- 20 Temmuz 2014
- 719
- 773
- 34
Geçen yıl bu zamanlarda öğrenmiştim ben de mucizemin varlığını. Muhtemel doğum tarihi 21 mart olmasına rağmen suyu bittigi için apar topar 6 martta sezaryen dogumla dunyaya gelen balık erkeğim yanimda uyuyor. İnsallah seneye bu zamanlar her birinize de nasip olur. Benimki kadar keyifli ve tatlı hamilelikler diliyorum size güzel anne adayları..
Degerin 2 kat artarsa insallah degilsin sabirli olman lazim.kimisininki gec gorunuyor...ben haftaya gidicem 5+6 da bakalim..kizim zor gorunduydu..Slm kızlar bende doktordan çıktım disgebelik galiba çünkü hiç kese yok vajinalde baktı kese yok malesef beta için kan verdik değere göre müdehale edilecek hakkımızda hayırlısı
Kacinci haftan..kurabik canım değer iyi çıksa bile kese yokki vajinal baktı çünkü taktir allahtan inşallah hayırlısı
6+3 canım umutla beklemek büyük bi mucize olur yani ama cok sakinim 2 evladim var rabbim onların acısını göstermesin inşallah sonuca göre haber veririmKacinci haftan..
Dogru guzelim hersey Allahtankurabik canım değer iyi çıksa bile kese yokki vajinal baktı çünkü taktir allahtan inşallah hayırlısı
Sen kalbini ferah tut canım ,allah ol derse olurfatos29beren (
@Sekerimmm benim ilk düşüğüm lekeyle başlamıştı,o yüzden bende psikolojik olarak yıkımı çok başka oldu.. bekleyip görecez bakalım..
@EFfatmagul Amin..
Canım çok sevindimm merak etmiştik seni. Herşey yolundaymış çok şükürSelamlar hanımlar, hesabım kapanmıştı şimdi açılmış.. beni soranlar olmuş çok teşekkür ederim ilginize..doktora gitmiştim hcg değerimi ve lekelenmeleri sormak İÇİN değerimi beğendi, az DEĞİL mi diye sordum problem yok sonuçta artıyor dedi. Lekelenmeler için kontrol etti bir problem yok dedi normal dedi tedbir amaçlı günde bir kere kullanmak üzere progesteron verdi, sakin ve rekax olmam İÇİN magnezyum verdi...öyle işte çok olumlu bir doktorum var hiçbir şeyi olumsuz görmüyor:)
Şimdi nasılsın canım leke devam ediyor mu? Geçmiş olsundün gece itibariyle kahve lekelenmem başladı. progestan başladım hemen. ağrım sızım yok.. bundan sonrası nasip..
Hakkında hayırlısı olsun canım.Slm kızlar bende doktordan çıktım disgebelik galiba çünkü hiç kese yok vajinalde baktı kese yok malesef beta için kan verdik değere göre müdehale edilecek hakkımızda hayırlısı
Kizifen kisiye degisiyor ama bizce her belirti var.demek benim cizgilerim 1 saat sonra cikmisti normalde bu yok demek ama sukur ki hamileyim..pazartesiye kadar gelmezse kan testini yaptirResim ekleyemedim hata veriyor silik çizgi hamilelik var demek midir?
Canim fotoyu kirp duzenle küçül öyle ekle yoksa olmuyor.silik cizgi hamilelik var demektir.kan testince cikar.hayirli olsunResim ekleyemedim hata veriyor silik çizgi hamilelik var demek midir?
Hayirlisi olsun canim....insallah tez zamanda atlatirsinDeğerim 1350ye düşmüş inşallah düşerek atarim gebeliği tam kimyasalda diyemedi dış gebelikte diyemedi p.tesi tekrar betaya bakalim dedi geldim eve
Hayirlisi olsun hakkinda canimDeğerim 1350ye düşmüş inşallah düşerek atarim gebeliği tam kimyasalda diyemedi dış gebelikte diyemedi p.tesi tekrar betaya bakalim dedi geldim eve
Amin canım inşallah sizler sağlıcakla kucağınıza alın inşallahHayirlisi olsun hakkinda canim
Inşallah canım sizler sağlıcakla kucağınıza alın inşallahHayirlisi olsun canim....insallah tez zamanda atlatirsin