2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de hafif hafif ara ara artan siddetle basladi bulantilarim dun aksam itibariyle. Istahim kesildi canim hicbirsey istemiyor. Ama kizimda cok daha fenaydim. Su an daha o kadar fenalasmadim az cok bisiler yiyebiliyorum yine. Bi yandan da bulantilar iyi olmadi diyemem kizimdayken. Dogum kontrol hapi sebebiyle bi anda 6 kilo almis ve verememistim. Sonra hamile kalinca bulantilardan 7 kilo verip eski kiloma donmustum hos son iki ayda suyum azalinca surekli yatmak zorunda kalip 10 kilo birden almistim Boylece basta verdiklerimi de dengeledim

Gözünaydın canım dün sonucunu alamayınca ben de merak etmiştim çok güzel çıkmış:nazar: 5000den sonra görünüyor. Senin 5 hafta bitti mi
Canım benim doktorum 2000 den sonra kese görünür dedi iki gün önce değerim 880 lerdeydi Cumartesi gel keseye bakalım dedi kişiden kişiye değişiyor galiba kese görünme durumu

Belirtiler Hcgnin değerine göre mi değişiyor. Mesela değerim arttığında belirtilerim daha mı çok olur, bulantılar falan vs?

Belirtiler Hcgnin değerine göre mi değişiyor. Mesela değerim arttığında belirtilerim daha mı çok olur, bulantılar falan vs?
Bulantının o değerle ilgisi kesin var bence de..
Çünkü benim oğlumda da çok yüksekti ve ben bulantılardan 20. haftaya kadar insan gibi yaşayamamıştım :)
Şimdikinde de yüksek..
Kalp atışından sonra başlıyor ben de bulantılar..
Bunda da aynısı olursa önümüzdeki hafta sonundan itibaren iptalim :/

Son düzenleme:
Bulantının o değerle ilgisi kesin var bence de..
Çünkü benim oğlumda da çok yüksekti ve ben bulantılardan 0. haftaya kadar insan gibi yaşayamamıştım :)
Şimdikinde de yüksek..
Kalp atışından sonra başlıyor ben de bulantılar..
Bunda da aynısı olursa önümüzdeki hafta sonundan itibaren iptalim :/
Çünkü bende de zamanla farklılaştığımı hissediyorum, hassaslaşıyorum. Bugün ilk defa azcık midem bulandı.

Doktorum bana sabah akşam progestan vermişti arkadaşlar bi sorun yoktu sadece önlem amaçlı ama ben sabahkini kullanamıyorum..
Alttan olduğu için vakit olmuyor..
E koyup kalksam zaten hemen çıkıyor..
Bi akşamları oluyor.
Sorun olur mu acaba ki?

Doktorum bana sabah akşam progestan vermişti arkadaşlar bi sorun yoktu sadece önlem amaçlı ama ben sabahkini kullanamıyorum..
Alttan olduğu için vakit olmuyor..
E koyup kalksam zaten hemen çıkıyor..
Bi akşamları oluyor.
Sorun olur mu acaba ki?
Protestan alttan mı alınmalı bana da verdi de sabah akşam ben ağız yoluyla alıyorum çünkü doktor alttan al diye belirtmedi bana

Merhaba kizlar ben mart ayinda bos gebelikten kurtaj oldum.bos gebelikte ayni normal hamilelik gibi belirtiler yasiyorsunuz.sadece siddetli tek tarafli kasik agrisi oluyor.kardesimin eside dis gebelik gecirdi ondada ayni normal hamilelik belirtisi oldu.dis gebelikte kanama basliyor zaten belirti bu.benimde bat yarin.ama bata 5 gun kala ogrendim hamile oldugumu.hayirlisi bakalim

Protestan alttan mı alınmalı bana da verdi de sabah akşam ben ağız yoluyla alıyorum çünkü doktor alttan al diye belirtmedi bana
Ağız yoluyla da oluyor alttan da oluyor..
Ağız yoluyla olunca çok fena baş dönmesi sersemlik yaptığı için bir de çalıştığım için doktorum bana dedi alttan al ki seni çok rahatsız etmesin dedi..
Seni çok rahatsız etmiyorsa sen ağızdan al canım.

Merhaba kizlar ben mart ayinda bos gebelikten kurtaj oldum.bos gebelikte ayni normal hamilelik gibi belirtiler yasiyorsunuz.sadece siddetli tek tarafli kasik agrisi oluyor.kardesimin eside dis gebelik gecirdi ondada ayni normal hamilelik belirtisi oldu.dis gebelikte kanama basliyor zaten belirti bu.benimde bat yarin.ama bata 5 gun kala ogrendim hamile oldugumu.hayirlisi bakalim
Tebrikler. Hepimizİn korkulu rüyası zaten boş gebelik yada dış gebelik. Rabbim korusun bebeklerimizi.

