2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım ya içime su serptin. dün epey araştırma yaptım hamileler için radyasyon önleyici korse diye bir şey okudum onunda yurt dışında yasaklandığına dair birkaç yabancı kaynak paylaşılmış. sipariş versem mi bilemedim.

Merhaba kızlar dün dayanamadım artık iş yerinde doktora gittim. Serum verdi ondan önce de tahlilleri vermiştim. Serumdan sonra ilk defa 3 günün sonunda gidip heyecanla iki kase çorba içtim sanki dünyanın en lezzetli çorbasıydı. Hastaneye geri geldik biraz çıkarttım. Sonra doktor sonuçlara baktı keton çok fazla çıkmış vücut yıkıma başlamış artık dedi. Yatış yapmamız lazım dedi ben biraz rica ettim küçük oğlum var bakacak kimsemiz yok diye evde yatış verdi geçmezse muhakkak gel dedi. Zofer diye bi ilaç verdi. Ayaklarım ve eklerim dün gün boyu uyuşuktu adım zor atıyordum. Sabah ilacı içtim daha rahatım şu an. Hiç yoktan oğlum için kendimi zorluyorum. Bende durumlar böyle.. Vee dün karından görülmedi ama vajinadan çok şükür kalp atışını gördük. 6+0 mış şu an. Daha çook küçük çok az alabildim kalp atışını haftaya gel karından rahat rahat görelim dedi. Şükürler olsun..
..

Aramıza yeni yeni katılan hatunları da tebrik ediyorum hoşgeldiniz :)
..
Telefondan girdiğim için alıntı yapmam cevap yazmam bile zor oluyor.

6000 den sonra 72 saatte bir 2 katına çıkıyor.

perikanadi gecmis olsun canim benim ucuncu hamilelik..Oglum cok sikintiliydi ondaki hamileligimi unutmak icin istedim aslinda bu bebegi ama daha simdiden bu hamilelik bitirdi beni...hic iyi degilim kahvalti yaptim yigildim resmen.Az bisey yesem fenalasiyorum yemesem tansiyonum dusuyo.Cok erken basladi bu sefer nasil gecicek 8 ay bilemiyorum.simdi gene iyi cocuklarin okulu baslayinxa napicam bilemiyorum Allah yardim etsin ins

Benimde belirtilerim kalmadi..bende yarin tekrar kan vericem iki katina cimmus mi diye..cunku daha ince dis gebelik gecirdim...yarina kadar heyecan dorukta..

Keseyi giren hatunlar ne zaman gordunuz ben cuma gunu gidicem...4+6 olucak....
Erken döllenme değilse biraz zor görünür bence 4+6 da. Mesela bugun benim SAT a göre tam 5 hf bitti ama görünmez B hcg dün 237 ydi çünkü, geç döllenme büyük ihtimalle.

Kızlar aklıma takıldı ben en son 5+5 kese görmeye gitmistim,keseyi de bebeği de gördük şükür hatta ultrasyona göre 5+6 görünüyordu ama kalp atisi hakkında doktor bir şey demedi 3 hafta sonra randevu verdi şimdi forumlara bakıyorum çoğu kişi alttan kalp atışını da duymuş bu haftalarda benim duyulmamasi normalmi acaba?

4body1soul
esut85
Teşekkür ederim kızlar.
En azından az da olsa kalbini görmek iyi geldi tabi.
..
okkesa ben gittiğimde sata göre 5+3 idi ulsrasonda 4+6 çıkmıştı kese ama dün gününü yakalamaya başladı.
Ama benim hcg değerlerim çok yüksekti.

Çok geçmiş olsun canım ben de merak etmiştim seni. Minik kalp atışlarınız da hayırlı olsun
Kizlar ilac olarak neler kullaniyorsunuz ben sadece folik asit Folattro kullaniyorum
Folic trio kullanıyorum folic asit dışında kalsiyum ve d vitamini de içeriyor.
Keseyi giren hatunlar ne zaman gordunuz ben cuma gunu gidicem...4+6 olucak....
Tam 5 haftalıkken görmüştüm beta hcg 5564 çıkmıştı.
Alttan bana hiç bakılmadı ama karından görmek için tam 7 haftalıkken gidicem. İlk gebeliğimde 6+6da gidince duymuştum 6+3te duyanlar da var. 3 hafta baya ileri bir tarih olmuş

ES-ER teşekkür ederim canım.
Günümün en iyi şeyi o ekranda anlık da olsa gördüğüm yanıp sönen kalpti.
Kağıtta susam tanesi kadar bişi var sevip duruyorum :)

okkesa nin dun 360 di degeri doktora gidene kadar 600-700olur sanirim yinede gozukmez mi acaba
o zaman görünür bence

ben ilk kızımda 5+5 te kalp sesi duymamıştık, normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…