2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sabredebilirsem pazartesiyi beklemeyi dusunuyorum biraz daha netlessin diye sizin de bebeginiz hayirli olsun Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben olsam sabredemez yapardım ama en iyisi ptesi direkt kan verin daha net bi sonuç olur.
Kalp atışı duyanlar
Kaçıncı haftada duydunuz
Ve keseyi nezaman gördünüz
Benim hesaplarıma göre ben 4+3 teyim şimdi
Ben tam 5 haftalıkken kese 7 haftalıkken kalp atışı gördüm.
Hmm benim ailem Maraşlı eşimin de sık gidiyorum Maraş’a ama eşimin işi Manisa ve İzmir’de ben de Manisa’da öğretmenim
Ben Maraşlı değilim ama Manisa'da öğretmenim yazmak istedim. Manisa'nın neresi hangi okul sizin? Burdan değil de özelden yazabilirsiniz.:KK54:

Selamlar hanımlar, hesabım kapanmıştı şimdi açılmış.. beni soranlar olmuş çok teşekkür ederim ilginize..doktora gitmiştim hcg değerimi ve lekelenmeleri sormak İÇİN değerimi beğendi, az DEĞİL mi diye sordum problem yok sonuçta artıyor dedi. Lekelenmeler için kontrol etti bir problem yok dedi normal dedi tedbir amaçlı günde bir kere kullanmak üzere progesteron verdi, sakin ve rekax olmam İÇİN magnezyum verdi...öyle işte çok olumlu bir doktorum var hiçbir şeyi olumsuz görmüyor:)

Selamlar hanımlar, hesabım kapanmıştı şimdi açılmış.. beni soranlar olmuş çok teşekkür ederim ilginize..doktora gitmiştim hcg değerimi ve lekelenmeleri sormak İÇİN değerimi beğendi, az DEĞİL mi diye sordum problem yok sonuçta artıyor dedi. Lekelenmeler için kontrol etti bir problem yok dedi normal dedi tedbir amaçlı günde bir kere kullanmak üzere progesteron verdi, sakin ve rekax olmam İÇİN magnezyum verdi...öyle işte çok olumlu bir doktorum var hiçbir şeyi olumsuz görmüyor:)

çok sevindim şekerimm hoşgeldin. iyi düşünmek lazım her zaman. doktorda çok önemli tabi. doktorununda önemsemesi pozitif olması çok iyi olmuş :KK16:

Selam kızlar pek yazmıyorum ama her yazılanı okuyorum 4+4te keseyi gördük 6+0 da kalp atışını duyduk ama cok derinden derinden 2 hafta sonra bidaha çağırdı kalp atışını daha kuvvetli duyarız inşallah

Çok sevındım adına canım ne guzel doktrunun olumlu dusunuyor olması

Selam kızlar pek yazmıyorum ama her yazılanı okuyorum 4+4te keseyi gördük 6+0 da kalp atışını duyduk ama cok derinden derinden 2 hafta sonra bidaha çağırdı kalp atışını daha kuvvetli duyarız inşallah
Ben 6 haftalıkken doktr daha küçük demstı gecmi dollenme oldu acaba benımkı neyse artık 27 sınde gdecwgım bakalım inşallah duyarım

Kesenin altında kanama alanı var dedi kese perşembe 0.93tu cuma 1.25cm olmuş ve kalp atışı duymamız lazım duyamadım boş gebelik düşecektir bu git eve düşmesini bekle dedi resmen hc bisey yapmadı kese de bebek yokki kalp atışı olsun anlamıyorum üstelik katından bakti alttan degil. . Okuyorum hep karından 2cm olunca görülür falan yazuyorlar

Kesenin altında kanama alanı var dedi kese perşembe 0.93tu cuma 1.25cm olmuş ve kalp atışı duymamız lazım duyamadım boş gebelik düşecektir bu git eve düşmesini bekle dedi resmen hc bisey yapmadı kese de bebek yokki kalp atışı olsun anlamıyorum üstelik katından bakti alttan degil. . Okuyorum hep karından 2cm olunca görülür falan yazuyorlar
İlaç faln bişey verdımı yoksa boş mu bkleyeceksın bence hafta içi başka bı dktra daha gt inşlaah o doktor yanlmştr

Proluton iğne oluyorum iki gün önce olmuşsun gerek yok o iğneler bunu sağlıklı yapamaz dusecekse düşecektir falan dedu ne kadar kolay bunlara ya ben inanmıyorum düşeceğiné ağrım yok sizin yok az bbi kan geliyor arda belki yavrum hızlı büyüyor belki yerleşiyor kese Büyüyor sonuçta ve daha 1.27 ben keseyi 3mm ken görmeye başladım Hcg değerlerimde güzel artıyor duymadığıM kalmadı yk boş gebelik yok dış gebelik yok düşük aglamaktan başka bişey yok anlamıyorum bu doktoari

Proluton iğne oluyorum iki gün önce olmuşsun gerek yok o iğneler bunu sağlıklı yapamaz dusecekse düşecektir falan dedu ne kadar kolay bunlara ya ben inanmıyorum düşeceğiné ağrım yok sizin yok az bbi kan geliyor arda belki yavrum hızlı büyüyor belki yerleşiyor kese Büyüyor sonuçta ve daha 1.27 ben keseyi 3mm ken görmeye başladım Hcg değerlerimde güzel artıyor duymadığıM kalmadı yk boş gebelik yok dış gebelik yok düşük aglamaktan başka bişey yok anlamıyorum bu doktoari
Başka doktora gidin gerçekten hepsi birbirinden Başkan şeyler söylüyorlar

Sen canını skma canım bnmde hamılelığmn son aylarnda kzm için demdklerı kalmamştı klp atışı dzensz yok kuveze alcaz yok bşka hastneye gnderecez 2 kılodan az aynı bndevsenn gbı hergun agladım ama sonuc 2700 dgdu ve bırgun bile kvese koyulmadı çok şükür sen gönlünü ferah tut hayrlısyla bbgıne kavsrsun inşllah iğneni kim yapıorsa yaptr sonuna kadar mucadele et yat hiç kalkma

Ben 6 haftalıkken doktr daha küçük demstı gecmi dollenme oldu acaba benımkı neyse artık 27 sınde gdecwgım bakalım inşallah duyarım
Belki cihazla da alakalıdır canım bizede zaten kalp atışını duyamayabiliriz ama yinede dinleyelim dedi ve cok derinden duyduk cok kucuk oldugu icin..Bi sonraki gidişimde 8 haftalık olcak daha net duyarız inşallah

X