2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bendr disari ciktigimda oluyo.bayilcak gibi oluyorum.midem bulaniyor.özellikle insanlarin kokusundan mahvoluyorum.kizima hamileyken daha kötüydüm ama surekli ögürüyordum bunda şimdilik daha iyi.

Kizlar doktorum herseyime bakmis bir progesterona bakmamis.. Carsamba gunu 37.31 idi...
Pazartesi hcg 369
Carsamba hcg 808
Cuma hcg 2002
Cok sukur 2ye katliyom...
Insallah progesteron dusmez dimi kizlar yaaa

Duserse destekleniyor hap ya da igneyle tatlım progstnda hcg gibi kisiden kisiye degisiyor
Hamilelik icin onemliymis sut bezleriyle falan ilgiliymis onunda hamileligin donemlerine gore belli araliklarda olmasi gerekiyormus
Benim dusuk oldugunda 1 e dusmus degerim haberim bile yoktu bu hormonun ne ise yaradigini bilmiyordum
Bazen bilmemek en guzeli :KK66:
Ama bi kere acı tecrübe olunca ister istemez herseyi kontrol edip doktora danisiyorsun
Ve lekelenmeler oldugunda doktorların ilac vermesinin bir nedeni bu hormonmus
Benimde 23 ten 15 e dusunce tekrar korktum bakalim pzt kac cikacak
Hayirlisiyla kalp atisini duymasaydim cok endiselenirdim

http://hormonlarim.com/yumurtalik/hamilelik-donemin-progesteron-degeri

Hamileliğin ilk üç ayında ilgili hormonun değeri 11,2 – 90 ng/mL iken hamileliğin ikinci üç aylık döneminde ilgili hormonun değeri 25,6 – 89,4 ng/mL, hamileliğin son üç aylık kısmında ise ilgili hormonun değeri 48 – 300 veya 300’den büyük ng/mL olduğunda normal progesteron değerleri elde ediliyor demektir.

Merhaba kızlar bende ikinci cocugu istiyorum Allah nasip ederse 4 aydir da korunmuyoruz en son 13 haziranda adet olmustum 3 gun gecti 10 temmuzda olmam gerekiyodu ama olmadim kasik ve bel agrlarim var surekli adetim gelicek gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum bakiyorum gelen giden yok kızıma hamileykende bu belirtiler vardi ama yinre de umitlenmek istemiyorum test yapsam cikar mi sizce ?
Mrb hayırlısı olsun inş. bi gebelik testi alıp sabah bakın. Ben adete 4 gün kala silik çizgiyle öğrendim eğer gebelik varsa sizde daha net bi sonuç çıkar

Mrb hayırlısı olsun inş. bi gebelik testi alıp sabah bakın. Ben adete 4 gün kala silik çizgiyle öğrendim eğer gebelik varsa sizde daha net bi sonuç çıkar
Sabredebilirsem pazartesiyi beklemeyi dusunuyorum biraz daha netlessin diye sizin de bebeginiz hayirli olsun Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin

Merhaba kızlar bende ikinci cocugu istiyorum Allah nasip ederse 4 aydir da korunmuyoruz en son 13 haziranda adet olmustum 3 gun gecti 10 temmuzda olmam gerekiyodu ama olmadim kasik ve bel agrlarim var surekli adetim gelicek gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum bakiyorum gelen giden yok kızıma hamileykende bu belirtiler vardi ama yinre de umitlenmek istemiyorum test yapsam cikar mi sizce ?
Adetın gectıyse çıkar cnm direk kan testı yaptır bence idrarda çıkmayabılıyor inş hamilesindir

Pardon evet 14 hazıran Acıbadem Fulya’da oldu transferın 11.gunu test yaptım 10 gün sonra kese ve kalp atısı görüldü cnmm
Anldm cnm bende 27 sinde bahçeci umutta oldum 12 günü test yaptım ayın 9 unda bende 17 temmuzda gidicem sence gorurmuyum kese

Anldm cnm bende 27 sinde bahçeci umutta oldum 12 günü test yaptım ayın 9 unda bende 17 temmuzda gidicem sence gorurmuyum kese
Görürsün bence ama kalp atısı erken olabılır dr dinletmedı çok yeni baslamıstı cuma gidicem bende bakalım

Görürsün bence ama kalp atısı erken olabılır dr dinletmedı çok yeni baslamıstı cuma gidicem bende bakalım
Cnm ben keseyi göreyim 10 gün içinde kontrol diye gwcio o sürede de ins gider kalp atiisini duyarım.nereyi gitmeyi dusunuyosn peki hastane olarak.

Kalp atışı duyanlar
Kaçıncı haftada duydunuz
Ve keseyi nezaman gördünüz
Benim hesaplarıma göre ben 4+3 teyim şimdi

Hanımlar iyi akşamlar ben 5 haftalık hamileyim.
Bugün ilk kez koyu sarı akıntım oldu enfeksiyon olmadığına eminim. Sizde akıntı var mı normal midir ne dersiniz?

X