Kizlar doktorum herseyime bakmis bir progesterona bakmamis.. Carsamba gunu 37.31 idi...
Pazartesi hcg 369
Carsamba hcg 808
Cuma hcg 2002
Cok sukur 2ye katliyom...
Insallah progesteron dusmez dimi kizlar yaaa
Mrb hayırlısı olsun inş. bi gebelik testi alıp sabah bakın. Ben adete 4 gün kala silik çizgiyle öğrendim eğer gebelik varsa sizde daha net bi sonuç çıkarMerhaba kızlar bende ikinci cocugu istiyorum Allah nasip ederse 4 aydir da korunmuyoruz en son 13 haziranda adet olmustum 3 gun gecti 10 temmuzda olmam gerekiyodu ama olmadim kasik ve bel agrlarim var surekli adetim gelicek gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum bakiyorum gelen giden yok kızıma hamileykende bu belirtiler vardi ama yinre de umitlenmek istemiyorum test yapsam cikar mi sizce ?
Sabredebilirsem pazartesiyi beklemeyi dusunuyorum biraz daha netlessin diye sizin de bebeginiz hayirli olsun Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsinMrb hayırlısı olsun inş. bi gebelik testi alıp sabah bakın. Ben adete 4 gün kala silik çizgiyle öğrendim eğer gebelik varsa sizde daha net bi sonuç çıkar
Benımde 14 Temmuz’da oldu istsnbuldayım27 Haziran'da oldum cnm 8 inde bide 10 ununda kan verdim.17 twmmuz dada muayene olmaya gidicem ins kese için.sizin ne zamanda nerde yaptirdinz hangi ilde yasiyosnuz.ben ist
Var cnm arada oluyo ama bana progestan kullandığım için oluyo sanırımkızlar baş dönmeniz var mı?
Adetın gectıyse çıkar cnm direk kan testı yaptır bence idrarda çıkmayabılıyor inş hamilesindirMerhaba kızlar bende ikinci cocugu istiyorum Allah nasip ederse 4 aydir da korunmuyoruz en son 13 haziranda adet olmustum 3 gun gecti 10 temmuzda olmam gerekiyodu ama olmadim kasik ve bel agrlarim var surekli adetim gelicek gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum bakiyorum gelen giden yok kızıma hamileykende bu belirtiler vardi ama yinre de umitlenmek istemiyorum test yapsam cikar mi sizce ?
14 haziran da galiba oldun ne zaman gottin peki kese için hangi hastaneye gidionBenımde 14 Temmuz’da oldu istsnbuldayım
Pardon evet 14 hazıran Acıbadem Fulya’da oldu transferın 11.gunu test yaptım 10 gün sonra kese ve kalp atısı görüldü cnmm14 haziran da galiba oldun ne zaman gottin peki kese için hangi hastaneye gidion
Anldm cnm bende 27 sinde bahçeci umutta oldum 12 günü test yaptım ayın 9 unda bende 17 temmuzda gidicem sence gorurmuyum kesePardon evet 14 hazıran Acıbadem Fulya’da oldu transferın 11.gunu test yaptım 10 gün sonra kese ve kalp atısı görüldü cnmm
Cnm acibadememi devam ediyorsun hala kontrollerePardon evet 14 hazıran Acıbadem Fulya’da oldu transferın 11.gunu test yaptım 10 gün sonra kese ve kalp atısı görüldü cnmm
Görürsün bence ama kalp atısı erken olabılır dr dinletmedı çok yeni baslamıstı cuma gidicem bende bakalımAnldm cnm bende 27 sinde bahçeci umutta oldum 12 günü test yaptım ayın 9 unda bende 17 temmuzda gidicem sence gorurmuyum kese
2 ücretsiz hakkım vardı birini kullandım dıgerınıde cuma kullanacam daha gıtmıcem cnm çok pahalı çünküCnm acibadememi devam ediyorsun hala kontrollere
Cnm ben keseyi göreyim 10 gün içinde kontrol diye gwcio o sürede de ins gider kalp atiisini duyarım.nereyi gitmeyi dusunuyosn peki hastane olarak.Görürsün bence ama kalp atısı erken olabılır dr dinletmedı çok yeni baslamıstı cuma gidicem bende bakalım
9gun var aramizda Ben 18inde transfer oldum caesamba gunu kalp atisini dinledik Ben batmandayim bulent tras acibademde transfer oldum27 Haziran'da oldum cnm 8 inde bide 10 ununda kan verdim.17 twmmuz dada muayene olmaya gidicem ins kese için.sizin ne zamanda nerde yaptirdinz hangi ilde yasiyosnuz.ben ist
Bende acibadem maslakta tedavi oldumPardon evet 14 hazıran Acıbadem Fulya’da oldu transferın 11.gunu test yaptım 10 gün sonra kese ve kalp atısı görüldü cnmm
Hayırlı olsun Allah'ım tamamına erdirsin9gun var aramizda Ben 18inde transfer oldum caesamba gunu kalp atisini dinledik Ben batmandayim bulent tras acibademde transfer oldum
Gebelik takvimi olusturun daha iyi oluyor..Kalp atışı duyanlar
Kaçıncı haftada duydunuz
Ve keseyi nezaman gördünüz
Benim hesaplarıma göre ben 4+3 teyim şimdi