- 5 Ocak 2013
- 2.885
- 2.681
- 39
Senin yerinde olsam bugun giderim :) benimki anca 500dür bugunbende kendi değerimi merak eder oldum. 3er 3er katlıyor benimki. şuan 9bin lerde olmalı. kesin görünür gitsem ama 21ine kdr gitmicem kararlıyım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin yerinde olsam bugun giderim :) benimki anca 500dür bugunbende kendi değerimi merak eder oldum. 3er 3er katlıyor benimki. şuan 9bin lerde olmalı. kesin görünür gitsem ama 21ine kdr gitmicem kararlıyım.
ay ne bilim ya. ilkindede çok heyecan yapıp sürekli dr.a taşınıyordum bu günleri göremeden düştü. şimdi inat ettim gidince illa kalp atışıda duyim diye.. gittiğimde 6+2 olacak.nasipse değerimde yüksek zaten duyarım. amaaan ne bilim kızlar. belkide kese boş. bir sürü ihtimal var,napim ne olacaksa olsun. bana iyice bi boşvermişlik geldi. çok yordum kendimiSenin yerinde olsam bugun giderim :) benimki anca 500dür bugun
ilk 3 ay bebeğin beyin gelişimi için muz çilek balık çok önemli. bana bunu bir profesör söylemişti. onun haricinde sabahları mutlaka yumurta süt,arada ağzıma ceviz fln atıyorum. ama olmazsa olmaz suuuuuKizlar ozellikle yediginiz bisey var mi bebegin gelisimi icin
canım niye kendini bunaltıyorsun? kötü bişey olacak olsa zaten hamile kalamazdn,vucut izin vermezdi. benimse yüksekti ilk hamilelğimde. zararsız bi ilaç verdiler,düştü değerim. sonra onlarla hiç alakası olmayan sebepten bebek düştü. yani nasip.Kizlar merhaba, cok moralim bozuk, doktorum bilac tahlil istemisti rutin, TSHim yani tiroidim 28.1 cikmis, olmasi gereken 0.35-4.94 arasi yaziyo, yarin bi endokrinoloji uzmanindan randevu aldim doktorum hamileligin cok basinda oldugu icin cozulebilcegini soyledi ama aglamaktan icim cikti kotu bisey olursa diye
Çok erken bişey olmamıştır. İlaç başlayacaklar Levotiron ya da Eutyrox. Benim tiroidim yok ameliyatla alındı, o ilacı ömür boyu kullanmak zorundayım. Sıkıntı yok yani üzülme. 6 aylıkken falan tespit edilseydi üzülürdün. şimdi bişey olmamıştırKizlar merhaba, cok moralim bozuk, doktorum bilac tahlil istemisti rutin, TSHim yani tiroidim 28.1 cikmis, olmasi gereken 0.35-4.94 arasi yaziyo, yarin bi endokrinoloji uzmanindan randevu aldim doktorum hamileligin cok basinda oldugu icin cozulebilcegini soyledi ama aglamaktan icim cikti kotu bisey olursa diye
İyi madem :) Ağrı aşırı kasılma, kanama falan yoksa beklenir o süreay ne bilim ya. ilkindede çok heyecan yapıp sürekli dr.a taşınıyordum bu günleri göremeden düştü. şimdi inat ettim gidince illa kalp atışıda duyim diye.. gittiğimde 6+2 olacak.nasipse değerimde yüksek zaten duyarım. amaaan ne bilim kızlar. belkide kese boş. bir sürü ihtimal var,napim ne olacaksa olsun. bana iyice bi boşvermişlik geldi. çok yordum kendimi
