- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
Teşekkür ederim.. Evet bugün bittiGözünaydın canım dün sonucunu alamayınca ben de merak etmiştim çok güzel çıkmış5000den sonra görünüyor. Senin 5 hafta bitti mi
Geç döllenme mi oldu acaba? Ben tam 5 haftalıkken betahg 5564 görmüştüm de ondan sordumTeşekkür ederim.. Evet bugün bitti
Canım benim doktorum 2000 den sonra kese görünür dedi iki gün önce değerim 880 lerdeydi Cumartesi gel keseye bakalım dedi kişiden kişiye değişiyor galiba kese görünme durumuGözünaydın canım dün sonucunu alamayınca ben de merak etmiştim çok güzel çıkmış5000den sonra görünüyor. Senin 5 hafta bitti mi
Bilmiyorum ki doktor çok küçük dedi, 9haftalıkta çağırdı.Geç döllenme mi oldu acaba? Ben tam 5 haftalıkken betahg 5564 görmüştüm de ondan sordum
Bulantının o değerle ilgisi kesin var bence de..Belirtiler Hcgnin değerine göre mi değişiyor. Mesela değerim arttığında belirtilerim daha mı çok olur, bulantılar falan vs?
Çünkü bende de zamanla farklılaştığımı hissediyorum, hassaslaşıyorum. Bugün ilk defa azcık midem bulandı.Bulantının o değerle ilgisi kesin var bence de..
Çünkü benim oğlumda da çok yüksekti ve ben bulantılardan 0. haftaya kadar insan gibi yaşayamamıştım :)
Şimdikinde de yüksek..
Kalp atışından sonra başlıyor ben de bulantılar..
Bunda da aynısı olursa önümüzdeki hafta sonundan itibaren iptalim :/
Protestan alttan mı alınmalı bana da verdi de sabah akşam ben ağız yoluyla alıyorum çünkü doktor alttan al diye belirtmedi banaDoktorum bana sabah akşam progestan vermişti arkadaşlar bi sorun yoktu sadece önlem amaçlı ama ben sabahkini kullanamıyorum..
Alttan olduğu için vakit olmuyor..
E koyup kalksam zaten hemen çıkıyor..
Bi akşamları oluyor.
Sorun olur mu acaba ki?
Ağız yoluyla da oluyor alttan da oluyor..Protestan alttan mı alınmalı bana da verdi de sabah akşam ben ağız yoluyla alıyorum çünkü doktor alttan al diye belirtmedi bana
Tebrikler. Hepimizİn korkulu rüyası zaten boş gebelik yada dış gebelik. Rabbim korusun bebeklerimizi.Merhaba kizlar ben mart ayinda bos gebelikten kurtaj oldum.bos gebelikte ayni normal hamilelik gibi belirtiler yasiyorsunuz.sadece siddetli tek tarafli kasik agrisi oluyor.kardesimin eside dis gebelik gecirdi ondada ayni normal hamilelik belirtisi oldu.dis gebelikte kanama basliyor zaten belirti bu.benimde bat yarin.ama bata 5 gun kala ogrendim hamile oldugumu.hayirlisi bakalim
Olmaz mıııı ... dün tam görümcemle tele bakıyordum akıntı gelmiş baya yoğun adet zannettim lavaboya nasıl koştuğumu bilmiyorumKıZlar sizde de oluyor mu bazen, sanki adet geliyormuş gibi akıntılar. Bazen korkup WC'ye koşuyorum.. olur mu bu zamanlarda
Aynen eşim ve benden başka kimseye bilmiyor..kalp sesini duyana kadar. Var ya nasıl korkularmış bunlar ya kalbim küt küt attı akıntı gelince.Olmaz mıııı ... dün tam görümcemle tele bakıyordum akıntı gelmiş baya yoğun adet zannettim lavaboya nasıl koştuğumu bilmiyorumboş ve dış gebelik korkusu da yaşıyorum hala kendi aileme söylemedim ne olur ne olmaz diye Cumartesi kese görmek için gideceğim bakalım görürüz inşallah
Bende de sürekli oluyor..KıZlar sizde de oluyor mu bazen, sanki adet geliyormuş gibi akıntılar. Bazen korkup WC'ye koşuyorum.. olur mu bu zamanlarda
Bu sefer biz de öyle yaptık canım kimseye söylemedim bacım kadar sevdiğim dostum dışında..Olmaz mıııı ... dün tam görümcemle tele bakıyordum akıntı gelmiş baya yoğun adet zannettim lavaboya nasıl koştuğumu bilmiyorumboş ve dış gebelik korkusu da yaşıyorum hala kendi aileme söylemedim ne olur ne olmaz diye Cumartesi kese görmek için gideceğim bakalım görürüz inşallah
Betahcg 2000 lerdeyken karından görmesi imkansız 2.hamileliğim ve keseyi 5 hafta dolduktan sonra 5500lerde karından gördüm 2sinde de. Betahcg değeri önemli. Belki senin doktorun alttan bakacaktır onu hiç bilmiyorum ne zaman görünür 2 hamileliğimde de hiç alttan bakılmadı bana.Canım benim doktorum 2000 den sonra kese görünür dedi iki gün önce değerim 880 lerdeydi Cumartesi gel keseye bakalım dedi kişiden kişiye değişiyor galiba kese görünme durumu
Ondan dolayı 9 haftalıkken çağırmış demekki büyümesini bekleyecek.Bilmiyorum ki doktor çok küçük dedi, 9haftalıkta çağırdı.
Kesinlikle öyle betahcg yükseldikçe geliyor o mide bulantıları. Ama bazısı hafif geçiriyor bünye ve bebekle de alakası var. İlk hamileliğimde 7.haftada bulantılarım başlamıştı çok az kaldı o tarihe umarım hafif atlatırız.Belirtiler Hcgnin değerine göre mi değişiyor. Mesela değerim arttığında belirtilerim daha mı çok olur, bulantılar falan vs?
Evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz birçoğumuz. Gayet normalKıZlar sizde de oluyor mu bazen, sanki adet geliyormuş gibi akıntılar. Bazen korkup WC'ye koşuyorum.. olur mu bu zamanlarda
İnan hiç bilmiyorum canım benim ilk hamileliğim ama alttan bakacağını zannetmiyorum çünkü lekelenmem vardı gittiğimde ilişki bile yasak dedi ama zaten bi aksilik olmazsa Cumartesi günü değerim 2000 den fazla oluyor artık bakalım bekleyip görcezBetahcg 2000 lerdeyken karından görmesi imkansız 2.hamileliğim ve keseyi 5 hafta dolduktan sonra 5500lerde karından gördüm 2sinde de. Betahcg değeri önemli. Belki senin doktorun alttan bakacaktır onu hiç bilmiyorum ne zaman görünür 2 hamileliğimde de hiç alttan bakılmadı bana.
Ondan dolayı 9 haftalıkken çağırmış demekki büyümesini bekleyecek.
Kesinlikle öyle betahcg yükseldikçe geliyor o mide bulantıları. Ama bazısı hafif geçiriyor bünye ve bebekle de alakası var. İlk hamileliğimde 7.haftada bulantılarım başlamıştı çok az kaldı o tarihe umarım hafif atlatırız.
Evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz birçoğumuz. Gayet normal