- 19 Ocak 2018
- 98
- 121
- 36
sat ne zaman canım senin? Hayırlı.olsunTekrar Merhaba kızlar :) Son adet tarihime göre 5+1 olduk henüz doktora görünmedim ayın 11 inde randevumuz var :) Bence benimki 4-5 gün geriden geliyor merak ediyorum gidince görücez :) Kötü şeyleri düşünmemeye çalışıyorum inşallah keseyi de kalp atışını da duyacağız hepimiz :)
Ilk hamileligimde benim de beyaz akintim olmustu. Hatta ordan hemen anlamistim kesin ben hamileyim demistim. Adet gunumden 1 hafta once de hamile oldugumu ogrenmistim. Darisi sana insaallah.
sat ne zaman canım senin? Hayırlı.olsun
Insallah hepimizin basina sagliklaBen de maşallah diyorum ve artırıyorum, darısı kalp atışlarına ve zamanı gelince sağlıklı bir doğuma inşallah
canım hayırlı olsun inşallah kucagimiza aldığımız günleri de görürüz:) ben de bugün vajinal ult.ile gördüm kesemi:) 6 mm imis.
6. Haftanın ilk gunundeyim demissin zar ne zamandı tatlım senin? Doğum 8 mart benim aramızda 3 gün var ama ben 4+5 im bugün??
Sat 6 haziran.bat 6 temmuz.Sat ın ne canım ve muhtemel yumurtlana günün ya da regl periyodun?
Ins.canim ama ben dolu keseyi gormeden hamileyim demicem.bir onceki bos gebelikti martta kurtaj oldum korkuyorumBence bu silik haliyle bile en az 100 çıkar kanda :) benim adet günümden 1 hafta sonra ancak iki koyu çizgi oldu
Ins.canim ama ben dolu keseyi gormeden hamileyim demicem.bir onceki bos gebelikti martta kurtaj oldum korkuyorum
Ins.vericem.yarin canim.tesekkurlerCanm hamilesin tebrikler... Git kan ver mutlaka...
Bazen şeffaf bazen beyaz canm beyaz daha yoğun ins genesindir cnmAyy ağzından bal damlıyor :)
İnşallah bu ay tutar 1 sene oluyor denemeye başlayalı, daha bir kez bile çift çizgi görmedim.
Bu arada bahsettiğim akıntı tam beyaz, şeffaf falan değil yani, senin de öyle miydi?
Senin de hayırlı olsun hamileliğin, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun vakti gelince inşallah.
Çok teşekkür ederim cevabın için ben şu anda konyaaltı Altınkum da ayla üçkuyu ya gidiyorum 3 aydır ama değiştirmek istiyorum ve hiçbir fikrim yok ,olabilir medstar çok sağol canımMerhaba ben de Antalya'da yaşıyorum iki aydır bebek düşünüyoruz bakalım hayırlısı. Benim bata daha var 15 temmuz. Kızım var 2013 doğumlu ben onda medstarda Ayhan Yılmaz beyde yapmıştım doğumumu çok da memnunum ama bu sefer yine aynı doktora mi giderim bilmiyorum en azından fikir vermek istedim. Normal doğum taraftarıdır ve çok deneyimlidir
Ayy ağzından bal damlıyor :)
İnşallah bu ay tutar 1 sene oluyor denemeye başlayalı, daha bir kez bile çift çizgi görmedim.
Bu arada bahsettiğim akıntı tam beyaz, şeffaf falan değil yani, senin de öyle miydi?
Senin de hayırlı olsun hamileliğin, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun vakti gelince inşallah.
Ya canım benim de öyle çıktı..Selam kızlar bende şimdi doktordan geliyorum keseyi gördük 4+4 göründü ultrasonda ama adet tarihine göre 5+1 olması gerekio doktor normal dedi..haftaya çarşamba bidaha gidicem kesenin büyümesine bakalım dedi
Hadi bakalım sen de keseciğini gör gel..perikanadi bende yarın doktora gideceğim inşaAllah. Bakalım ne diyecek?
Bende de aynısı oldu ya canım..Ben de bugün keseyi gördüm 5+3 olmam lazım ama 4+4 çıktım ama herhangi bir şey vermedi olabilir geç döllenmedir dedi önemli olan 2 hafta sonra gittiğimde 2 haftalık büyüme/gelişme göstermiş olması dedi
Maşallah gebesin kan ver hemencik hadi :)Eki Görüntüle 2164674 bata 3 gun var biraz önce yaptim.hala silik.5 gun kala yaptigimda silikti.yarin kan testinemi gitsem acaba
bende aynı durumdayım.ben geçen seferkinde keseyi gördüm ama 4gün sonra kendiliğinden düştü.değerlerim vs herşey normaldi şimdi bgn kan vericem.ilk değerim 95 inş 2ye katlanmıştır batı 1gün geçtim. kalp atışlarını duymadan ailelere bile söylemiyoruzIns.canim ama ben dolu keseyi gormeden hamileyim demicem.bir onceki bos gebelikti martta kurtaj oldum korkuyorum
sat 11 haziran bat 10 temmuz ama haziranda 8iydi 3gün geç oldum regl. ikinci olacak inşallah 22 aylık kızım var Allah bağışlasınSat ne sizin
Bir de ilk mi
Canım benim de 3. Haftada akıntım artmıştı ve zaten akıntı artışı bilimsel bir belirtiSelam Kızlar
Benim bata 11 gün var daha. Aranızda olmayı çok istiyorum.
Bugün sanki daha önce karşılaşmadığım bi durum var bende, beyaz akıntım arttı. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu? yoksa ben mi gene belirti arıyorum, bilemiyorum.
Bu arada yeni katılan arkadaşları tebrik ediyorum, Allah sağlıklı bebekler nasip etsin.
Benim de tam beyazdi. Civik pismis yumurta aki gibiydi ayni.
Bende kimseye soylemiyorum.ins.hayirlisiyla dolu keseyi göreyim kalp atisini duyayim öyle söylucem.vende bugun kan vermeye gidicembende aynı durumdayım.ben geçen seferkinde keseyi gördüm ama 4gün sonra kendiliğinden düştü.değerlerim vs herşey normaldi şimdi bgn kan vericem.ilk değerim 95 inş 2ye katlanmıştır batı 1gün geçtim. kalp atışlarını duymadan ailelere bile söylemiyoruz
Bazen şeffaf bazen beyaz canm beyaz daha yoğun ins genesindir cnm