Canım hemen hemen aynı günlerimiz benimki de 4 haziran bende salı günü lekelenme oldu ama doktor bi sıkıntı yok dedi progestan verdi lekelenme de bir gün sürdü zaten inşallah sende olmaz ama olursa da kötü düşünme..benim sat 7 haziran. bende şu 6 haftaları bi görsem ne iyi olur.. bugun bende çook hafif sancılar dışında belirti olmadı. en korktuğum şey lekelenme.. şimdilik yok bakalım.. yarın betahcg baktırsammı acaba. 2kez baktırdım . ay ne bilim yaaaa herşeyi salasım var
aynen lekelenme her zaman kötü olmuyor ama ben kesilmek bilmeyen lekelenme sonucu düşük yapmıştımCanım hemen hemen aynı günlerimiz benimki de 4 haziran bende salı günü lekelenme oldu ama doktor bi sıkıntı yok dedi progestan verdi lekelenme de bir gün sürdü zaten inşallah sende olmaz ama olursa da kötü düşünme..
4 haftaliksiniz keseyi gördümü doktorunuz merak ettimbenim sat 7 haziran. bende şu 6 haftaları bi görsem ne iyi olur.. bugun bende çook hafif sancılar dışında belirti olmadı. en korktuğum şey lekelenme.. şimdilik yok bakalım.. yarın betahcg baktırsammı acaba. 2kez baktırdım . ay ne bilim yaaaa herşeyi salasım var
gitmedm doktora.. ay sonuna kadar gitmicem.. keseyi geçen sefer 5.haftada alttan ultrasonla görmüştü.4 haftaliksiniz keseyi gördümü doktorunuz merak ettim
Bende dun idrar. Testi yaptım pozitif çıktı direk doktora gittim altdan bakti goremedi kan testi istedi saat 10 la 11 arasi alicam merak ve heycanla bekliyorum son adet tarihim 30 mayısgitmedm doktora.. ay sonuna kadar gitmicem.. keseyi geçen sefer 5.haftada alttan ultrasonla görmüştü.
Bthcg değeriniz kaç çıktı sizinbenim sat 7 haziran. bende şu 6 haftaları bi görsem ne iyi olur.. bugun bende çook hafif sancılar dışında belirti olmadı. en korktuğum şey lekelenme.. şimdilik yok bakalım.. yarın betahcg baktırsammı acaba. 2kez baktırdım . ay ne bilim yaaaa herşeyi salasım var
5 haftalıksınBende dun idrar. Testi yaptım pozitif çıktı direk doktora gittim altdan bakti goremedi kan testi istedi saat 10 la 11 arasi alicam merak ve heycanla bekliyorum son adet tarihim 30 mayıs
beklenen adet trihimden 3gün önce 95 çıktı. bundan 2 gün sonra 300Bthcg değeriniz kaç çıktı sizin
beklenen adet trihimden 3gün önce 95 çıktı. bundan iki gün sonra 300
Sonucu sormam daki sebep bende bugun bthcg sonucumu alicam kac olmasi gerektigini bilmek icin hemn hemen ayni tarihler. İçin deyizbeklenen adet trihimden 3gün önce 95 çıktı. bundan 2 gün sonra 300
yok canım aramızda 1hafta var, ve ilk haftalardaki bir iki gün bile çok şeyi değiştirir. bide sen adet tarihini geçmişsindir. ben geçmeden 3gün önce yaptırmıştım vs vs bir çok etken var değiştiren. bi kişiden kişiye hatta hamilelikten hamilelği bile çok değişiyor. ben ilk hamilelğimde aynı 3gün kala 448 çıkmıştı mesela. şimdi 95Sonucu sormam daki sebep bende bugun bthcg sonucumu alicam kac olmasi gerektigini bilmek icin hemn hemen ayni tarihler. İçin deyiz
Tabiki benim de oglumda bu haftalarda 678 .8 çıkmıştı bakalim bu ne cikacak kasım ayinda kimyasal gebelim yaşadım 26.7 çıkmıştı sonuc ve düştü o yüzden korkuyorum yine kimsay vs olmasindanyok canım aramızda 1hafta var, ve ilk haftalardaki bir iki gün bile çok şeyi değiştirir. bide sen adet tarihini geçmişsindir. ben geçmeden 3gün önce yaptırmıştım vs vs bir çok etken var değiştiren. bi kişiden kişiye hatta hamilelikten hamilelği bile çok değişiyor. ben ilk hamilelğimde aynı 3gün kala 448 çıkmıştı mesela. şimdi 95
inşallah olmaz canımTabiki benim de oglumda bu haftalarda 678 .8 çıkmıştı bakalim bu ne cikacak kasım ayinda kimyasal gebelim yaşadım 26.7 çıkmıştı sonuc ve düştü o yüzden korkuyorum yine kimsay vs olmasindan
2 saat sonra sonucu alıcam ak kara gozukecekinşallah olmaz canımiçini ferah tut... Rabbim ne nasip ettiyse hepimiz onu yaşayacağız. o en iyisni bilir bol bol dua edelim
Özel bir beslenme planım yok canım ama sadece sabahları kahvaltımı yapmakta özen gösteriyorum ve haşlama bi yumurta, kaşar peynir zeytin vs yiyorum.
Çok sagol insallah herkes icin rabbim hayirlisiyla güzel haberler getireyim istiyorum bendeMerhaba kızlar..
Benim bulantılar çook hafiften hafiften kendini göstermeye başladı..
Sürekli var ama hafif olduğu için çok sallamıyorum..
Ama huzursuz da ediyor..
Umarım çok artmaz böyle kalır çünkü böyle idare edebiliyorum en azından..
18 temmuz gibi pıtpıtlarını duymaya gidicem inşallah zaman da geçmiyor..
Sizler nasılsınız?
E esila_tr gönlüne gör versin Allah hadi güzel haber bekliyoruz..