2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum leke görünce kalbim hızla atmaya başladı zaten elim ayağım titriyor şimdi.. bakalım akşama kadar beklicem duruma göre yarın giderim.
Bende senin gibiyim leke görünce beynimden kaynar sular dökülüyor sanki hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben cumadan beri leke yaşıyorum be progestan kullanıyorum

fatos29beren canım benim. maşallah sana aynen böyle sakinliğini koru. şu dünyada rızkı olan,yiyecek ekmeği içecek suyu olan elbet biz ne yaparsak yapalım gelecek dünyaya. rızkı olmayanda istersek özel doktor yanımızda olsun gelmeyecek.. bu benim devamlı kendime tekrarladığım sözler. Ve eğer düşük olacaksa rabbim bize erken düşüğü nasip etsin.. çünkü diğerleri çok daha zor.. Ben inanıyorum ki sen gittiğinde o minnak keseyi görüp rahat bi nefes alacaksın inşallah
SekerAnnee ilk zamanlar bende kendimi çok dinliyordum,ama hamilelik kişiden kişiye inanılmaz değişen bişey. benim göğüslerim şişer,seninki şişmez. sen kusmaktan ölürsün,bende bulantı bile olmaz. lütfen kendini devamlı kontrolde olma. tabikide lekelenme olunca doktora gideceğiz. ama kahve rengi lekelerin çoğunun zararsız olduğunu,9ay kahve lekesi olupta sağlıkla bebeğine kavuşanları biliyoruz.. lekelenmeyi tabiki önemse,bol su iç,çok yorma kendini,imkanın varsa ayaklarını uzatmaya bak. lekelenmen kırmızıya dönüp,sancı oluyorsa sıkıntı orda başlar. sen niye sıkıyorsun kendini? İnşallah ilk randevunda göreceksin sakin ol

Stres yapma hala yerkesiyordur.en zaman yaptirdin hcgyi.mesela ben pazartesi verdim suan yine doktordayim..yine kan verdim 2 kati cikarsa kalbim ferahlicak...

Stres yapma hala yerkesiyordur.en zaman yaptirdin hcgyi.mesela ben pazartesi verdim suan yine doktordayim..yine kan verdim 2 kati cikarsa kalbim ferahlicak...
1 hafta oldu yaptıralı. Yarın yine yaptırcam, hesaplara göre yarın 26000lerde olması lazım.. inşllh öyle çıkar.

Kızlar ilişki üzerinden 15. günüm bugün çıkması gerekmez miydi idrar testinde? Adetimde bugünle birlikte 4 gün gecikmiş olacak. Fikri olan var mıdır?

Kızlar ilişki üzerinden 15. günüm bugün çıkması gerekmez miydi idrar testinde? Adetimde bugünle birlikte 4 gün gecikmiş olacak. Fikri olan var mıdır?
adet 4 gün geçtiyse kanda kesin çıkar. idrar kişiye göre çok değişiyor

esut85 evet canım sakinim bu 3.gebeliğim ikincisindede 3 ay düşük riskinden ötürü sürekli yattım bunda kahve leke cok az geliyoda bazende afedersin sümüksü açık kırmızı geliyo beni tedirgin etmesinin sebebi o taktir allahtan verende o alanda nasibimizde varsa sağlıcakla dünyaya getiririz biz daha içimizdeki embriyoyu sadece hissettiğimiz için bu kadar kaygılanıyoruz asker anneleri kacirilan cocuklar onlari düşünmesi bile çok acı rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Merhabalar bende mart 2019 annesiyim hayırlısıyla inşallah
Kant tahlilim cuma 74 çıkmıştı pazar ise 189 çıktı doktor henüz kese için erken dedi bu cuma tekrar kan tahlili istedi yükselişi takip edeceğiz ondan sonra haftaya ultrason bakarız dedi. Bekliyoruz bakalım hayırlısı ile görürüz inşallah. Şuanda 4+4

hoşgeldiniz. hayırlı olsunn bebeğiniz

Kizlar kan tahlilim cikti 495 tabiii gorunce ben sok en az700 beklerken..dedim niye bukadar dusuk oradaki bayan yukseliste kaygilanmayin dedi okrmu ikinkati cikmasi lazimdi dedim. Megerse onlarin makinesi 500 e kadar olcuyormus. Hemen baska devlet hastanesine gittim..yine kan verdim.doktor gel ultraso la bakalim dedi ee tabii gorunmedi...normal olarak cuma gel dedi..hcgden cok benim icin progestan onemli dedi..ida cuma gunu cikicakmis..suana kadar bakalim hersey normal gorunuyor

ala ala ne ilginç şeyler var. 500e kdr ölçmekte neymiş.. valla cidden güvenilir yer bulmak önemli.

Cnm erkenden gitmesen daha iyi olur gorulmuyor sonra sitres oluyor insan bizzzat yasamis biri olarak 4000/5000 arasiydi vajinal zor goruldu herkeste ayni olmuyor tabi bnde gec dollenme olms ama ortalama 3000lerde git

Artisin guzel masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

bende kendi değerimi merak eder oldum. 3er 3er katlıyor benimki. şuan 9bin lerde olmalı. kesin görünür gitsem ama 21ine kdr gitmicem kararlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…