2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ES-ER ES-ER teşekkür ederim canım.
Günümün en iyi şeyi o ekranda anlık da olsa gördüğüm yanıp sönen kalpti.
Kağıtta susam tanesi kadar bişi var sevip duruyorum :)
Bizim satlar aynı gündü sanırım,peki kalp atışını dinlettimi sana doktor ben en son 5+5 de gitmiştim ama bir şey demedi sadece bebeği gördük kalp atışını gostermedi

Bizim satlar aynı gündü sanırım,peki kalp atışını dinlettimi sana doktor ben en son 5+5 de gitmiştim ama bir şey demedi sadece bebeği gördük kalp atışını gostermedi
Yok canım dinletmedi. Hatta çok kısa baktı kısacık gördük.
Haftaya gel rahat rahat bakalım karından dedi.

Teşekkür ederim umarım öyledir sabahtan beri bakıyorum forumlara bir çok kişi duymuş biz de bir anormallik var diye düşündüm artik
Olumlu dusun canim icini ferah tut ultrason cihazida etkili oluyor bazen bide fizikle alakali.Yag tabakasi engelliyor bazen benim ilk gebeligimde oglum 10 haftalikken cinsiyeti belli oldu abla biraz kilolu ayni hafta gebeligimiz vardi onun oglu 16 haftada belli oldu.herkesinki farkli

Tesekkur ederim arkadaslar. Ben merakli bir gideyim bakalim....en azindan vitaminlerimi verir onlara baslarim..ben daha folik asit falan icmiyorum

Benimde belirtilerim kalmadi..bende yarin tekrar kan vericem iki katina cimmus mi diye..cunku daha ince dis gebelik gecirdim...yarina kadar heyecan dorukta..
Hımm dış gebelikten ben de çok korkuyorum yada boş gebelikten. Dış gebelik kendini nasıl belli ediyor normalinden farkları var mı? Geçmiş olsun bu arada

Yok canım dinletmedi. Hatta çok kısa baktı kısacık gördük.
Haftaya gel rahat rahat bakalım karından dedi.
Anladım canım,gözün aydın umarım haftaya daha net dinlersin,bana ayın 26 sina randevu verdi doktor, ama bende muhtemelen bir kaç güne giderim yoksa sabredemem o zamana kadar.

Olumlu dusun canim icini ferah tut ultrason cihazida etkili oluyor bazen bide fizikle alakali.Yag tabakasi engelliyor bazen benim ilk gebeligimde oglum 10 haftalikken cinsiyeti belli oldu abla biraz kilolu ayni hafta gebeligimiz vardi onun oglu 16 haftada belli oldu.herkesinki farkli
Doğru söylüyorsun canım,malesef ben de pek zayif sayılmam,bir çok etken olabilir haklısın.

Hımm dış gebelikten ben de çok korkuyorum yada boş gebelikten. Dış gebelik kendini nasıl belli ediyor normalinden farkları var mı? Geçmiş olsun bu arada
Dış gebelik yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım oldu şu belirtiler oluyor genelde

- tek taraflı aşırı ağrı bacağa vuran
- lekelenme,kanama
- omuzlarin dahi ağrıması
- bazen ishal

Gibi belirtiler oluyor,boş gebelik belirtileri yok sanırım,normal hamilelik gibi diye duymuştum.

BEn 5 haftalıkken keseyi gördüm karından 5+6 da kalp atışları baslamıstı ama dinletmedı dr çok erken dıe 19 una çağırdı bakalım hayırlısı

ES-ER ES-ER teşekkür ederim canım.
Günümün en iyi şeyi o ekranda anlık da olsa gördüğüm yanıp sönen kalpti.
Kağıtta susam tanesi kadar bişi var sevip duruyorum :)
Maşallah miniğe inş kucağında sevdiğin günler de gelecek:anne:
Arkadaşlar kalp atışları için nezaman gittiniz yada giduceksiniz
Cuma günü gidicem canım tam 7 haftalık oluyorum

Benim akıntım dün başladı daha. İnşallah mide bulantısı hiç olmaz. Hala doktora gitmedim hiç. İkincilerde daha mı sakin oluyor insan ne? Ya da daha az meraklı. Bir de sadece kese görünür yarın falan gitsem. Üşeniyorum iki hafta daha durayım hem kalp hem kese için gideyim diyorum. Tabi inşallah duyarım da kalp atışını orası ayrı. Bir de perşembe günü tatile gideceğim ama gitmeden doktora gitsem mi diye de geçiyor içimden bilemedim yani

Kizlar meraba yazamadim bikac gundur, cumartesi gunu gittik biz de doktorumuza, kesemizi gorduk ama kalp atisi icin erken dedi 2 hafta sonraya gun verdi tekrar bakicaz

Bugün itibariyle göğüslerimin küçüldüğünü hissettim daha dolgundular normal mi bu durum.

Merhaba bayanlar. Bulantilar iyi ce beni kotulestirince doktorum cagirdi bugun. Normalde cumaya gel kalp atislarini dinleyelim demisti. Cok sukur kalp atislarini hem duyduk hem de gorduk. 6+3 normalde ama ultrasonda 6+4 cikti. Serum taktiralim rahatla dedi. Hem de bulanti ilaci verdi. Insaallah iyi gelir bakalim.

X