Bizim satlar aynı gündü sanırım,peki kalp atışını dinlettimi sana doktor ben en son 5+5 de gitmiştim ama bir şey demedi sadece bebeği gördük kalp atışını gostermediES-ER teşekkür ederim canım.
Günümün en iyi şeyi o ekranda anlık da olsa gördüğüm yanıp sönen kalpti.
Kağıtta susam tanesi kadar bişi var sevip duruyorum :)
Teşekkür ederim umarım öyledir sabahtan beri bakıyorum forumlara bir çok kişi duymuş biz de bir anormallik var diye düşündüm artiko zaman görünür bence
ben ilk kızımda 5+5 te kalp sesi duymamıştık, normal bence
Yok canım dinletmedi. Hatta çok kısa baktı kısacık gördük.Bizim satlar aynı gündü sanırım,peki kalp atışını dinlettimi sana doktor ben en son 5+5 de gitmiştim ama bir şey demedi sadece bebeği gördük kalp atışını gostermedi
Olumlu dusun canim icini ferah tut ultrason cihazida etkili oluyor bazen bide fizikle alakali.Yag tabakasi engelliyor bazen benim ilk gebeligimde oglum 10 haftalikken cinsiyeti belli oldu abla biraz kilolu ayni hafta gebeligimiz vardi onun oglu 16 haftada belli oldu.herkesinki farkliTeşekkür ederim umarım öyledir sabahtan beri bakıyorum forumlara bir çok kişi duymuş biz de bir anormallik var diye düşündüm artik
Hımm dış gebelikten ben de çok korkuyorum yada boş gebelikten. Dış gebelik kendini nasıl belli ediyor normalinden farkları var mı? Geçmiş olsun bu aradaBenimde belirtilerim kalmadi..bende yarin tekrar kan vericem iki katina cimmus mi diye..cunku daha ince dis gebelik gecirdim...yarina kadar heyecan dorukta..
Anladım canım,gözün aydın umarım haftaya daha net dinlersin,bana ayın 26 sina randevu verdi doktor, ama bende muhtemelen bir kaç güne giderim yoksa sabredemem o zamana kadar.Yok canım dinletmedi. Hatta çok kısa baktı kısacık gördük.
Haftaya gel rahat rahat bakalım karından dedi.
Doğru söylüyorsun canım,malesef ben de pek zayif sayılmam,bir çok etken olabilir haklısın.Olumlu dusun canim icini ferah tut ultrason cihazida etkili oluyor bazen bide fizikle alakali.Yag tabakasi engelliyor bazen benim ilk gebeligimde oglum 10 haftalikken cinsiyeti belli oldu abla biraz kilolu ayni hafta gebeligimiz vardi onun oglu 16 haftada belli oldu.herkesinki farkli
Dış gebelik yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım oldu şu belirtiler oluyor geneldeHımm dış gebelikten ben de çok korkuyorum yada boş gebelikten. Dış gebelik kendini nasıl belli ediyor normalinden farkları var mı? Geçmiş olsun bu arada
Hosgeldin canim aramıza :)Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım Allah nasip ederse 15 mart annesi olacağım .Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah miniğe inş kucağında sevdiğin günler de gelecekES-ER teşekkür ederim canım.
Günümün en iyi şeyi o ekranda anlık da olsa gördüğüm yanıp sönen kalpti.
Kağıtta susam tanesi kadar bişi var sevip duruyorum :)
Cuma günü gidicem canım tam 7 haftalık oluyorumArkadaşlar kalp atışları için nezaman gittiniz yada giduceksiniz
Ben 6 olacağım erkenmi kiiMaşallah miniğe inş kucağında sevdiğin günler de gelecek
Cuma günü gidicem canım tam 7 haftalık oluyorum
Hoşbulduk canımHosgeldin canim aramıza :)