KıZlar sizde de oluyor mu bazen, sanki adet geliyormuş gibi akıntılar. Bazen korkup WC'ye koşuyorum.. olur mu bu zamanlarda
Olmaz mıııı ... dün tam görümcemle tele bakıyordum akıntı gelmiş baya yoğun adet zannettim lavaboya nasıl koştuğumu bilmiyorum :skandal:boş ve dış gebelik korkusu da yaşıyorum hala kendi aileme söylemedim ne olur ne olmaz diye Cumartesi kese görmek için gideceğim bakalım görürüz inşallah :KK17:

Olmaz mıııı ... dün tam görümcemle tele bakıyordum akıntı gelmiş baya yoğun adet zannettim lavaboya nasıl koştuğumu bilmiyorum :skandal:boş ve dış gebelik korkusu da yaşıyorum hala kendi aileme söylemedim ne olur ne olmaz diye Cumartesi kese görmek için gideceğim bakalım görürüz inşallah :KK17:
Aynen eşim ve benden başka kimseye bilmiyor..kalp sesini duyana kadar. Var ya nasıl korkularmış bunlar ya kalbim küt küt attı akıntı gelince.

KıZlar sizde de oluyor mu bazen, sanki adet geliyormuş gibi akıntılar. Bazen korkup WC'ye koşuyorum.. olur mu bu zamanlarda
Bende de sürekli oluyor..
Aynen bi bel ağrısıyla ve kasık ağrısıyla bi de gelince diyorum kesin kanamam başladı..
Gidiyorum yoğun beyaz bir akıntı..
Bu sefer biz de öyle yaptık canım kimseye söylemedim bacım kadar sevdiğim dostum dışında..
İki hafta sonra kalbini duyduktan sonra söyleriz inşallah..

Biz şimdi eşimin memleketine izne geldik sürekli hastaneye gittiğimiz için bi de progestan kullanıyorum baş dönmem oluyor ondan mecbur eşimin ailesi biliyor onun ağırlığı da var şimdi bende ya keseyi göremezsek falan diye burda olmasaydık söylemeyi hiç düşünmüyordum

Canım benim doktorum 2000 den sonra kese görünür dedi iki gün önce değerim 880 lerdeydi Cumartesi gel keseye bakalım dedi kişiden kişiye değişiyor galiba kese görünme durumu
Betahcg 2000 lerdeyken karından görmesi imkansız 2.hamileliğim ve keseyi 5 hafta dolduktan sonra 5500lerde karından gördüm 2sinde de. Betahcg değeri önemli. Belki senin doktorun alttan bakacaktır onu hiç bilmiyorum ne zaman görünür 2 hamileliğimde de hiç alttan bakılmadı bana.
Bilmiyorum ki doktor çok küçük dedi, 9haftalıkta çağırdı.
Ondan dolayı 9 haftalıkken çağırmış demekki büyümesini bekleyecek.
Kesinlikle öyle betahcg yükseldikçe geliyor o mide bulantıları. Ama bazısı hafif geçiriyor bünye ve bebekle de alakası var. İlk hamileliğimde 7.haftada bulantılarım başlamıştı çok az kaldı o tarihe umarım hafif atlatırız.
Evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz birçoğumuz. Gayet normal

Betahcg 2000 lerdeyken karından görmesi imkansız 2.hamileliğim ve keseyi 5 hafta dolduktan sonra 5500lerde karından gördüm 2sinde de. Betahcg değeri önemli. Belki senin doktorun alttan bakacaktır onu hiç bilmiyorum ne zaman görünür 2 hamileliğimde de hiç alttan bakılmadı bana.

Ondan dolayı 9 haftalıkken çağırmış demekki büyümesini bekleyecek.

Kesinlikle öyle betahcg yükseldikçe geliyor o mide bulantıları. Ama bazısı hafif geçiriyor bünye ve bebekle de alakası var. İlk hamileliğimde 7.haftada bulantılarım başlamıştı çok az kaldı o tarihe umarım hafif atlatırız.

Evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz birçoğumuz. Gayet normal
İnan hiç bilmiyorum canım benim ilk hamileliğim ama alttan bakacağını zannetmiyorum çünkü lekelenmem vardı gittiğimde ilişki bile yasak dedi ama zaten bi aksilik olmazsa Cumartesi günü değerim 2000 den fazla oluyor artık bakalım bekleyip görcez :işsiz:

X