlde kanımdakı enfeksıyon dısında bısey demedı

Candysisters canım ben bunu ilk yaşamıyorum.. ilk hamilelğimde leke geldiğinde kıpırdamadan yattım 2 gün ne oldu? lekeler kırmızıya döndü düştü.. yani o eğer düşük olacaksa istersen özel hastanede yat yine düşüyor. düşmeyecek bebek kolay kolay dışardan müdahele ile düşmez. yapacak bişey yok...

Senınkının şiddetini bilmiorum ama bendede okuyor karın agrısı ay ı adet olms gbı ama bende oluyor oyle dger hamılellğmde de boyleydı
Çok keskin bi ağrı yok şimdi netten dış gebelik açıklamalarına bakıyorum iyice kafam karıştı kimyasal değil artık benim çünkü doktorumda dedi kimyasalda değer yükselmez diye benim en son gördüğüm değer 1650ydi... dış gebelik içinde betayi takip edelim düşecek mi dedi hatta istersen karnindan parça alıp patalojiye gönderelim dedi ıncıklamaya gerek yok dedim nette okuduğum açıklamalarda içime kurt düşürdü p.tesiyi nasıl beklicem bilemiyorum yarın akşam dogumevinin acilinde betaya baktırayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…