Insallah tatlım bekliyoruz sagliklaKızlar bata son 8 gün. İnşallah olmam da aranıza katılırım. Tutarsa martın sonuna yetişiyorum
Hadi bakalımm..Kızlar bata son 8 gün. İnşallah olmam da aranıza katılırım. Tutarsa martın sonuna yetişiyorum
Bende dun idrar. Testi yaptım pozitif çıktı direk doktora gittim altdan bakti goremedi kan testi istedi saat 10 la 11 arasi alicam merak ve heycanla bekliyorum son adet tarihim 30 mayıs
Ay hadi bakalım sen pıtpıtlarını duyarsan ben de belki daha erken giderim doktora:)Gunaydin kizlar, benim de bugun randevum var. Aslinda haftaya cuma icin almistim randevu. Ama sabredemedim. Bugun artik gideyim. Gorunmezse kalp atisi haftaya cuma da giderim diye dusundum. Bulanrilarim basladi azar azar. Ara ara da cogalip mahvediyor. 1 hafta sonra da otel rezervasyonumuz var. Kotu olursam cok zor gecicek benim icin. Hayirlisi artik bakalim.
Hayirlisi tatlim bende bulanti yok hala pzt. Gittigide kese ve bir olusum vardi doktor haftaya bebek diger haftada kalp atisi dedi bana insallah sen vakitlice duyarsin pitpitlariGunaydin kizlar, benim de bugun randevum var. Aslinda haftaya cuma icin almistim randevu. Ama sabredemedim. Bugun artik gideyim. Gorunmezse kalp atisi haftaya cuma da giderim diye dusundum. Bulanrilarim basladi azar azar. Ara ara da cogalip mahvediyor. 1 hafta sonra da otel rezervasyonumuz var. Kotu olursam cok zor gecicek benim icin. Hayirlisi artik bakalim.
Son adet tarihiniz ne zaman?Günaydın kizlar, deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi benim ilk gebeliğim dün kese kontrolüm vardı 5+5 şükür keseyi gördük ama doktor 2.48 mm dedi ben tam anlamadım kese için mi içinde ki embriyo için mi dedi,çok küçük değil mi dedim hayır haftasıyla uyumlu normal bir sorun yok dedi,netten bakiyorum da kese boyutları çok daha büyük olmalı diye yaziyor
26 Mayıs son adet tarihi,netten bakiyorum ama kese boyutu bu kadar küçük olan yok genelde 8-10 mm doktorumda normal deyip açıklama yapmadı tüp bebek olduğu için endişeleniyorum ister istemezSon adet tarihiniz ne zaman?
Kese boyutudur o ama niye bu kadar büyüttünüz her şey normalmiş işte sevinin :)
Benim de son 9 gün zaman gecmiyorrrKızlar bata son 8 gün. İnşallah olmam da aranıza katılırım. Tutarsa martın sonuna yetişiyorum
Benim de son adet tarihime göre 5+3 olması lazımdı gittiğimde 4+6 çıktı.26 Mayıs son adet tarihi,netten bakiyorum ama kese boyutu bu kadar küçük olan yok genelde 8-10 mm doktorumda normal deyip açıklama yapmadı tüp bebek olduğu için endişeleniyorum ister istemez
İyiyim ben azcık :)Selamlar sevgili hamişler..Bugün bütün korku ve streslerimi bırakıp güne pozitif başlamak istiyorum herkes nasıl
Ben ilk gebeliğimde 6+2 de duymuştum pıtpıtlarını..masal3487 evet canım sıkıntı yok,birebir çıkmayabiliyor..
günler hiç geçmiyor farkında mısınız? bugün 4+1 oldum..şaka gibi daha çok varrandevum 21 temmuz yani 6+2 olmuş olucam.bakalım bişeyler görüp duyabilecekmiyiz
Anladım canım teşekkür ederim:)Benim de son adet tarihime göre 5+3 olması lazımdı gittiğimde 4+6 çıktı.
Doktor birebir gitmez zaten her şey normal demişti canım..
Sanırım benimkinin boyutu da 0.87 cm idi..
benimde son adet 7 haziran. bende aynındertten müzdaribim. keşke 6 haftalıkken öğrenseydim.Son adet tarihim 5 haziran Beta hcg 2 temmuz:15.99 4 temmuz:43.51 6 Temmuz: 78.07
en az % 60 yükselme devam ediyor, adetlerim 27 günle 35 gün arasında değişiyordu, yumurtlama tarihi belli değil yani, keşke bu kadar erken öğrenmeseydim zaman geçmiyor, progestan kapsul başlayacak 16 çıktı progesteronum ilk gebeliğimde de kullanmıştım, ne güzel ilk gebeliğimi b hcg 5858 (hiç unutmadığım sayı) öğrenmiştim. Offf, erken bilmemek lazım ya...
Ben bugün öğreneli tam bir hafta oluyor. Bir hafta bir yıl gibi geçti ya ..)benimde son adet 7 haziran. bende aynındertten müzdaribim. keşke 6 haftalıkken öğrenseydim.