2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen yıl bu zamanlarda öğrenmiştim ben de mucizemin varlığını. Muhtemel doğum tarihi 21 mart olmasına rağmen suyu bittigi için apar topar 6 martta sezaryen dogumla dunyaya gelen balık erkeğim yanimda uyuyor. İnsallah seneye bu zamanlar her birinize de nasip olur. Benimki kadar keyifli ve tatlı hamilelikler diliyorum size güzel anne adayları..

Hepinize teşekkür ederim agrım falan yok ilkkez dün kırmızı gördüm ve çok şaşırdım bir ped kirletcek kadar değil az az ve yoğun değil parça parça da değil rengi kahve olmuş suan leke gelmiyorda Silince kahve rengi leke oluyor yatıyorum sürekli persembe yi beklicem ınsalla bugün kanama tamamen durur inşallah kalp atisini perşembe duyarım çok yoruldüm isyan etmek istemiyorum etmiyorum inanıyorum ki sağlıklı olacak

Geçen yıl bu zamanlarda öğrenmiştim ben de mucizemin varlığını. Muhtemel doğum tarihi 21 mart olmasına rağmen suyu bittigi için apar topar 6 martta sezaryen dogumla dunyaya gelen balık erkeğim yanimda uyuyor. İnsallah seneye bu zamanlar her birinize de nasip olur. Benimki kadar keyifli ve tatlı hamilelikler diliyorum size güzel anne adayları..

O kadar güzel moral verdin ki hepimize insallah seneye bizim bebeklerimizde kucagimizda olur
Allah saglikla anali babalı buyutmeyi nasip etsin sana :KK66:)

Slm kızlar bende doktordan çıktım disgebelik galiba çünkü hiç kese yok vajinalde baktı kese yok malesef beta için kan verdik değere göre müdehale edilecek hakkımızda hayırlısı
Degerin 2 kat artarsa insallah degilsin sabirli olman lazim.kimisininki gec gorunuyor...ben haftaya gidicem 5+6 da bakalim..kizim zor gorunduydu..

kurabik kurabik canım değer iyi çıksa bile kese yokki vajinal baktı çünkü taktir allahtan inşallah hayırlısı
Dogru guzelim hersey Allahtan
Hepimiz tatli heyecanla bekliyoruz
herkesin yolunda gitsin istiyorum kimse yasamasin kotu anları ama gucluyuz demek ki sabredebiliyoruz
Bende basima gelmeden once tahmin bile etmiyordum cok uzak ihtimal gibiydi ama basa gelince nasil cekiyorsun kabulleniyorsun
napalim dahada kotusunden korusun Allah sukredelim

Selamlar hanımlar, hesabım kapanmıştı şimdi açılmış.. beni soranlar olmuş çok teşekkür ederim ilginize..doktora gitmiştim hcg değerimi ve lekelenmeleri sormak İÇİN değerimi beğendi, az DEĞİL mi diye sordum problem yok sonuçta artıyor dedi. Lekelenmeler için kontrol etti bir problem yok dedi normal dedi tedbir amaçlı günde bir kere kullanmak üzere progesteron verdi, sakin ve rekax olmam İÇİN magnezyum verdi...öyle işte çok olumlu bir doktorum var hiçbir şeyi olumsuz görmüyor:)
Canım çok sevindimm merak etmiştik seni. Herşey yolundaymış çok şükür:nazar:
dün gece itibariyle kahve lekelenmem başladı. progestan başladım hemen. ağrım sızım yok.. bundan sonrası nasip..
Şimdi nasılsın canım leke devam ediyor mu? Geçmiş olsun
Slm kızlar bende doktordan çıktım disgebelik galiba çünkü hiç kese yok vajinalde baktı kese yok malesef beta için kan verdik değere göre müdehale edilecek hakkımızda hayırlısı
Hakkında hayırlısı olsun canım.

ES-ER ES-ER dün akşam 2 defa oldu çok sık aralıklarla gittim tabi wcye. çok panik yaptım ve bende panik atak var o tuttu,eşim sakinleştirdi progestan fitil attım hemen. gece kalktığımda olmadı. bugünde 3 defa gittim yine olmadı. dün tam yumurtlama günümdü,belki ondanmı oldu bilemedm. artık zaman herşeyin ilacı. inşallah haftaya bugün doktora gidebilirim..

Merhaba mart anneleri. Hepiniz bebislerinizi sağlıcakla alırsınız insallah. Bende dün adetimden iki gün geçince test yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm. Bu gün tekrar yaptım ama düne göre çok bir fark yoktu. Sizde bir bakar mısınız? Kan testi yaptırmak için ptesiyi bekliyorum çünkü daha once acile gittigimde doktor çok terslemisti beni.

X