2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canm bu değerle gozukmezki benim bile 5binle anca gözüktü bu dekarda bi alem yaa
Bende dünkü sonuçtan tatmin olmamıştım zaten alttan bakmak istedi onay vermedim o esnada karından bakiyodu ha zaten 8mm.lik kese burda diye bi yere işaret koydu kafamı buluyon desem olacaktı galiba

Allah sana da en hayırlı zamanda nasip etsin canım. Erkek kardeşimin eşi sürekli kimyasal gebelik yaşıyordu betahcg yükselip birden düşüyordu hamile kalamıyordu yaptırmadığı test çekilmeyen film kalmadı. Sorun göremiyorlardı en son kan pıhtılaşması olduğu tespit edildi. Şuan hamile son ayına girdi. Hamileliği boyunca her gün iğne kullandı onun dışında çok rahat bi hamilelik geçirdi. Diyeceğim o ki sürekli tekrarlayan bişeyse mutlaka doktora gidip araştırılmasını iste. Bir defalık bişey de olabilir belki sonraki ay olur Allah bilir herşeyin vakti vardır. Allah isteyen herkese nasip etsin canım sana da inş..
Selam hamis anneler
Bende subat mart arasinda kalan bir anneyim oyuzden buraya da bir bakayim dedm :)
Herkes saglikla bebislerini kucaklarina alirlar insallah
Günlerimiz aynı canım ben de öyleyim arada şubat annelerine de bakıyorum ne yapıyorlar diye ilk hamileliğimde 5 şubatta bekliyordum kızımı 6 şubatta geldi. Bakalım şimdi ne olacak

Valla bende bilmiyorum normalde subattim gec dollenme olmus heranhersy degisebilir benim belirsiz bakalm hayrlisi. Rabbim evlatlarini bagislasin insallah iyi cocuklarinin dogum gununu birlikte kutlarsin missss :)))

Evet tatlım enfeksiyon olabilir dedi zaten bakınca akıntıyıda gördü
Nolur nolmaz diye aldı dün kontrolumde ama bgn seffaf akintı
Sonucum cikinca yazarim tekrar buraya
Hamileyken smear almak tuaf gedi cnm ondan bende dra solucem bakalim bu haftalarda antibiyotik verir mi ki

Valla bende bilmiyorum normalde subattim gec dollenme olmus heranhersy degisebilir benim belirsiz bakalm hayrlisi. Rabbim evlatlarini bagislasin insallah iyi cocuklarinin dogum gununu birlikte kutlarsin missss :)))
Amin sağol canım inş sen de sağlıkla alırsın kucağına. Sağlıkla gelsinler de şubat mart hiç farketmez yalnız şunu itiraf edeyim tahmini doğum tarihi hesaplayıp 1 martı görünce ilk aklıma gelen şubat 28 mi 29 mu çekiyor oldu 29 şubatta doğurmak istemezdim ama sıkıntı yok 2019 şubat 28 çekiyor

Abowwwww kiz ben onu hic dusunmedim ya hemen bakacam simdi bakiyorummmm ohhh 28 cekiyormus :)))))))))))))
Dusun cumlenin sonuna kadr okumadn baktim sende yazmissin

fatos29beren canım geçmiş olsun öncelikle.. değerin 3günde 1.5kat artmış.. 1günde 1,17 kat artmış. yani tam sınırda gibi görünüyor. en iyi sonucu ultrasonla alırsın. bana başka bir doktora gitmelisin gibi geldi.

Kızlar ben pazartesi ögrendim gebeliğimi 48 çıkmıştı o zaman Bugun yine kan vermeye gitçem ama muhtemelen 100 u geçmez, kese icin araştırma yaptığımda 1000-1500 olduğunda en erken vajinal ultrasonla görülebildiği yazıyor, bu durumda hala doktora gitmedim, sizce başka herhangi birşey icin gitmeli miyim, folik asit kullanımına hamilelikten önce başlamıştım

Allah razı olsun canım... Cumartesi kendi doktorumda randevum var bide ilk iki test tıp merkezinde yapıldı son test doğum evinin acilinde yapıldı ordaki açıklamada cihazların kitleri farkli olur sen 1 hafta daha bekle inşallah kese görünür dedi inşallah hayırlısı neyse o olsun

Kızlar ilk hamilelik olunca tecrübesizliğinin çok soru soruyorum kusura bakmayın. Bugün çamaşırımdan nokta kadar kahverengi leke gördüm silince peçeteye de geldi çok az çok korkuyorum bir şey mi oldu diye, zaten hiç hamilelik belirtim de yok, göğüslerim de bile acımıyor artık tek bildiğim kan testimin pozitif olduğu ultrasaonda da hala görmedim. Hiç ağrım da yok stresteyim beni aydınlatabilir misiniz

Benimde lekelenmelerim oluyor kahverengi leke aslında korkulacak bisey degil diye biliyorum ama istersen bi doktora git progestan başlayabilir düşük riski varsa ki inşallah kötü bisey yoktur

Benimde lekelenmelerim oluyor kahverengi leke aslında korkulacak bisey degil diye biliyorum ama istersen bi doktora git progestan başlayabilir düşük riski varsa ki inşallah kötü bisey yoktur
Bilmiyorum leke görünce kalbim hızla atmaya başladı zaten elim ayağım titriyor şimdi.. bakalım akşama kadar beklicem duruma göre yarın giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…