Ben 4+3 te görmüştüm keseyi değerle ilgili ama 2000 den sonra görülür demişti doktor banaay ne bilim ya. ilkindede çok heyecan yapıp sürekli dr.a taşınıyordum bu günleri göremeden düştü. şimdi inat ettim gidince illa kalp atışıda duyim diye.. gittiğimde 6+2 olacak.nasipse değerimde yüksek zaten duyarım. amaaan ne bilim kızlar. belkide kese boş. bir sürü ihtimal var,napim ne olacaksa olsun. bana iyice bi boşvermişlik geldi. çok yordum kendimi
Kasar, sut cevizKizlar ozellikle yediginiz bisey var mi bebegin gelisimi icin
Rabbim ol derse olur. Suan gebe gorunuyorsun...hayirlisi olsun...ben 1 dis gebelik 1 tanede dusuk yasamis biri olarak kalbini ferah tut diyorum...aramiza hos geldinMerhabalar son adet tarihim 8 hazirandi 5 temmuzda test yaptim once yok gibiydi gittim geldim baktim sonunda hayalet bir cizgi gordum ama benden baskasi goremezdi 36 saat sonra tekrar yaptim biraz daha belirgindi adetim 2 gjn gecince kan testi verdim 85.65 cikti bu sonuca gore hamileyim galiba ama ara ara sancim var hafif hafif. korkuyorum bu 3. gebeligim ilk oglum oldu 5 yasina girecek otizmli aralikda ikinci kalbi atmadi dusuk yaptim bundan korkuyorum dr bile cesaret edemiyorum gitmeye pozitif yorumlara cok ihtiyacim var 38 yasina girdim
Gözün aydı darısı benim başıma bende yükseldiğini görmek istiyorum bir an önceKizlarrr kan sonucum cikmis tabii baska hastenede yaptirdim cok sukur 2 kati
Ilki 369,96 ikincisi 808.1 progestan 35 lerde bana gore iyiye gidiyoruz cok sukur...
Amin hepimizin kollari dolsun siz gittinizmi dr kese gorundumu kalp atisini gormek icin 7 haftamin bitmesini bekleyecegim sabredebilirsemRabbim ol derse olur. Suan gebe gorunuyorsun...hayirlisi olsun...ben 1 dis gebelik 1 tanede dusuk yasamis biri olarak kalbini ferah tut diyorum...aramiza hos
geldin
Doktor gel yinede bakalim dedi .tabbii gorunmedi gorunmeyecegini biliyordum degerim daha dusuk doktor bide cuma gel dedi bakalim...belki goruruz gor.ezsek uzulmicem...cunki tahminlerime gore degerim 1600 lerde olur.. Daha gorunmez.haftaya cumaya insallahAmin hepimizin kollari dolsun siz gittinizmi dr kese gorundumu kalp atisini gormek icin 7 haftamin bitmesini bekleyecegim sabredebilirsem
Gebelik takvimi koysana daha gizel okuyor..Amin hepimizin kollari dolsun siz gittinizmi dr kese gorundumu kalp atisini gormek icin 7 haftamin bitmesini bekleyecegim sabredebilirsem
Ayni gjn mu dogum yapacagiz 16 mart gorunuyor brnjmde ama buraya aktadanadim hata veriyorDoktor gel yinede bakalim dedi .tabbii gorunmedi gorunmeyecegini biliyordum degerim daha dusuk doktor bide cuma gel dedi bakalim...belki goruruz gor.ezsek uzulmicem...cunki tahminlerime gore degerim 1600 lerde olur.. Daha gorunmez.haftaya cumaya insallah
Oldu galibaAyni gjn mu dogum yapacagiz 16 mart gorunuyor brnjmde ama buraya aktadanadim hata veriyor
Benimde ayni normaldir doye dusunuyorum ama yinede korkuyorumMerhaba kızlar ben de inşallah 14 martta bebeğimi kucağıma alacağım şu anda 4+6 haftalığım cuma keseyi görmeye gideceğim inşallah görebiliriz 1 haftadır kasığımdatek taraflı sancı var bugün sürekli ağrıyor sizde de oluyor mu korkmaya başladım artık