2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yoruldum.. inan bu kaçıncı doktorum sonra gelde düzgün beslen bunları duyunca bekleyecem kendi doktorumu izinde kendisi
Bende mart ayinda bos gebelikten kürtaj oldum.kesen 22ml olmadan yapmiyolarki.sonrdan görulebilir demisti doktor ama benimki bostu.arkadsim kurtaj icin gittiginde onunki gorunmuş 4 aylik hamile suan.baska doktora git icin rahatlasin

Insanın psikolojisinide anlayacak bir kadın doğumcu ile devam etmek lazım..moral çok önemli canım değerlerim güzel artıyor diyorsun terslik olsa değerlerinden belli olur..mesela bende mayısta kimyasal gebelik yaşadım ve kan değerim düzenli artmadı gecikmeden 1 hafta sonrada düşmeye başladı ve adet oldum her şeyin hayırlısı..kafanı dinle bence

dün gece itibariyle kahve lekelenmem başladı. progestan başladım hemen. ağrım sızım yok.. bundan sonrası nasip..

Slm kızlar bende doktordan çıktım disgebelik galiba çünkü hiç kese yok vajinalde baktı kese yok malesef beta için kan verdik değere göre müdehale edilecek hakkımızda hayırlısı

fatos29beren (
SekerAnnee benim ilk düşüğüm lekeyle başlamıştı,o yüzden bende psikolojik olarak yıkımı çok başka oldu.. bekleyip görecez bakalım..
Candysisters Amin..
Öyle düşünmeyin bu da öyle olacak diye bir şey yok değerleriniz çok iyiydi 3er 3er artıyordu hatta. Doktora görünün tabi en iyisini o der de olumlu düşünün.

Slm kızlar bende doktordan çıktım disgebelik galiba çünkü hiç kese yok vajinalde baktı kese yok malesef beta için kan verdik değere göre müdehale edilecek hakkımızda hayırlısı
Durun bakalım belki daha geç gösterecektir kendini değerleriniz görecek kadar yüksek miydi ki

Durun bakalım belki daha geç gösterecektir kendini değerleriniz görecek kadar yüksek miydi ki
Ilk test 895 3.gun 1400 4.gun 1650 değerlerim az artıyordu yani 2 saate bugünkü testim çıkacak kısmet artık kanamamda bitmiyordu ara ara açık kırmızı akıntım oluyordu kendi doktoruma göründüm zaten oda değer artışlarını beğenmedi

Canim icini ferah tut baska doktorada mutlaka gorun.
Benim ogluma yillar once down sendromlu dogacak dediler bir degil 5-6 doktor dedi bunu.Alacaz dediler izin vermedim simdi 8 yasinda bana oyle yardimci akilli bi oglum varki.masallah

Doktoraların ne ümitsiz gördüğü bebekler sağsalim dünyaya geliyor. Her şey Allah'ın elinde O ol derse her şekilde oluverir. Hakkınızda hayırlısı inşlllh..

Öyle düşünmeyin bu da öyle olacak diye bir şey yok değerleriniz çok iyiydi 3er 3er artıyordu hatta. Doktora görünün tabi en iyisini o der de olumlu düşünün.
anladığım kadarıyla değerlerle pek ilgili olmuyor bende.. ilkindede değerlerim yüksek,düzenliydi. gerçi 3 kereden fazla tahlil vermedim hiç.. doktor randevum 21ine.. erken gitmicem yine. o günü bekliyorum. diğerinde günde 2kere soktora gittiğimi bilirim. doktor yanımdayken bebek düşmeye başlamıştı. olacak olan oluyor. progestan vardı,fitil olarak almaya başladım dün gece. bugün 2 kez çıktım wcye bişey yok çok şükür. ama nasip. beklemekten başka çarem yok,çünkü ikinci kez hiçbişey yokken düşük olursa bu benden kaynaklı bir sorun bence. araştırılıp görülcek.

Anladım cnm, hepimizin yapacağı şey o, sabırla bekleyeceğiz..

Kalp atışı duyanlar
Kaçıncı haftada duydunuz
Ve keseyi nezaman gördünüz
Benim hesaplarıma göre ben 4+3 teyim şimdi
Ben 5+1 de kese ve kucucuk olusum gordum
6+1de kalp atısı

Hanımlar iyi akşamlar ben 5 haftalık hamileyim.
Bugün ilk kez koyu sarı akıntım oldu enfeksiyon olmadığına eminim. Sizde akıntı var mı normal midir ne dersiniz?
Normalmis kiminde ama bende dr smear aldi her ihtimale karsi enfeksiyon cikti

Sukurler olsun hersey yolunda gitmis guzelim sende bebeginin kalp atisini duyunca rahatlayacaksin insallah

Benim hala vajinadan gozukuyor rahim pozisyonundan dolayı

dün gece itibariyle kahve lekelenmem başladı. progestan başladım hemen. ağrım sızım yok.. bundan sonrası nasip..
Hayırlısı kuzucuk ama hemen dusurme enerjini cogu yerde yazıyor 8. Haftaya kadar gorulebilir lekelenmeler diye

Herşey Allahtan canım degerin umarım iyi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…