Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canımkızlar 300 çıktı fazlamı
batım dündü. ilk değerim pazartesi 95.. bgn çarşamba 300 olmuş. kötümü değer yaaGözün aydın canım
bat ne zaman
kızlar 300 çıktı fazlamı
Yo niye fazla olsun gayet güzel..kızlar 300 çıktı fazlamı
Herşey yolunda canım ya sen niye moralini bozuyorsun hadi olumlu düşün Dr randevunu aldınmı ne zaman gidiyorsunbatım dündü. ilk değerim pazartesi 95.. bgn çarşamba 300 olmuş. kötümü değer yaa
teşekkür ederim 3e katlamış o yüzden korktum iyice paranoyak oldumYo niye fazla olsun gayet güzel..
Gözün aydın..
Benim 4'e katlamıştı ama şükür dün keseyi gördük..teşekkür ederim 3e katlamış o yüzden korktum iyice paranoyak oldum
ben 21ine aldım. 6+2 olacak gittiğimde.. belki kalp atışı falan duyarım diye.hemde ogün eşimin doğum günüHerşey yolunda canım ya sen niye moralini bozuyorsun hadi olumlu düşün Dr randevunu aldınmı ne zaman gidiyorsun
Geç yumurtluyor olabilir misin acaba yumurtlama akıntıları da olabilir,yerinde olsam değerlendiririm,inşallah Mart annesi oluruzSelam Kızlar
Benim bata 11 gün var daha. Aranızda olmayı çok istiyorum.
Bugün sanki daha önce karşılaşmadığım bi durum var bende, beyaz akıntım arttı. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu? yoksa ben mi gene belirti arıyorum, bilemiyorum.
Bu arada yeni katılan arkadaşları tebrik ediyorum, Allah sağlıklı bebekler nasip etsin.
canım bence çıkar kan testindeayy çok güzel gözün aydın :) bat ın ne zamandı acaba ben kan testi versem çıkar mı ki 6 gün var
mutlaka işe yarar.progestan destektir. bendede var bi kutu,acaba kullansammı dedim ama,hafif sancılar dışında başka şikayetim yok kafama göre iş yapmim dedim. geçen hamileliğimde kahve lekelenmem olunca doktor vermişti ilacı,sancım yoktu.Doktor bana progestan vermişti dün..
Artık psikolojik mi yoksa gerçekten o yüzden mi bilmiyorum, şu kasık ve bel ağrılarım hafifledi daha rahatım sanki..
15 gün nasıl geçecek de bebişimin pıt pıtlarını görücem..
İnşallah duymayı nasip etsin Rabbim hepimize..
Bende de bi sıkıntı görmedi ama yine de verdi niye bilmiyorum..mutlaka işe yarar.progestan destektir. bendede var bi kutu,acaba kullansammı dedim ama,hafif sancılar dışında başka şikayetim yok kafama göre iş yapmim dedim. geçen hamileliğimde kahve lekelenmem olunca doktor vermişti ilacı,sancım yoktu.
zaman çok zor geçiyor dimi bian önce hepimizin içi rahatlasın inşallah
Benim bu ay hamilelik olmadı ama sırf senin durumunu merak ettiğim için buraya bakıyordum. Senin adına çok çok çok sevindim. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah. :)Ya gerçekten bu Dr lar insanların psikolojileriyle oynuyorlar sen buna inanıp o hayal kırıklığıyla Eve dönebilirdin birde üstelik o ilacı kullanıp bebeğine zarar verebilirdin maalesef bizim ülkemizde bu kadar basit bir durum için 2-3 dr gezmek gerekiyor biz bile burada okadar erken kesenin görülmediğini biliyoruz
Benimde başıma benzer bir durum geldi geçen hafta burada büyük bir Sevinç’le hamileliğimi paylaşmıştım bat dan bir hafta önce Dr un istediği progestron testi ne baktırırken betaya da baktırmıştım 15 çıkmıştı burda bir arkadaş C cemre_naz allah razı olsun ondan çatlatma iğnesinin etkisi olabileceğini hatırlattı ben bunu hiç bilmiyordum ve nitekim 3 gün sonra değerim düşmüştü doktor direk kimyasal dedi o koskoca dr bu ihtimali hiç saymadı ve benim bütün sevincimi kursağımda bıraktı ama ben C cemre_naz ın uyarısını unutmadım tabi öylede istediğim için tekrar idrar ve kan tahlilleri çok şükür artmaya devam ediyor