iyi görünüyor canım hayırlı uğurlu olsunKizlar kan sonucum cikti.57.63 bat 6 temmuz
İlk kan sonucumu doktora gösterdim tebrik etti, değerin iyi dedi. 9.haftaya ultrason dedi. Çok geç değil mi ya garantilemek istiyor herhalde. 2.kan testini de yapayım mı diye sordum şimdilik gerek yok 10gün sonra falan yaparsın dedi. Şimdi dinlen vitaminlerini al kendine dikkat et dedi. Ama ben yine de 2.kan testini yaptım eve geldim. Eşime dedim eve gelirken al diye ama yetişemedi hastane kapanmış. Çok sinir oldum eşime ne kadar merak ettiğimi bildiği halde umursamıyor
Hayırlı olsun canımKizlar kan sonucum cikti.57.63 bat 6 temmuz
9.haftada kese için mi kalp atışı için mi çağırdı? Bana da geç geldi canım 5hafta dolunca keseyi gördüm ben 2 hafta sonrasına randevu aldım 7 haftalıkken kalp atışı için. Ayrıca hastane devlet hastanesi ya da üni hastanesi ise randevu alınan mhrs den tahlil sonuçlarına bakılabiliyor. Özel hastanede yaptığım tahlil sonuçlarını da yine hastanenin kendi sitesinden bakarak öğrenmiştim ben.İlk kan sonucumu doktora gösterdim tebrik etti, değerin iyi dedi. 9.haftaya ultrason dedi. Çok geç değil mi ya garantilemek istiyor herhalde. 2.kan testini de yapayım mı diye sordum şimdilik gerek yok 10gün sonra falan yaparsın dedi. Şimdi dinlen vitaminlerini al kendine dikkat et dedi. Ama ben yine de 2.kan testini yaptım eve geldim. Eşime dedim eve gelirken al diye ama yetişemedi hastane kapanmış. Çok sinir oldum eşime ne kadar merak ettiğimi bildiği halde umursamıyor
Geç yumurtluyor olabilir misin acaba yumurtlama akıntıları da olabilir,yerinde olsam değerlendiririm,inşallah Mart annesi oluruz
İnternette bakındım ama bulamadım malesefBarkodta protokol numarası hasta numarası falan oluyor ya onları biliyorsan internetten bakabilirsin sonuca, Tc kimlik no istiyor bi de.
erkekler bizim kadar pimpiriklenmiyor..benimkide öyle.. ona kalsa bidahaki ayın ortasında gidelim modunda.. biz daha hassasız. aslında belkide mantıklı olan onlarınki.. çünkü olacağı varsa oluyor.ve anomaliden kaynaklı düşük hiçbir şekilde kurtarılamıyor.. zaten kahve akıntı,kanama,aşırı sancı vs bişe yoksa kendimize dikkat edip beklemekten başka yapılcak bişey yok. bende bugun ayakta biraz fazla kaldım. popo kısmımın tam altındaki yerden baldırlarım ağrıyor. töbe töbe ağrayan yere bakİlk kan sonucumu doktora gösterdim tebrik etti, değerin iyi dedi. 9.haftaya ultrason dedi. Çok geç değil mi ya garantilemek istiyor herhalde. 2.kan testini de yapayım mı diye sordum şimdilik gerek yok 10gün sonra falan yaparsın dedi. Şimdi dinlen vitaminlerini al kendine dikkat et dedi. Ama ben yine de 2.kan testini yaptım eve geldim. Eşime dedim eve gelirken al diye ama yetişemedi hastane kapanmış. Çok sinir oldum eşime ne kadar merak ettiğimi bildiği halde umursamıyor
Yok benim daha kesem hiç görünmedi, herhalde her şeyi birden görmek istiyor. Ultrasona çok sık girmem taraftarı DEĞİL. Özel hastanede yaptırdım ama sitesine girdim bulamadım bakamadım.Hayırlı olsun canım
9.haftada kese için mi kalp atışı için mi çağırdı? Bana da geç geldi canım 5hafta dolunca keseyi gördüm ben 2 hafta sonrasına randevu aldım 7 haftalıkken kalp atışı için. Ayrıca hastane devlet hastanesi ya da üni hastanesi ise randevu alınan mhrs den tahlil sonuçlarına bakılabiliyor. Özel hastanede yaptığım tahlil sonuçlarını da yine hastanenin kendi sitesinden bakarak öğrenmiştim ben.
