İnş hayırlısıyla görürsün canımİnan hiç bilmiyorum canım benim ilk hamileliğim ama alttan bakacağını zannetmiyorum çünkü lekelenmem vardı gittiğimde ilişki bile yasak dedi ama zaten bi aksilik olmazsa Cumartesi günü değerim 2000 den fazla oluyor artık bakalım bekleyip görcez
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin çok stresli bi süreçİnş hayırlısıyla görürsün canım
Hadi gözün aydın..Herkese merhaba, ben de mart anneleri kervanina katiliyorumsat 27 mayisti, cok duzensiz oldugu icin tam ne zaman gelir kestiremiyodum, dun test yaptim pozitif cikti hemen hastanede kan testi yaptirdim tam net rakam yok fakat >1000den yaziyodu, yarin tekrar kan vericem, cumartesi icin de doktor randevumu aldim insallah saglikli kucagimiza almayi nasip eder
26 mayısta sat olanlar baya baya çoğunluktayız..Bende 26 mayis Sat :) Herkese hayırlı olsun bebişi.
Benim sat 26 mayıstı ben salı günü gittiğimde görmüştük canım..Sizce keseyi gorurmuyuz cumartesi gunu?
Benim sat 26 mayıstı ben salı günü gittiğimde görmüştük canım..
Gerçi 5+3 olması lazımken 4+6 çıktı kese ama normal dedi doktor.
Gördük sen de görürsün illa ki..
Canım benim 8.88 di doktor 20 falan olması gerekiyor dedi progestan verdi onu kullanıyorum şimdiArkadaşlar progeston değeriniz kaç bastıran varmı acaba
Benimde 5 çıkmış progestonu kac tane kullaniyom canmCanım benim 8.88 di doktor 20 falan olması gerekiyor dedi progestan verdi onu kullanıyorum şimdi
Sabah akşam kullanıyorum canımBenimde 5 çıkmış progestonu kac tane kullaniyom canm
Kaç haftaliksin cnm senSabah akşam kullanıyorum canım
Daha yeni benimki 5. haftaya yeni girdimKaç haftaliksin cnm sen
Benimde çok yeni canmDaha yeni benimki 5. haftaya yeni girdim
seninki ne kadar canım ?Benimde çok yeni canm
5 e yeni girdik sayılır cnmNe k
seninki ne kadar canım ?