- 2 Aralık 2014
- 598
- 288
- 39
Bende senin gibiyim leke görünce beynimden kaynar sular dökülüyor sanki hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben cumadan beri leke yaşıyorum be progestan kullanıyorumBilmiyorum leke görünce kalbim hızla atmaya başladı zaten elim ayağım titriyor şimdi.. bakalım akşama kadar beklicem duruma göre yarın giderim.
Stres yapma hala yerkesiyordur.en zaman yaptirdin hcgyi.mesela ben pazartesi verdim suan yine doktordayim..yine kan verdim 2 kati cikarsa kalbim ferahlicak...Kızlar ilk hamilelik olunca tecrübesizliğinin çok soru soruyorum kusura bakmayın. Bugün çamaşırımdan nokta kadar kahverengi leke gördüm silince peçeteye de geldi çok az çok korkuyorum bir şey mi oldu diye, zaten hiç hamilelik belirtim de yok, göğüslerim de bile acımıyor artık tek bildiğim kan testimin pozitif olduğu ultrasaonda da hala görmedim. Hiç ağrım da yok stresteyim beni aydınlatabilir misiniz
1 hafta oldu yaptıralı. Yarın yine yaptırcam, hesaplara göre yarın 26000lerde olması lazım.. inşllh öyle çıkar.Stres yapma hala yerkesiyordur.en zaman yaptirdin hcgyi.mesela ben pazartesi verdim suan yine doktordayim..yine kan verdim 2 kati cikarsa kalbim ferahlicak...
Insallah canim..bende bekliyorum..kan sonucumu birazdan cikar...insallah yuzumuz guler1 hafta oldu yaptıralı. Yarın yine yaptırcam, hesaplara göre yarın 26000lerde olması lazım.. inşllh öyle çıkar.
adet 4 gün geçtiyse kanda kesin çıkar. idrar kişiye göre çok değişiyorKızlar ilişki üzerinden 15. günüm bugün çıkması gerekmez miydi idrar testinde? Adetimde bugünle birlikte 4 gün gecikmiş olacak. Fikri olan var mıdır?
teşekkür ettim canım hastaneye öğleden sonra gitcem yine sorayım dedim sabırsızım birazadet 4 gün geçtiyse kanda kesin çıkar. idrar kişiye göre çok değişiyor
Merhabalar bende mart 2019 annesiyim hayırlısıyla inşallah
Kant tahlilim cuma 74 çıkmıştı pazar ise 189 çıktı doktor henüz kese için erken dedi bu cuma tekrar kan tahlili istedi yükselişi takip edeceğiz ondan sonra haftaya ultrason bakarız dedi. Bekliyoruz bakalım hayırlısı ile görürüz inşallah. Şuanda 4+4
ala ala ne ilginç şeyler var. 500e kdr ölçmekte neymiş.. valla cidden güvenilir yer bulmak önemli.Kizlar kan tahlilim cikti 495 tabiii gorunce ben sok en az700 beklerken..dedim niye bukadar dusuk oradaki bayan yukseliste kaygilanmayin dedi okrmu ikinkati cikmasi lazimdi dedim. Megerse onlarin makinesi 500 e kadar olcuyormus. Hemen baska devlet hastanesine gittim..yine kan verdim.doktor gel ultraso la bakalim dedi ee tabii gorunmedi...normal olarak cuma gel dedi..hcgden cok benim icin progestan onemli dedi..ida cuma gunu cikicakmis..suana kadar bakalim hersey normal gorunuyor
Cnm erkenden gitmesen daha iyi olur gorulmuyor sonra sitres oluyor insan bizzzat yasamis biri olarak 4000/5000 arasiydi vajinal zor goruldu herkeste ayni olmuyor tabi bnde gec dollenme olms ama ortalama 3000lerde gitKızlar ben pazartesi ögrendim gebeliğimi 48 çıkmıştı o zaman Bugun yine kan vermeye gitçem ama muhtemelen 100 u geçmez, kese icin araştırma yaptığımda 1000-1500 olduğunda en erken vajinal ultrasonla görülebildiği yazıyor, bu durumda hala doktora gitmedim, sizce başka herhangi birşey icin gitmeli miyim, folik asit kullanımına hamilelikten önce başlamıştım
Artisin guzel masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahMerhabalar bende mart 2019 annesiyim hayırlısıyla inşallah
Kant tahlilim cuma 74 çıkmıştı pazar ise 189 çıktı doktor henüz kese için erken dedi bu cuma tekrar kan tahlili istedi yükselişi takip edeceğiz ondan sonra haftaya ultrason bakarız dedi. Bekliyoruz bakalım hayırlısı ile görürüz inşallah. Şuanda 4+4
Artisin guzel masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah