2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canm ben gebelikten 1 ay önce 1.70 ti tag gebelikte yükselmiş yarına randevu aldim sabahtan gidicem hemen

bende burdayım Allahın izniyle nisan ayındaki düşükten sonra sanırım 6. haftamın ilk günündeyim hcg dün 13000 ve vajiult. ile kese ve kurtçuk gibi oluşumu gördüm umarım hepimiz muradımıza ereriz

bethcg 13000
proges. 23
vajiult. ile kese ve içindeki kıvrımı gördüm :> rahmim ters olduğu için karından gözükmedi
sadece göğüslerimde damarlanma var
hiç belirtim yok maşallah diyorum

bethcg 13000
proges. 23
vajiult. ile kese ve içindeki kıvrımı gördüm :> rahmim ters olduğu için karından gözükmedi
sadece göğüslerimde damarlanma var
hiç belirtim yok maşallah diyorum

Ben de maşallah diyorum ve artırıyorum, darısı kalp atışlarına ve zamanı gelince sağlıklı bir doğuma inşallah

Ilk hamileligimde benim de beyaz akintim olmustu. Hatta ordan hemen anlamistim kesin ben hamileyim demistim. Adet gunumden 1 hafta once de hamile oldugumu ogrenmistim. Darisi sana insaallah.

Gebelikte evet hormonal değişimin etkisi maalesef tsh da yükselebiliyor. Ama korkmaya hiç gerek yok minicik bi tiroid hapı ile düzene giriyor
Çok stres yaptim yarın olmaz bana bugün aslında evde var icsemmi 1 tanecik geçen seneden kalan ilaç yine gebeligimde yükselmişti

Çok stres yaptim yarın olmaz bana bugün aslında evde var icsemmi 1 tanecik geçen seneden kalan ilaç yine gebeligimde yükselmişti
Stres yapmana gerek yok canım ben de ilk öğrendiğimde öyle olmuştum ama sen de biliyorsundur biraz kullanmaya başlayınca hemen düşüyor. Sabahları aç içiyorum ben. İstersen yarını bekle doktorun dozunu söyler

bende burdayım Allahın izniyle nisan ayındaki düşükten sra sanırım 6. haftamın ilk günündeyim hcg dün 13000 ve vajiult. ile kese ve kurtçuk gibi oluşumu gördüm umarım hepimiz muradımıza ereriz
canım hayırlı olsun inşallah kucagimiza aldığımız günleri de görürüz:) ben de bugün vajinal ult.ile gördüm kesemi:) 6 mm imis.
6. Haftanın ilk gunundeyim demissin zar ne zamandı tatlım senin? Doğum 8 mart benim aramızda 3 gün var ama ben 4+5 im bugün??

Kızlar aranızda Antalya da yaşayan varmı hangi doktora gidiyorsunuz
Merhaba ben de Antalya'da yaşıyorum iki aydır bebek düşünüyoruz bakalım hayırlısı. Benim bata daha var 15 temmuz. Kızım var 2013 doğumlu ben onda medstarda Ayhan Yılmaz beyde yapmıştım doğumumu çok da memnunum ama bu sefer yine aynı doktora mi giderim bilmiyorum en azından fikir vermek istedim. Normal doğum taraftarıdır ve çok deneyimlidir

Sat ne sizin
Bir de ilk mi

Tekrar Merhaba kızlar :) Son adet tarihime göre 5+1 olduk henüz doktora görünmedim ayın 11 inde randevumuz var :) Bence benimki 4-5 gün geriden geliyor merak ediyorum gidince görücez :) Kötü şeyleri düşünmemeye çalışıyorum inşallah keseyi de kalp atışını da duyacağız hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…