2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim gecmis olsun.kacinci haftada basladi bulanti.Ben daha simdiden dayanamiyorum bulanti halsizlik enerjim bitik vaziyette.Kipir kipir hic oturmayan biriydim ben

Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza katıldıımmm. Kızlar bişey sorucam 3 4 gündür çok yoğun bir şekilde sarı akıntı geliyor benden sizde durumlar nasıl. Birde geçen ay kontrol amaçlı tahlil yaptırmıştım B12 150 falan çıkmıştı. Sizce düşük mü kese görünmeyeceği için tahlil için gitmek istemiyorum

Ben 6 olacağım erkenmi kii
Karından görmesi için erken ana alttan görebilir mi tam bilemiyorum. Alttan bakılıp kalp atışı görenler ne zaman gördüklerini yazarlar
Gözünaydın canım bulantıların için de geçmiş olsun inş bundan sonra daha rahatlarsın

Hımm dış gebelikten ben de çok korkuyorum yada boş gebelikten. Dış gebelik kendini nasıl belli ediyor normalinden farkları var mı? Geçmiş olsun bu arada
hamilelik belirtileri ile ayni tek fark kese tuplerde oluyor.tabi kese gorunene kadar anlamiyorsun. Hcg hormonu 2 gune bir 2 katina cikarsa sorun yok demek iyuzden ben sabah bir kan tahlili daha yaptiricam...

Çok düşük, Bemix aldır eşine bence eczaneden doktora gidene kadar günde 1 içersin. folik asit de var içinde.

Bugün yine leke geldi akşam acile gittik ultrasondan baktı kese gözükmedi dünkü doktor ne görmüştü kese diye acaba betaya bakıldı ----6temmuzda 895.91----- 9temmuzda 1399.32---- 10temmuzda 1639.5 artış azmı bi akıl verin

Benimde 4 gundur acik sari akinti geldi dr enfeksiyon olabilir deyip smear aldi fakat sonuc cikmadi henuz

Arkadaslar bu arada
5+1gecen pzt kese ve kucuk bir olusum gozukmustu alttan hcg 13000 civari progest. 23 civaridi
Dun 6+1 bebek ve kalp atisini dinledik
Hcg 43000 olmus fakat progest. 15 e dusmus sabah aksam 200mg progstn iciyorum su an

Umarim tum degerlerim yoluna girer
Sizinde bebekler gozukur

I
48 saatte bir 2 katina cikmali suanda iyi gibi...zaten kese 2000de cikiyor diye biliyorum

Kurabik: benimde acik saribakintim var..yani ben bunu gebelige yordum. Hatta bu akintiya bakarak hamileyim galiba dedim

Kurabik: benimde acik saribakintim var..yani ben bunu gebelige yordum. Hatta bu akintiya bakarak hamileyim galiba dedim
Bende seffafti yumurtlama gunumden sonra hep seffafti bende bsyler mi var acaba diye dusunurken hamileliktenmis sariya donunce huylandim ama bgn tekrar seffaflasti umarim smear sonucu iyi cikar

Bugün itibariyle göğüslerimin küçüldüğünü hissettim daha dolgundular normal mi bu durum.

sekerimm aynısını bende yaşadım internette bilgi kirliliği var doktora koştum hemen anlattım çok normal dedi vücut regl dönemini atlattı bebeği benimsedi dedi kanaman yoksa hiçbir şeyi bu kadar takip edip stres yapma dedi bir iki gün sonra tekrar büyüdü göğüslerim

Canm bu değerle gozukmezki benim bile 5binle anca gözüktü bu dekarda bi alem yaa

Çok geçmiş olsun kimyasaldan sonra gebelik kolay olur diyorlar, İnşllh tez zamanda hayırlısıyla haberlerinizi bekliyoruz.

Canm smeari hamileykenmi aldi benimde yeşilimsi geldi sabah ama

Teşekkür ederim cevabınız İÇİN :)

Canm bu değerle gozukmezki benim bile 5binle anca gözüktü bu dekarda bi alem yaa
Benim ilk gittiğim dr kan sonucuma bile bakmadan ultrasona alıp hamile değilsin demişti.. başka yere gitmiştim tabi sonra, kan testi vermiştim 639du bu değerle de görülmez. Bazı drlar gerçekten tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…