Her doktor kendi hastasını daha iyi tanır, bence doktorunuz binin dediyse bir sıkıntı olmaz, belki benim dr uzun mesafeler için demiştir, yurtdışına çok sık seyahat eden biriyim eşimin işinden dolayı onun İÇİN demiş olabilir. Ay sonunda TATİLE gitmek için binmemiz gerekecek 1-2 saat mesafe bakalım İzin alıcam inşllh verir :)
Öncelikle geçmiş olsun , öncelikle sizin sağlığınız önemli ev salaş alanı olmuş olmamış boşverin. Bu geçici bir süreç İçimizde can büyütüyoruz bi kaç ay sıkacağız dişimizi. Bol bol dinlenin, en azında tost falan atın ağzıza mide bulantınızı bastırsın, kendinize dikkat edin çok
Tamam canım benimde 6000 civariydi uc gun sonra 13000 civarı olmustu
Yani demek istedigim 2 gunde degil 3 gunde artmis iki katina degerim 1 hafta onceydi bu degerler
yarin bugunku sonucum cikinca yazarim kac oldugunu
Ve bgun doktor 6.hafta icin saglikli bebek kalp atisi duydu dinledik bile
Sakin kafana takma
Benim 3gunde yukseldi 2 katina
Saol cok tskler4body1soul hayırlı olsun canım
perikanadi çokçok geçmiş olsun canım. şükürki kalp atışı duymuşsun bende 6+2de gidicem doktora. inşallah duyarız.
Benimde belirtilerim kalmadi..bende yarin tekrar kan vericem iki katina cimmus mi diye..cunku daha ince dis gebelik gecirdim...yarina kadar heyecan dorukta..Aynen ya arada idrar testi yapıyorum, bugün de kan vereyim dedim ama sonra perşembeye vermeye karar verdim. Sürekli bir şeyler yapasım var hamile olduğumu hissetmek için. Sağ kasığıma batma dışında çok bi belirtim yok.
Sen cuma gunu gormezsen bende randevuyu erteleyim cunku randevum 4+5 de.bende gorememKeseyi giren hatunlar ne zaman gordunuz ben cuma gunu gidicem...4+6 olucak....
Erken döllenme değilse biraz zor görünür bence 4+6 da. Mesela bugun benim SAT a göre tam 5 hf bitti ama görünmez B hcg dün 237 ydi çünkü, geç döllenme büyük ihtimalle.Keseyi giren hatunlar ne zaman gordunuz ben cuma gunu gidicem...4+6 olucak....
Erken döllenme değilse biraz zor görünür bence 4+6 da. Mesela bugun benim SAT a göre tam 5 hf bitti ama görünmez B hcg dün 237 ydi çünkü, geç döllenme büyük ihtimalle.
Çok geçmiş olsun canım ben de merak etmiştim seni. Minik kalp atışlarınız da hayırlı olsunMerhaba kızlar dün dayanamadım artık iş yerinde doktora gittim. Serum verdi ondan önce de tahlilleri vermiştim. Serumdan sonra ilk defa 3 günün sonunda gidip heyecanla iki kase çorba içtim sanki dünyanın en lezzetli çorbasıydı. Hastaneye geri geldik biraz çıkarttım. Sonra doktor sonuçlara baktı keton çok fazla çıkmış vücut yıkıma başlamış artık dedi. Yatış yapmamız lazım dedi ben biraz rica ettim küçük oğlum var bakacak kimsemiz yok diye evde yatış verdi geçmezse muhakkak gel dedi. Zofer diye bi ilaç verdi. Ayaklarım ve eklerim dün gün boyu uyuşuktu adım zor atıyordum. Sabah ilacı içtim daha rahatım şu an. Hiç yoktan oğlum için kendimi zorluyorum. Bende durumlar böyle.. Vee dün karından görülmedi ama vajinadan çok şükür kalp atışını gördük. 6+0 mış şu an. Daha çook küçük çok az alabildim kalp atışını haftaya gel karından rahat rahat görelim dedi. Şükürler olsun..
..
Folic trio kullanıyorum folic asit dışında kalsiyum ve d vitamini de içeriyor.Kizlar ilac olarak neler kullaniyorsunuz ben sadece folik asit Folattro kullaniyorum
Tam 5 haftalıkken görmüştüm beta hcg 5564 çıkmıştı.Keseyi giren hatunlar ne zaman gordunuz ben cuma gunu gidicem...4+6 olucak....
Alttan bana hiç bakılmadı ama karından görmek için tam 7 haftalıkken gidicem. İlk gebeliğimde 6+6da gidince duymuştum 6+3te duyanlar da var. 3 hafta baya ileri bir tarih olmuşKızlar aklıma takıldı ben en son 5+5 kese görmeye gitmistim,keseyi de bebeği de gördük şükür hatta ultrasyona göre 5+6 görünüyordu ama kalp atisi hakkında doktor bir şey demedi 3 hafta sonra randevu verdi şimdi forumlara bakıyorum çoğu kişi alttan kalp atışını da duymuş bu haftalarda benim duyulmamasi normalmi acaba?
o zaman görünür benceokkesa nin dun 360 di degeri doktora gidene kadar 600-700olur sanirim yinede gozukmez mi acaba
Kızlar aklıma takıldı ben en son 5+5 kese görmeye gitmistim,keseyi de bebeği de gördük şükür hatta ultrasyona göre 5+6 görünüyordu ama kalp atisi hakkında doktor bir şey demedi 3 hafta sonra randevu verdi şimdi forumlara bakıyorum çoğu kişi alttan kalp atışını da duymuş bu haftalarda benim duyulmamasi normalmi acaba?