2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim sat 7 haziran. bende şu 6 haftaları bi görsem ne iyi olur.. bugun bende çook hafif sancılar dışında belirti olmadı. en korktuğum şey lekelenme.. şimdilik yok bakalım.. yarın betahcg baktırsammı acaba. 2kez baktırdım . ay ne bilim yaaaa herşeyi salasım var :-)
Canım hemen hemen aynı günlerimiz benimki de 4 haziran bende salı günü lekelenme oldu ama doktor bi sıkıntı yok dedi progestan verdi lekelenme de bir gün sürdü zaten inşallah sende olmaz ama olursa da kötü düşünme..

Canım hemen hemen aynı günlerimiz benimki de 4 haziran bende salı günü lekelenme oldu ama doktor bi sıkıntı yok dedi progestan verdi lekelenme de bir gün sürdü zaten inşallah sende olmaz ama olursa da kötü düşünme..
aynen lekelenme her zaman kötü olmuyor ama ben kesilmek bilmeyen lekelenme sonucu düşük yapmıştım :KK43: ondan korkuyorum.. seninki ne güzel kesilmiş,herşey yolunda demekki :-)

benim sat 7 haziran. bende şu 6 haftaları bi görsem ne iyi olur.. bugun bende çook hafif sancılar dışında belirti olmadı. en korktuğum şey lekelenme.. şimdilik yok bakalım.. yarın betahcg baktırsammı acaba. 2kez baktırdım . ay ne bilim yaaaa herşeyi salasım var :-)
4 haftaliksiniz keseyi gördümü doktorunuz merak ettim

gitmedm doktora.. ay sonuna kadar gitmicem.. keseyi geçen sefer 5.haftada alttan ultrasonla görmüştü.
Bende dun idrar. Testi yaptım pozitif çıktı direk doktora gittim altdan bakti goremedi kan testi istedi saat 10 la 11 arasi alicam merak ve heycanla bekliyorum son adet tarihim 30 mayıs

Bthcg değeriniz kaç çıktı sizin

Bende dun idrar. Testi yaptım pozitif çıktı direk doktora gittim altdan bakti goremedi kan testi istedi saat 10 la 11 arasi alicam merak ve heycanla bekliyorum son adet tarihim 30 mayıs
5 haftalıksın❤️ kişiden kişiye farkediyor,bikaç güne çıkar bence.. kan testi sonucunda betahcgden anlaşılır zaten.. hadi bakalım rabbim tez zamanda göstersin keseleri,pıtpıtları❤️ bende bugun 5.haftaya girdim yani 4 hafta 1 günlüğüm.. ama sistem hala 4 haftalık gösteriyor,benim için ne önemli bi bilse yapmaz öle şeyler :KK70:

Sonucu sormam daki sebep bende bugun bthcg sonucumu alicam kac olmasi gerektigini bilmek icin hemn hemen ayni tarihler. İçin deyiz
yok canım aramızda 1hafta var, ve ilk haftalardaki bir iki gün bile çok şeyi değiştirir. bide sen adet tarihini geçmişsindir. ben geçmeden 3gün önce yaptırmıştım vs vs bir çok etken var değiştiren. bi kişiden kişiye hatta hamilelikten hamilelği bile çok değişiyor. ben ilk hamilelğimde aynı 3gün kala 448 çıkmıştı mesela. şimdi 95 :-)

yok canım aramızda 1hafta var, ve ilk haftalardaki bir iki gün bile çok şeyi değiştirir. bide sen adet tarihini geçmişsindir. ben geçmeden 3gün önce yaptırmıştım vs vs bir çok etken var değiştiren. bi kişiden kişiye hatta hamilelikten hamilelği bile çok değişiyor. ben ilk hamilelğimde aynı 3gün kala 448 çıkmıştı mesela. şimdi 95 :-)
Tabiki benim de oglumda bu haftalarda 678 .8 çıkmıştı bakalim bu ne cikacak kasım ayinda kimyasal gebelim yaşadım 26.7 çıkmıştı sonuc ve düştü o yüzden korkuyorum yine kimsay vs olmasindan

Tabiki benim de oglumda bu haftalarda 678 .8 çıkmıştı bakalim bu ne cikacak kasım ayinda kimyasal gebelim yaşadım 26.7 çıkmıştı sonuc ve düştü o yüzden korkuyorum yine kimsay vs olmasindan
inşallah olmaz canım❤️ içini ferah tut... Rabbim ne nasip ettiyse hepimiz onu yaşayacağız. o en iyisni bilir❤️ bol bol dua edelim

Merhaba kızlar..
Benim bulantılar çook hafiften hafiften kendini göstermeye başladı..
Sürekli var ama hafif olduğu için çok sallamıyorum..
Ama huzursuz da ediyor..
Umarım çok artmaz böyle kalır çünkü böyle idare edebiliyorum en azından..
18 temmuz gibi pıtpıtlarını duymaya gidicem inşallah zaman da geçmiyor..
Sizler nasılsınız?
E esila_tr gönlüne gör versin Allah hadi güzel haber bekliyoruz..

E esila_tr inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Hamile anneler beslenme olayını naptınız neler yiyosunuz neler yemiyosunuz merak ediyorum?
Özel bir beslenme planım yok canım ama sadece sabahları kahvaltımı yapmakta özen gösteriyorum ve haşlama bi yumurta, kaşar peynir zeytin vs yiyorum.
Zaten hafif başladı mide bulantılarım..
Öğlenleri çoğu zaman hiçbişi yiyesim bile gelmiyor.
Akşamları normal yemeğimi yiyorum.
Zaten ben her akşam bir kase yoğurt yerim, sütü hiç sevmiyorum..
Öyle gidiyor:)

Merhaba kızlar..
Benim bulantılar çook hafiften hafiften kendini göstermeye başladı..
Sürekli var ama hafif olduğu için çok sallamıyorum..
Ama huzursuz da ediyor..
Umarım çok artmaz böyle kalır çünkü böyle idare edebiliyorum en azından..
18 temmuz gibi pıtpıtlarını duymaya gidicem inşallah zaman da geçmiyor..
Sizler nasılsınız?
E esila_tr gönlüne gör versin Allah hadi güzel haber bekliyoruz..
Çok sagol insallah herkes icin rabbim hayirlisiyla güzel haberler getireyim istiyorum bende

X