2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sat 13 haziran.. 28 günlük adet döngümde 11 temmuz olması gereken regl bugüne kadar başlamayınca doktor yolunu turrum.. beta hcg 9394 . Ancak sabahtan beri kahve rengi lekeleme ve karin ağrı hissediyorum. Dış gebelik yada düşük yapıor olabilirmiyim. Doktor pek aydınlatmadı bu değerle rahimde keseyi görmesi gerekirdi degilmi.

Enteresan bir şekilde yüksek geldi bana doktorunuz ne dedi değer için

Pazartesi tekrar beta baktirmami söyledi. Ara ara gelip geçen kramp ve sancılarım var
Adetimden sonraki 3-4 gün bende de adet ağrısına benzeyen ağrılar olmuştu, ama akıntı yoktu.. şimdi hiç ağrım yok ara ara lekelenmeler oluyor.. doktorunuza sorun mutlaka

Aynen çok haklıaında yınede vıcdanen rahat olmak için bende dusuk yaptım lekesız hiç bilemedm kanamm olmadı normal kontrola gttım kii 1 ay önce klap atslarnı duymustum o gün ölmüş hiç gelişmemiş işte insan kndınde bahane arıo şunu yaptm ondan mı faln dıe bahane arıo insan alttan muayne olmştum ona baglamadım ama arastrdm alttan muayenen pek rskı yokms

bugunüm çok şükür iyi geçti. sıfır leke çook hafif ağrılar,bol uykuuu ve hafif mide bulantısı pazartesi betahcg bakmam şart oldu(lekeden sonra) bakalım artık inşallah 20-50bin arası bi değer olması gerekiyor sanırım. o değerlerde kafa karıştırıcı,hep 3katmı artacak,belli bi zamandan sonra 72aaatte bi artıomuş fln filan. neyse haftama uyumlu bi değer çıksında başka bişe istemiom

Merhaba hanımlar ben de mart annesi olacağım inşaallah. Herkese sağlıklı, vatana millete hayırlı olacak bebekler nasip etsin Allah.
Hoşgeldin canım buraya gelmekle ıyı yaptın soruların faln olursa sohbet havasnda burda konusurz kaç yasndaydın sen

Pazartesi tekrar beta baktirmami söyledi. Ara ara gelip geçen kramp ve sancılarım var
Degerın yuksek olma sebebı belkı ıkız olabılır ama leke gelmesı bılemıorum yerleşmede olabılır başka şeyde bıan once doktora görunmende fayda var inşallah guzel haber alırsn

Ne dıyecegımı bılemıorum aynen betaya baktr bakalım sonuc ne cıkacak mudahale ettırmemeklede ıyı yapmışsın

Maşşallah inşallah 9 ay gunlwrın guzel gecer ve bebışını kucagna alırsn

Degerın yuksek olma sebebı belkı ıkız olabılır ama leke gelmesı bılemıorum yerleşmede olabılır başka şeyde bıan once doktora görunmende fayda var inşallah guzel haber alırsn
Plânlı bir gebelik degildi hala şoktayim aslında. Rabbim.bagislarsa 2 evladım var. Allahım.herkesin gönlüne göre versin

Değerim 1350ye düşmüş inşallah düşerek atarim gebeliği tam kimyasalda diyemedi dış gebelikte diyemedi p.tesi tekrar betaya bakalim dedi geldim eve
Allah hakkımızda hayırlısını versin canım evlatlarını sana bagışlasın

Aynen tatlım dusecekse ilac falan hic birsey kurtarmıyor takdiri ilahi
Ama cok sevindim su an iyi olmana

Benimde aynı 20 mart bende bugün öğrendim. Sende herhangi bir ağrı lekelenme varmi ne durumdasın..
Hafiften ağrı var canım. Benim 15 aylık bir kızım var bu ikinci hamileliğim. Ama belirtilerim çok erken oldu. Öğlen öyle midem bulandıki test yapayım dedim ve pozitif :) adetim daha gecikmedi bu arada. Bulantım ve hafif kaşık ve bel ağrım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…