2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebegı goremedı zaten doktr daha çok küçük dedı

İğneyi nie verdıkı anlamadım bide yemeyle ilgılı tabı bu herkesde olacak dıe bısey yok benım yemem cok yoktr kzım güzel dgmuatu arladas hapur hupur herseyı sılwr supurrdu ama onunkı benımkınden küçük doğdu.hele halamın kızı var o biraz rahatsz psıkolojık aylarca su içmez gunde yedıgı ıkı lokma bısey oyle olmasına ragmen bebegı 3den fazla doğdu maşşallah

Gguslerınde hassasıywt var mı benımde ole adet olacak gbı karın agrısı bel agrısı bıde ggus hassaıyetı oluyor ggusden anladım hamıle oldgmu

Hanımlar iyi akşamlar ben 5 haftalık hamileyim.
Bugün ilk kez koyu sarı akıntım oldu enfeksiyon olmadığına eminim. Sizde akıntı var mı normal midir ne dersiniz?
Akıntı var yapışkan gbı ve sarı normaldır buyuk ihtımalle ama yınede doktoeuna danış

Hanımlar iyi akşamlar ben 5 haftalık hamileyim.
Bugün ilk kez koyu sarı akıntım oldu enfeksiyon olmadığına eminim. Sizde akıntı var mı normal midir ne dersiniz?
Bende de oldu baya baya sarı renk si doktorum progeston sabah aksam bide bebe aspirini yarım kullandırdık şimdi Yok düzenli kullanıyorum doktoruna sor istersen hayırlı olsun bebişin

Gebelık ayımızı nasıl hesaplıyoruz ben 4 hafta olunca 1 aylık dıe heasplıorum ama yanlş oluo sanırım

Çok guzel dusunmussun aslnda venım dsncemde aynen boyleydı ama aklıma gırdıler kardesde kardes yanlız kalıoms kzım ona arkadasmıs da bılmem ne sımsı bunu dıyenler ne dıo bılıyormsn kzma uzuluorum kıskanırsa onun ilgısı azalrsa ey Allahım ben basından berı ne anlatıorum neyae artık hayrlısı boyleymş daha kucagmza alacagmznda garantısı yok zaten

Kucagımıza alacagmzn garantısı yok derken kendımı kasdettım

Hayırlısı artık canım senin için de böylesi güzel olur. O millet hep bir şey söyler zaten ağızları durmaz hele ki Maraş’ta daha beter. Benim oğlum hiç yalnız kalmadı sürekli ilgilendim sürekli aktivite yaptık sitede zaten bir sürü arkadaşı oldu her zaman. Bu sene kardeş istedi biz de yaptık Allah verdi oldu

Ne guzel olmuş hayrlısyla kardesıne kavusur inşallah oğlun bakalım bende pişman olmam inşallah Rabbım bı sekılde yardım eder gerci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…