2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin yerinde olsam bugun giderim :) benimki anca 500dür bugun
ay ne bilim ya. ilkindede çok heyecan yapıp sürekli dr.a taşınıyordum bu günleri göremeden düştü. şimdi inat ettim gidince illa kalp atışıda duyim diye.. gittiğimde 6+2 olacak.nasipse değerimde yüksek zaten duyarım. amaaan ne bilim kızlar. belkide kese boş. bir sürü ihtimal var,napim ne olacaksa olsun. bana iyice bi boşvermişlik geldi. çok yordum kendimi

Kizlar merhaba, cok moralim bozuk, doktorum bilac tahlil istemisti rutin, TSHim yani tiroidim 28.1 cikmis, olmasi gereken 0.35-4.94 arasi yaziyo, yarin bi endokrinoloji uzmanindan randevu aldim doktorum hamileligin cok basinda oldugu icin cozulebilcegini soyledi ama aglamaktan icim cikti kotu bisey olursa diye

canım niye kendini bunaltıyorsun? kötü bişey olacak olsa zaten hamile kalamazdn,vucut izin vermezdi. benimse yüksekti ilk hamilelğimde. zararsız bi ilaç verdiler,düştü değerim. sonra onlarla hiç alakası olmayan sebepten bebek düştü. yani nasip.

Çok erken bişey olmamıştır. İlaç başlayacaklar Levotiron ya da Eutyrox. Benim tiroidim yok ameliyatla alındı, o ilacı ömür boyu kullanmak zorundayım. Sıkıntı yok yani üzülme. 6 aylıkken falan tespit edilseydi üzülürdün. şimdi bişey olmamıştır

İyi madem :) Ağrı aşırı kasılma, kanama falan yoksa beklenir o süre

Merhabalar son adet tarihim 8 hazirandi 5 temmuzda test yaptim once yok gibiydi gittim geldim baktim sonunda hayalet bir cizgi gordum ama benden baskasi goremezdi 36 saat sonra tekrar yaptim biraz daha belirgindi adetim 2 gjn gecince kan testi verdim 85.65 cikti bu sonuca gore hamileyim galiba ama ara ara sancim var hafif hafif. korkuyorum bu 3. gebeligim ilk oglum oldu 5 yasina girecek otizmli aralikda ikinci kalbi atmadi dusuk yaptim bundan korkuyorum dr bile cesaret edemiyorum gitmeye pozitif yorumlara cok ihtiyacim var 38 yasina girdim

Ben 4+3 te görmüştüm keseyi değerle ilgili ama 2000 den sonra görülür demişti doktor bana

Rabbim ol derse olur. Suan gebe gorunuyorsun...hayirlisi olsun...ben 1 dis gebelik 1 tanede dusuk yasamis biri olarak kalbini ferah tut diyorum...aramiza hos geldin

Rabbim ol derse olur. Suan gebe gorunuyorsun...hayirlisi olsun...ben 1 dis gebelik 1 tanede dusuk yasamis biri olarak kalbini ferah tut diyorum...aramiza hos
geldin
Amin hepimizin kollari dolsun siz gittinizmi dr kese gorundumu kalp atisini gormek icin 7 haftamin bitmesini bekleyecegim sabredebilirsem

Amin hepimizin kollari dolsun siz gittinizmi dr kese gorundumu kalp atisini gormek icin 7 haftamin bitmesini bekleyecegim sabredebilirsem
Doktor gel yinede bakalim dedi .tabbii gorunmedi gorunmeyecegini biliyordum degerim daha dusuk doktor bide cuma gel dedi bakalim...belki goruruz gor.ezsek uzulmicem...cunki tahminlerime gore degerim 1600 lerde olur.. Daha gorunmez.haftaya cumaya insallah

Ayni gjn mu dogum yapacagiz 16 mart gorunuyor brnjmde ama buraya aktadanadim hata veriyor

Merhaba kızlar ben de inşallah 14 martta bebeğimi kucağıma alacağım şu anda 4+6 haftalığım cuma keseyi görmeye gideceğim inşallah görebiliriz 1 haftadır kasığımdatek taraflı sancı var bugün sürekli ağrıyor sizde de oluyor mu korkmaya başladım artık

Benimde ayni normaldir doye dusunuyorum ama yinede korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…