Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm isteyerek mı ara verdınBenimki 5 yaşında canım ben de 31
Masallah rabbimsaglikla kucagina almak nasip etsin.bende kesenin icini dolu gorsem kalp atisini duysam rahatliycam.bos gebelik gecirdim korkuyorum ayni seyleri yasamaktanMrb lar yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bugün tam 7 haftalığım. Kontrolüm vardı kalp atışını gördük çok şükür ve bebeği ilk kez gördüm kesenin içindeultrason ölçümüne göre 6+6 çıktı.
Tahminen 4 5 hafta civarı 0.53 yazıyo, teşekkür ettim canım hepimizin hayırlı olur inşaallah sağlıkla kucağımıza alırızEvet canim... kaç haftalık dediler ne kadar boyu... hayırlı olsunnnn
Adına çok sevındım canım darısı bize inş bende gorur duyarımMrb lar yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bugün tam 7 haftalığım. Kontrolüm vardı kalp atışını gördük çok şükür ve bebeği ilk kez gördüm kesenin içindeultrason ölçümüne göre 6+6 çıktı.
Benımkını nıe goremedıler anlmaıorum ya dun gıttım bendeTahminen 4 5 hafta civarı 0.53 yazıyo, teşekkür ettim canım hepimizin hayırlı olur inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız
Bende pazartesi 0.56 falandı dün 0.93 olmus artık üstten gorunuyoruz inşallah kalp atisini da duyarsak rahatlicam hadi hayırlı olsun sanada...Tahminen 4 5 hafta civarı 0.53 yazıyo, teşekkür ettim canım hepimizin hayırlı olur inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız
Canim bende çok geç gördümdevlet Hastanesi goremedi bilé yok gebelik falan dedi ağlayarak çıktım özelé gttim işte kese burda nasıl görmemiş dedi ama çok küçük bu dört hafta bile değil dedi sağlıksız falan dedi ölü olabilir dedi sonra 3 gun sonra bidaha gttim 0.93cm olmuş smdi kalp atışı b3kliyorz ve 6 haftalık dedi hemenBenımkını nıe goremedıler anlmaıorum ya dun gıttım bende
Masallah gözünaydın cnmMrb lar yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bugün tam 7 haftalığım. Kontrolüm vardı kalp atışını gördük çok şükür ve bebeği ilk kez gördüm kesenin içindeultrason ölçümüne göre 6+6 çıktı.
Benimde pazartesi günkü ölçümüm 0.53 perşembede kalp atışı için gitcem hayırlısıyla 6+3 filan oluyorum, ben 3 ayı doldurana kadar rahatlayamayacağım heraldeBende pazartesi 0.56 falandı dün 0.93 olmus artık üstten gorunuyoruz inşallah kalp atisini da duyarsak rahatlicam hadi hayırlı olsun sanada...
Merak etme canım kişiden kişiye, değişiyo bide ultrason cihazlarıda değişkenlik gösteriyor hayırlısıyla görür duyarsın inşallahBenımkını nıe goremedıler anlmaıorum ya dun gıttım bende
Sağol canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş. Olumsuz düşünceler aklına getirme inş sen de bebeğini görür kalp atışlarını duyarsınMasallah rabbimsaglikla kucagina almak nasip etsin.bende kesenin icini dolu gorsem kalp atisini duysam rahatliycam.bos gebelik gecirdim korkuyorum ayni seyleri yasamaktan
Amin canım sağol inş sizler de görürsünüz hayırlısıylaAdına çok sevındım canım darısı bize inş bende gorur duyarım
Sağol canım inş. sen görmüştün değil mi öyle hatırlıyorum. Bu arada ismin esra mı ters yazmışsın diye düşündüm benim adım esra daMasallah gözünaydın cnm
Ilkinde acemiydim ikinciyi istememistim o yuzden dikkat etmedim ama bunda canim gidiyo bisi olucak diye.Herifi cunku 1.5 senede ikna ettim bitane daha olsun diye.Iki is yapiyorum hemen atistirmalik biseyler alip uzatiyorum ayaklari yiyorum sonra ise devam sonra tekrar atistirma.Hic yormicam kendimi bi daha doguracak degilim tadini cikaricam kocisede siparis verdim sunlari sunlari al gel diye ohhhhKese ve kalp atisi duyan arkadaslara hayirli olsun darisi bizlerin basina ins bende 3 ayi doldurana kadar tedirgin olucam sanirim
Her bebek kiymetlidir tabi ama tup bebek olunca biraz daha dikkat ediyoruz
Hakkimizda hayirlisi
Ay saolasin bende gidicem tatile gerci oncesinde doktora gidicem ama soyledigin iyi oldu girmeyim bari havuzaKizlar doktorumdan geldim... Onceki kan tahlillerimi gosterdim evet gebesin dedi.ultrasondam bakti goremeyiz ama bir bakalim dedi tabii goremedik.. 7 tup kan verdim idrar falan rutin tahlilleri yapcaz dedi...sanci ve kasik agrisina normal dedi.. Dedim denize gidicem denize gir ama havuza sakin girme dedi..kollarindan bacaklarindan d vitamini al. Dedi haftaya cumaya gorusuruz dedi...
Sağ olun kızlar 5 haftalık hamileyim ultrasonla minicik bir kese göründü ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullancamEderm tabıkı kaç haftalık hamılesın inşallah gorurusun
Nerdesin canım doktora gittin mi?Haftalarımız aynı değeriniz yüksek benim ki çok düşük çıktı hala ona takıyorum kafamı yarın olsa da anlasam işin aslını