2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

639.1 bugün tekrar ölçtürdüm ama sabah alıcam
Canm yaaa daha çok erken benim 5bin kusurla zor göründü karnimdan alttan bakayım dedi istemedim su içtim idrara sıkışık bakti ole gördü keseyi çok küçük kese cnm benim 6binde falan görünür net kese cnm

Telaş etmekte erkenciyim yani deme cnm ohhh içimi rahatlayın canm yaaa SekerAnnee balk canm stres yokkk
Tabi canım annem stresten düşmeyecek bebek bile düşer der aman stres yapmayın ilkinden tecrübeli olarak söylüyorum rahat olun. Ben o kadar sakinim ki 2 hafta sonra doktora gideceğim nasılsa şimdi bişey belli değil diye. Kan da iki kere verdim çünkü ilkini adetten önce vermiştim kimyasal olma ihtimaline karşı 2. Kez doktor istedi o da yükselmiş şükür beklemedeyim rahat rahat yani

Yok benim daha kesem hiç görünmedi, herhalde her şeyi birden görmek istiyor. Ultrasona çok sık girmem taraftarı DEĞİL. Özel hastanede yaptırdım ama sitesine girdim bulamadım bakamadım.
Evet belli ki garantici yaklaşıyor. En güzeli aslında ama bize beklemek zor geliyor olsun artık yarın sabah öğrenirsin canım hayırlısıyla.
Hamd olsun kalp atışını da duydum. 6+2 imişim ben. şubata geliyor benimki :)
Maşallah canım darısı bizlere inş.
Arkadaşlar bugün keseyi gördük ama içind e bebeği gormedim dr da bişey demedi ilaç verdi yolladi sizin keselerde hemen bebek gorundumu yoksa daha sonra mi gordunuz
Yok canım önce sadece kese görünür.Daha sonraları bebek görünmeye başlar bir sonraki randevuyu genelde kalp atışı duyulabileceği tarihe veriyor doktorlar. O zaman gidince minicik bi bebek ve atan kalbini birlikte görürsünüz

En güzelini yapıyon canm benim hafif peceteye silince ip gbi leke geldi ondan gttim yoksa temmuz 20 de gitcektim progeston falan almak icin

Ayyy ins canım benim ağzım bal yesin ins

nazah35 canım ip gibi pembe leke yerleşme kanaması.. SekerAnnee aynen insan herşeyden korkuyor ama yapacak bişeyimiz yok. benim ilki 5+5 te gitti. 1gün önce ultrasonda keseinin içinde minik tüğ gibi yapı oluşmaya başlamıştı. dr bebeğe ait oluşumlar başlamış demişti. hiç bi skntım yoktu,boşta diildi dışta diildi ama gitti.Dunyaya gelecek olan geliyor bi şekilde canınızı sıkmayın

bide içebildiğiniz kadar su için,çok önemli

bide içebildiğiniz kadar su için,çok önemli

Aynen öyle çok haklısınız Rabbim ol der olur. Çok takmıoyurm artık, kaderi zaten varsa çoktan yazılmıştır.
Evet günde 2-3 litre su içiyorum kabızlık için de iyi oluyor. Bu arada kan testlerim 1.si 639.1 2 gün sonra değer 1625 olmuş. Bu değerle de hala kese görülmesi zor dimi.

En az 4-5 gün sonra gitsen karından görülür :)

aynen.. benim ilk kese 5000lerde görünmüştü oda vajinal ultrasonla. ya zararlı değil diyorlar ama benim vajinal ultrasondan sonra lekelenmem artmıştı bide tuvalete sıkışıp git kesin. ve bence 1 hafta daha bekle bak ben tee ay sonuna gidicem.

Zaten doktor da bana 8-9 haftalık olduğunda ultrason yazdı. Hemen girmemi istemiyor.

Dis gebelik bos gebelikten korkan arkadaslarim belirtim yok diye telas yapmayin okuldan bir arkadasimin cok yakin zamanda bos gebeligi oldu ama belirtileri gercek hamilelik gibiydi yorgunluk uyku hali kasiklarda hafif agri. O yüzden iciniz Rahat olsun kizlar Rabbim karninizdaki bebisleri kucaginizda da görmeyi nasip etsin

bugunde şiddetli değil ama rahatsız eden bir bacak ağrım var. işe gitmeme 1saat var,diktim bacakları havaya yatıyorum :)

Gözünaydın canım dün sonucunu alamayınca ben de merak etmiştim çok güzel çıkmış 5000den sonra görünüyor. Senin 5 hafta bitti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…