2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa inş kendisi gelir de olumlu haberler verir bize aa sen de mi esra? Bi dönem çok koyulan bi isimmiş galiba her yerde ismime rastlıyorum ilkokulda 18 kişilik sınıfta 3 esraydık
aybende çok çektimm hiç tek esra olamadım. biz lisede 4 kişiydik esra.

Ilk yaptırdığımda 895 çıktı 3.gün 1400 bigun sonra 1635 yarın sabah 9:20de randevum var kısmet artık ne görecez ne duyacaz rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah bata göre 6+3 olucam

kendini ikize hamile gibi hisseden var mı?
Evet oyle hissediyordum ama tek kese ne olursa hayırlısıyla saglikla gelsin insallah

Evet benimde smear sonuc cikti bgn pzt dr gostericem nadir lokasit yogun olarak candida sp uremis

kızlar “sekerimm” galiba hesabını inaktif yapmış. bende çok merak ediyordum onu ama galiba sonuç kötü

kızlar bende esrayım ES-ER P Polly87

Ya cok uzuldum yaa

Kizlar gun gun beta hcg degerleriniz kac cikti yazabilir misiniz?

Benim adetimin ustunden 5 gun gecikti yani 32.gun 6000 civariydi
35.gun 13000 civariydi progstn 23 dü
42.gun 43000 olmus progestn 15 e dusmus
Bu yuzden gunde iki kere kullaniyorum
Fakat lekelenmem yok sadece enfeksiyondan sari akinti var

Canım panikleme ama bence acile git kanama kırmızı olunca korkun diyorlar benimde afedersin sümüksü şekilde açık kırmızı geldi 3 sefer günde 2 sefer progestan kullanıyorum

Tatlim senin kac progestan ? Dusuk mu cikti
Hanimlar progestan degerleriniz nasil

kurabik progestan diye yazan tahlil ne diye yazıyor kâğıtta benim öyle biseye bakılmadı galiba düşük riskimden dolayi progestan fitil kullanıyorum zaten yarın ki randevum kendi doktorumda o muhtemelen tüm tahlilleri yapacaktır

Kısaltma olarak degil normal progesteron yaziyor tatlım
Dr her hafta istiyor tahlilde hcg gibi
Foto yukleyemedim yaziyi gostermek icin

Kısaltma olarak degil normal progesteron yaziyor tatlım
Dr her hafta istiyor tahlilde hcg gibi
Foto yukleyemedim yaziyi gostermek icin
Bende öyle bi tahlil yapılmamış benim doktora gitme sebebim kanama olmasaydı sonrada rutin 2 3 gün takip amaçlı o doktora gittim sırf gitmek için gittim kısacası sonrada o doktoru kara listeye aldım: D Yarın yapilan tahliller dogrultusunda sonuç yazabilirim

Kizlar doktorum herseyime bakmis bir progesterona bakmamis.. Carsamba gunu 37.31 idi...
Pazartesi hcg 369
Carsamba hcg 808
Cuma hcg 2002
Cok sukur 2ye katliyom...
Insallah progesteron dusmez dimi kizlar yaaa

Merhaba kızlar bende ikinci cocugu istiyorum Allah nasip ederse 4 aydir da korunmuyoruz en son 13 haziranda adet olmustum 3 gun gecti 10 temmuzda olmam gerekiyodu ama olmadim kasik ve bel agrlarim var surekli adetim gelicek gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum bakiyorum gelen giden yok kızıma hamileykende bu belirtiler vardi ama yinre de umitlenmek istemiyorum test yapsam cikar mi sizce ?

Bende var biraz kendimi bıraksan olduğum yere yığılacakmış gibi hissediyorum bazen
aynen bendede bugün kendini hissettirdi. baş dönmesi sonrası midem ayağa kalktı,çıkarcak gibi oldum afedersiniz öğürdüm fln ama çıkaramadm.tansiyonum falanmı düştü acaba keyfim kaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…