2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İsteyerk mi hamıle kaldınız

Merhaba kızlar ben kendimi biraz tanıtayım 4 yıllık evliyim 27 yaşımdayım 2 kürtajım var hiç evladım yok 1 buçuk senedir deniyorduk enson tüp bebek olacak dedi doktor ve tüp bebeğe başvurduk ama rabbim nasip etti hamileliyim şuan çok şükür.bende kan pıhtılaşması varmış hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum karnıma . Rabbim evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin lütfen banada dua edin rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Kan sulandırıcı kullanan var mı

Ben kullanıyorum canım,1erken doğum,4 düşük 2 tanede sağlıklı evladım var şükür

Yok canım düşüklerden sonra anlaşıldı pıhtılaşma olduğu,
Rabbim inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 4 yıldır hasretle bekliyorum inşallah bu sefer hamileliğimde bişey olmaz . Kimsenin olmasın inşallah herkesin çok güzel geçsin evlatlarını kucaklarına alsınlar

Amin inşallah

Herkese merhaba,
Benimde son adet tarihi 10 haziran test yaptım pozitif çıktı kan değerine de 3 gün önce baktırdım 650 deydi. Nisan ayında 5 haftalıkken düşük yaptığım için bu defa hemen doktora koşmadım bir hafta daha bekleyip öyle gitmeyi planlıyorum. Hepinize Allah kolaylık versin sağlıklı doğum nasip etsin.

Manisa’da yaşayan var mı acaba? Ben de doktor arıyorum ya İzmir’de Volkan Serhat Dede ya da Manisa’da özgür atlı düşündüklerim arasında. Ben sezeryan sonrası normal Doğum istiyorum bir sorun olmazsa o yüzden şimdilik bunlar dışında yaptıran duymadım sizin bildikleriniz varsa önerebilirsiniz

Daha öncede düşüklerim oldu şimdi lekelenme olunca pek heveslendiremiorum kendimi.. hayırlısı hepimiz icin..

Oğlum 6 kızım 4 yaşında:)
Eger karnmdakı doğarsa benımkılerde bole olacak 2.5 yas olacak nasıl gectı ve suan memnunmusun aralarndakı yasdan

Amiin umarım senınde bı sorun cıkmaz hayrlısıyla alırsn evladını kucagına

Eger karnmdakı doğarsa benımkılerde bole olacak 2.5 yas olacak nasıl gectı ve suan memnunmusun aralarndakı yasdan
Benim oglumla kizim arasindada iki yas var ikiz gibi buyuduler.halende oyleler.8 ve 6 yasindalar.cok iyi yapmisim pes pese dogurmskla ikisi arkadas oldu bsska birine ihtiyaclari kalmadi.beni bunaltmadilar gel oynayalum diye kendi kendilerine arkadas oldular.yemek yerkende biri yiyosa otekide bakti yedi biri uyuyosa otekide uyudu.simdi derslerdede ayni biri kitap alsa otekide bende odevimi yapim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…