Aynen öyle rahat olmak lazım. Bende çok ayakta kaldım bugün belim sırtım çok ağrıdı. Arada karnım da ağrıdı. Gelince yatıp uyudum hemen. Bİr uyudum mu kalkamaıyorum ya akşama kadar uyumuşum.erkekler bizim kadar pimpiriklenmiyor..benimkide öyle.. ona kalsa bidahaki ayın ortasında gidelim modunda.. biz daha hassasız. aslında belkide mantıklı olan onlarınki.. çünkü olacağı varsa oluyor.ve anomaliden kaynaklı düşük hiçbir şekilde kurtarılamıyor.. zaten kahve akıntı,kanama,aşırı sancı vs bişe yoksa kendimize dikkat edip beklemekten başka yapılcak bişey yok. bende bugun ayakta biraz fazla kaldım. popo kısmımın tam altındaki yerden baldırlarım ağrıyor. töbe töbe ağrayan yere bak
Hem de nasıl var çünkü benim hiçbir belirtim yok ne akıntı ne göğüs ağrısı ne bulantı ne başka bişeyKızlar sizde de gebeliğim boş ya da dış gebelik olursa diye korku ve stres var mı
Aynen benim bazen belirtilerim oluyor, bazen hiçbir şey olmuyor. Doktorum da çok rahat her şey yolunda gibi söylüyor, ama daha ultrasonda göremedim. 2.kan testimin sonucunu yarın alıcam. Sonra ya kalp sesini duymazsam falan hamilelik stresi çok farklıymış gerçekten zaman geçmek bilmiyor. Normal hayatıma devam edemiyorum hala kesin gibi gelmiyor, hala inanamıyorumHem de nasıl var çünkü benim hiçbir belirtim yok ne akıntı ne göğüs ağrısı ne bulantı ne başka bişey
Hadi bakalım sen de keseciğini gör gel..
Ben hala ultrason kağıdını seviyorum ilk bebeğimmiş gibi heyecanlıyım..
Eşim de bu şimdi bebiş mi dedi..
Dedim bebişin evi görünüyor şimdilik inşallah 2 hafta sonra görücez dedim :))))
Neden böyle bir düşünceye kapıldın cnm beta artışın ıyiyseKızlar sizde de gebeliğim boş ya da dış gebelik olursa diye korku ve stres var mı
Benim hala görünmedi beta artışına göre henüz küçük görünmez dedi, baya geç bi tarihe randevu verdi. Sana ne ilacı verdi?Arkadaşlar bugün keseyi gördük ama içind e bebeği gormedim dr da bişey demedi ilaç verdi yolladi sizin keselerde hemen bebek gorundumu yoksa daha sonra mi gordunuz
Görünmemiş olması korkutuyor.Neden böyle bir düşünceye kapıldın cnm beta artışın ıyiyse
Beta kaçtı canm senin? Folik asit progeston bide 2 tane proluton iğne verdi tedbir amaçlı benim kayıpların var o yüzdenBenim hala görünmedi beta artışına göre henüz küçük görünmez dedi, baya geç bi tarihe randevu verdi. Sana ne ilacı verdi?
Aynen benim ikinci olduğu halde aynı korkularAynen benim bazen belirtilerim oluyor, bazen hiçbir şey olmuyor. Doktorum da çok rahat her şey yolunda gibi söylüyor, ama daha ultrasonda göremedim. 2.kan testimin sonucunu yarın alıcam. Sonra ya kalp sesini duymazsam falan hamilelik stresi çok farklıymış gerçekten zaman geçmek bilmiyor. Normal hayatıma devam edemiyorum hala kesin gibi gelmiyor, hala inanamıyorumAllah tez zamanda kucağımıza sağsalim almayı nasip etsin