Yoruldum.. inan bu kaçıncı doktorum sonra gelde düzgün beslen bunları duyunca bekleyecem kendi doktorumu izinde kendisi[/QUOTEbende mart ayinda bos gebelikten kurtaj oldum.ama oyle hemen yapmadilar canim takibe aldilar.kese 22 ml olana kada beklediler.arkadasimada bos gebelik demisler kurtaj icin gun vermisler gitmis bebek görunmus simdi 4 aylik hamile.gec olusmus bebegi.hic belli olmaz bence baska doktora git sen icin rahatlar.bos gebelikte tek tarafli siddetli agri oluyo varmi sende
Bende mart ayinda bos gebelikten kürtaj oldum.kesen 22ml olmadan yapmiyolarki.sonrdan görulebilir demisti doktor ama benimki bostu.arkadsim kurtaj icin gittiginde onunki gorunmuş 4 aylik hamile suan.baska doktora git icin rahatlasinYoruldum.. inan bu kaçıncı doktorum sonra gelde düzgün beslen bunları duyunca bekleyecem kendi doktorumu izinde kendisi
Insanın psikolojisinide anlayacak bir kadın doğumcu ile devam etmek lazım..moral çok önemli canım değerlerim güzel artıyor diyorsun terslik olsa değerlerinden belli olur..mesela bende mayısta kimyasal gebelik yaşadım ve kan değerim düzenli artmadı gecikmeden 1 hafta sonrada düşmeye başladı ve adet oldum her şeyin hayırlısı..kafanı dinle benceProluton iğne oluyorum iki gün önce olmuşsun gerek yok o iğneler bunu sağlıklı yapamaz dusecekse düşecektir falan dedu ne kadar kolay bunlara ya ben inanmıyorum düşeceğiné ağrım yok sizin yok az bbi kan geliyor arda belki yavrum hızlı büyüyor belki yerleşiyor kese Büyüyor sonuçta ve daha 1.27 ben keseyi 3mm ken görmeye başladım Hcg değerlerimde güzel artıyor duymadığıM kalmadı yk boş gebelik yok dış gebelik yok düşük aglamaktan başka bişey yok anlamıyorum bu doktoari
Her hamile o dönemden geçiyor galiba.. hamilelerin %40ında oluyormuşdün gece itibariyle kahve lekelenmem başladı. progestan başladım hemen. ağrım sızım yok.. bundan sonrası nasip..
İnşallah canımBelki cihazla da alakalıdır canım bizede zaten kalp atışını duyamayabiliriz ama yinede dinleyelim dedi ve cok derinden duyduk cok kucuk oldugu icin..Bi sonraki gidişimde 8 haftalık olcak daha net duyarız inşallah
Rabbim bebeklerımızı korusun inşallah.dün gece itibariyle kahve lekelenmem başladı. progestan başladım hemen. ağrım sızım yok.. bundan sonrası nasip..
Rabbim hyrlısını nasıp etsinSlm kızlar bende doktordan çıktım disgebelik galiba çünkü hiç kese yok vajinalde baktı kese yok malesef beta için kan verdik değere göre müdehale edilecek hakkımızda hayırlısı
Öyle düşünmeyin bu da öyle olacak diye bir şey yok değerleriniz çok iyiydi 3er 3er artıyordu hatta. Doktora görünün tabi en iyisini o der de olumlu düşünün.fatos29beren (
SekerAnnee benim ilk düşüğüm lekeyle başlamıştı,o yüzden bende psikolojik olarak yıkımı çok başka oldu.. bekleyip görecez bakalım..
Candysisters Amin..
