2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sesiniz çıkmıyor ne var ne yok. bende inanılmaz halsizlik var, kafamı kaldıramıyorum. bugun tüm gün ölü balık gibiydim. cumartesi doktora gitmek gibi bişe belirdi kafamda ama eşim vazgeçirmeye çalışıyor. 21ine randevumuz vardı ya. ay ne bilim yaa benim beta hcg baya yüksekti yaa 3er gidiodu bide. düşün 1 hafta önce 967 miydi neydi. sanki gitsem şuan görünür baya bişey. 21ide doum günü ogün gitmek istio heral. bi şikayetimde yok aslında. çok hafif sancılar dışında. 21inde gittiğimde kesin kalp atışını duyarım gibi geliyor. (6+2 olacak o zaman)değerim yüksek ya bi umutluyum.. pat die bişe olacak görecem günümü bide ilk hamilelğim inanılmaz sıkıntılı geçmişti. bunda bi relaksım yaa iyi tutundu zıplasam düşmez gibi hissediyorum napim deliliğe vurasım var,iyi düşünelim iyi olsun

Bence bekle kalp atisiyla birlikte bakarsin.Benimde hamile oldugumu henuz kimse bilmiyo bugun kiz kardesim illa alisverise gidelim dedi kiramadim il disindan geldi geri gidecek cunku 5-6 saat gezdik ama cok korktum suan yatiyorum hic iyi degilim hep gezerdik ama bu kadar yorulmazdim bu hamilelik beni fena vurdu

Kızlar merhaba internet paketim bittiği için pek giremiyorum buralara. Aramıza yeni hamislerimiz gelmiş hepimiz sağlıcakla alalim kucagimiza bebislerimizi. Bugün ankara da olanlar bilir cebeci tip fakültesinde randevum vardi.35.873 olmuş değerim. Dün bakan dr görememişti keseyi .Bugün bakan dr gördü keseyi .Alttan bakarsak kalp atışlarını da duyarız dedi ,istemedim .Haftaya çarşamba ınsaallah kalp atışlarını duymak için gidicem ama zekai tahire de gitmek gibi bi fikrim var .cogunuz duydunuz kalp atışlarını .ınsaallah bende duyarım.

H Hadi insaallah kız ne çoğumuz duyması,daha bi iki kişi duydu.. 7 haftalık olanlar giderse duyulur inşallah zaten hayırlı olsunn canım
Amin canım. Ya dediğim gibi netim yok buldugum yerde girip bölük pörçük okuyorum. Öyle çarpmış gözüme demek ki.neyse zaten yakın zamanda cogumuz duymus olacak. Bu arada dönemezsem mesajlarınıza bilin ki net kaynağım gitti

Benim randevum cumartesi 9:20de sat a göre 6+3 oluyorum ben gideyimde size bilgi vereyim kese durumu kalp atışı bakalım hayırlısı olsun diğer gebeliklerimde hatırlamıyorum kalp atışını ne zaman duymuştuk ama bunda düşük riskim olduğu için kendi doktoruma bi muayene olmak istiyorum

Haftalarımız aynı değeriniz yüksek benim ki çok düşük çıktı hala ona takıyorum kafamı yarın olsa da anlasam işin aslını

Kizlar bende psikolojik mi bilmem midem cabuk eziliyor eskiden boylemiydim diyorum...bilemiyor um. Gecen haftakin. halimi hatirlamiyom.. Sersem gibiyim..bana hep uyku de..

Kizlar bende psikolojik mi bilmem midem cabuk eziliyor eskiden boylemiydim diyorum...bilemiyor um. Gecen haftakin. halimi hatirlamiyom.. Sersem gibiyim..bana hep uyku de..
Canim bende ayni inanki bide cabuk yorulma halsizlik agri var hic halim yok bisey yapmaya canim biseyler istiuo ne istedigini bile bilmiyorum.buzdolabinin karsisinda bekliyorum ayskta durmaktan yoruluyorum tekrar gidip yatiyorum

Haftalarımız aynı değeriniz yüksek benim ki çok düşük çıktı hala ona takıyorum kafamı yarın olsa da anlasam işin aslını
Canım lütfen kafana takma. Sende bilirsin ko pozitif düşünce çok önemli bu süreçte . Mesela sağlıksız gebeligimin birinde değerim gayet yüksekti. Bunu kendine ölçü etme,kişiden kişiye degisiyo değer

Kuzular bu kabızlık beni öldürdü üstüne bir de felaket gaz. Karnımı sormayın 5 aylık hamile gibi. Boyum 167 kilom 58. Çok mu kilolu hamile kalmışım sizce? Bir de bu kabızlık ve gaz için neler yapabilirim? Çok fenayım

58 ve kılolumu bnce guzel bı kılo ama tabıkı bundan sonra dıkkat etmelyz inşallah şişmeyız kabzlığa gelnce benımde eskıye gore kabzlgm var çok olmasada ama çözüm olarak ne onerebılırm pek emn degılım kuru kayısı bol bol su aklma başka bırsey glmıyor

Bı kaç gundur bende oyleyım dıyet grubndaydım ve tek öğun artı full sıvıyla gunumu btrırdım ama adet gunm gecınce kahvaltı yapıorum hemen acıkıyorum oğln yıyorm acıkıorum ozamn anlmştım bişyler oldgnu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…