aybende çok çektimm hiç tek esra olamadım. biz lisede 4 kişiydik esra.Yaa inş kendisi gelir de olumlu haberler verir bizeaa sen de mi esra? Bi dönem çok koyulan bi isimmiş galiba her yerde ismime rastlıyorum ilkokulda 18 kişilik sınıfta 3 esraydık
Regli günümde 180 çıktı iki gün sonra 470 oldu sonrasında yaptırmadımKizlar gun gun beta hcg degerleriniz kac cikti yazabilir misiniz?
Canım panikleme ama bence acile git kanama kırmızı olunca korkun diyorlar benimde afedersin sümüksü şekilde açık kırmızı geldi 3 sefer günde 2 sefer progestan kullanıyorumKizlar şimdi çok. Az kırmızı kan gelmiş korktum
Evet oyle hissediyordum ama tek kese ne olursa hayırlısıyla saglikla gelsin insallahkendini ikize hamile gibi hisseden var mı?
İlk hamileliğimde bende de oldu derken bugünkü idrar tahlilimde lökosit çıktı canım doktor monurol yazdı. Hamilelikte oluyor hep maalesef ya
Sari akintimin kaynagi enfeksiyonmus
Umarim ciddi bsy degildir
Sağol canım amin hepimize inş
Kizlar gun gun beta hcg degerleriniz kac cikti yazabilir misiniz?
Canım panikleme ama bence acile git kanama kırmızı olunca korkun diyorlar benimde afedersin sümüksü şekilde açık kırmızı geldi 3 sefer günde 2 sefer progestan kullanıyorum
Kısaltma olarak degil normal progesteron yaziyor tatlımkurabik progestan diye yazan tahlil ne diye yazıyor kâğıtta benim öyle biseye bakılmadı galiba düşük riskimden dolayi progestan fitil kullanıyorum zaten yarın ki randevum kendi doktorumda o muhtemelen tüm tahlilleri yapacaktır
Bende öyle bi tahlil yapılmamış benim doktora gitme sebebim kanama olmasaydı sonrada rutin 2 3 gün takip amaçlı o doktora gittim sırf gitmek için gittim kısacası sonrada o doktoru kara listeye aldım: D Yarın yapilan tahliller dogrultusunda sonuç yazabilirimKısaltma olarak degil normal progesteron yaziyor tatlım
Dr her hafta istiyor tahlilde hcg gibi
Foto yukleyemedim yaziyi gostermek icin
Off sizinki de iyimişaybende çok çektimm hiç tek esra olamadım. biz lisede 4 kişiydik esra.
Merhaba bende tup bebekle hamileyim transferin ayin kacindaydiMerhabalar bende tüp bebek yaptirdm hamileyim Mart'ta olucak insallah doğumum salı günü kese için gidicem umarım görürüm
27 Haziran'da oldum cnm 8 inde bide 10 ununda kan verdim.17 twmmuz dada muayene olmaya gidicem ins kese için.sizin ne zamanda nerde yaptirdinz hangi ilde yasiyosnuz.ben istMerhaba bende tup bebekle hamileyim transferin ayin kacindaydi
Benim 4 Temmuzda 57 9 temmuzda 196 12 temmuzda 1383 kesemde cok kucuk görundu.iyi dedi artisa doktor.haftaya persembe gel görünür dedi.Kizlar gun gun beta hcg degerleriniz kac cikti yazabilir misiniz?
Bende var biraz kendimi bıraksan olduğum yere yığılacakmış gibi hissediyorum bazenkızlar baş dönmeniz var mı?
aynen bendede bugün kendini hissettirdi. baş dönmesi sonrası midem ayağa kalktı,çıkarcak gibi oldum afedersiniz öğürdüm fln ama çıkaramadm.tansiyonum falanmı düştü acaba keyfim kaçtı.Bende var biraz kendimi bıraksan olduğum yere yığılacakmış gibi hissediyorum bazen