Durun bakalım belki daha geç gösterecektir kendini değerleriniz görecek kadar yüksek miydi kiSlm kızlar bende doktordan çıktım disgebelik galiba çünkü hiç kese yok vajinalde baktı kese yok malesef beta için kan verdik değere göre müdehale edilecek hakkımızda hayırlısı
Ilk test 895 3.gun 1400 4.gun 1650 değerlerim az artıyordu yani 2 saate bugünkü testim çıkacak kısmet artık kanamamda bitmiyordu ara ara açık kırmızı akıntım oluyordu kendi doktoruma göründüm zaten oda değer artışlarını beğenmediDurun bakalım belki daha geç gösterecektir kendini değerleriniz görecek kadar yüksek miydi ki
Canim icini ferah tut baska doktorada mutlaka gorun.Kesenin altında kanama alanı var dedi kese perşembe 0.93tu cuma 1.25cm olmuş ve kalp atışı duymamız lazım duyamadım boş gebelik düşecektir bu git eve düşmesini bekle dedi resmen hc bisey yapmadı kese de bebek yokki kalp atışı olsun anlamıyorum üstelik katından bakti alttan degil. . Okuyorum hep karından 2cm olunca görülür falan yazuyorlar
Doktoraların ne ümitsiz gördüğü bebekler sağsalim dünyaya geliyor. Her şey Allah'ın elinde O ol derse her şekilde oluverir. Hakkınızda hayırlısı inşlllh..Ilk test 895 3.gun 1400 4.gun 1650 değerlerim az artıyordu yani 2 saate bugünkü testim çıkacak kısmet artık kanamamda bitmiyordu ara ara açık kırmızı akıntım oluyordu kendi doktoruma göründüm zaten oda değer artışlarını beğenmedi
Umarim hakkinizda hayirlisi olur.Ilk test 895 3.gun 1400 4.gun 1650 değerlerim az artıyordu yani 2 saate bugünkü testim çıkacak kısmet artık kanamamda bitmiyordu ara ara açık kırmızı akıntım oluyordu kendi doktoruma göründüm zaten oda değer artışlarını beğenmedi
anladığım kadarıyla değerlerle pek ilgili olmuyor bende.. ilkindede değerlerim yüksek,düzenliydi. gerçi 3 kereden fazla tahlil vermedim hiç.. doktor randevum 21ine.. erken gitmicem yine. o günü bekliyorum. diğerinde günde 2kere soktora gittiğimi bilirim. doktor yanımdayken bebek düşmeye başlamıştı. olacak olan oluyor. progestan vardı,fitil olarak almaya başladım dün gece. bugün 2 kez çıktım wcye bişey yok çok şükür. ama nasip. beklemekten başka çarem yok,çünkü ikinci kez hiçbişey yokken düşük olursa bu benden kaynaklı bir sorun bence. araştırılıp görülcek.Öyle düşünmeyin bu da öyle olacak diye bir şey yok değerleriniz çok iyiydi 3er 3er artıyordu hatta. Doktora görünün tabi en iyisini o der de olumlu düşünün.
Anladım cnm, hepimizin yapacağı şey o, sabırla bekleyeceğiz..anladığım kadarıyla değerlerle pek ilgili olmuyor bende.. ilkindede değerlerim yüksek,düzenliydi. gerçi 3 kereden fazla tahlil vermedim hiç.. doktor randevum 21ine.. erken gitmicem yine. o günü bekliyorum. diğerinde günde 2kere soktora gittiğimi bilirim. doktor yanımdayken bebek düşmeye başlamıştı. olacak olan oluyor. progestan vardı,fitil olarak almaya başladım dün gece. bugün 2 kez çıktım wcye bişey yok çok şükür. ama nasip. beklemekten başka çarem yok,çünkü ikinci kez hiçbişey yokken düşük olursa bu benden kaynaklı bir sorun bence. araştırılıp görülcek.
Ben 5+1 de kese ve kucucuk olusum gordumKalp atışı duyanlar
Kaçıncı haftada duydunuz
Ve keseyi nezaman gördünüz
Benim hesaplarıma göre ben 4+3 teyim şimdi
Normalmis kiminde ama bende dr smear aldi her ihtimale karsi enfeksiyon ciktiHanımlar iyi akşamlar ben 5 haftalık hamileyim.
Bugün ilk kez koyu sarı akıntım oldu enfeksiyon olmadığına eminim. Sizde akıntı var mı normal midir ne dersiniz?
Sukurler olsun hersey yolunda gitmis guzelim sende bebeginin kalp atisini duyunca rahatlayacaksin insallahSelamlar hanımlar, hesabım kapanmıştı şimdi açılmış.. beni soranlar olmuş çok teşekkür ederim ilginize..doktora gitmiştim hcg değerimi ve lekelenmeleri sormak İÇİN değerimi beğendi, az DEĞİL mi diye sordum problem yok sonuçta artıyor dedi. Lekelenmeler için kontrol etti bir problem yok dedi normal dedi tedbir amaçlı günde bir kere kullanmak üzere progesteron verdi, sakin ve rekax olmam İÇİN magnezyum verdi...öyle işte çok olumlu bir doktorum var hiçbir şeyi olumsuz görmüyor:)
Benim hala vajinadan gozukuyor rahim pozisyonundan dolayıKesenin altında kanama alanı var dedi kese perşembe 0.93tu cuma 1.25cm olmuş ve kalp atışı duymamız lazım duyamadım boş gebelik düşecektir bu git eve düşmesini bekle dedi resmen hc bisey yapmadı kese de bebek yokki kalp atışı olsun anlamıyorum üstelik katından bakti alttan degil. . Okuyorum hep karından 2cm olunca görülür falan yazuyorlar
Hayırlısı kuzucuk ama hemen dusurme enerjini cogu yerde yazıyor 8. Haftaya kadar gorulebilir lekelenmeler diyedün gece itibariyle kahve lekelenmem başladı. progestan başladım hemen. ağrım sızım yok.. bundan sonrası nasip..
Herşey Allahtan canım degerin umarım iyi cikarSlm kızlar bende doktordan çıktım disgebelik galiba çünkü hiç kese yok vajinalde baktı kese yok malesef beta için kan verdik değere göre müdehale edilecek hakkımızda hayırlısı