Canm ben gebelikten 1 ay önce 1.70 ti tag gebelikte yükselmiş yarına randevu aldim sabahtan gidicem hemenBenim de ilk hamileliğimde tsh 6 çıkmıştı ilaç başlandı 3 yıl oldu kullanıyorum. Hamilelikte 2.5 in altında olması gerek tiroid hormonu başlatacaktır muhtemelen. T3 T4 ve anti TPO değerlerine bakılması gerek ayrıntılı. Onun sonucunda anti TPO çok yüksek çıkmıştı benim haşimato tiroidi çıkmıştı ve ömür boyu ilaç kullanmam gerek
Gebelikte evet hormonal değişimin etkisi maalesef tsh da yükselebiliyor. Ama korkmaya hiç gerek yok minicik bi tiroid hapı ile düzene giriyorCanm ben gebelikten 1 ay önce 1.70 ti tag gebelikte yükselmiş yarına randevu aldim sabahtan gidicem hemen
bethcg 13000
proges. 23
vajiult. ile kese ve içindeki kıvrımı gördüm :> rahmim ters olduğu için karından gözükmedi
sadece göğüslerimde damarlanma var
hiç belirtim yok maşallah diyorum
Selam Kızlar
Benim bata 11 gün var daha. Aranızda olmayı çok istiyorum.
Bugün sanki daha önce karşılaşmadığım bi durum var bende, beyaz akıntım arttı. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu? yoksa ben mi gene belirti arıyorum, bilemiyorum.
Bu arada yeni katılan arkadaşları tebrik ediyorum, Allah sağlıklı bebekler nasip etsin.
Çok stres yaptim yarın olmaz bana bugün aslında evde var icsemmi 1 tanecik geçen seneden kalan ilaç yine gebeligimde yükselmiştiGebelikte evet hormonal değişimin etkisi maalesef tsh da yükselebiliyor. Ama korkmaya hiç gerek yok minicik bi tiroid hapı ile düzene giriyor
Stres yapmana gerek yok canım ben de ilk öğrendiğimde öyle olmuştum ama sen de biliyorsundur biraz kullanmaya başlayınca hemen düşüyor. Sabahları aç içiyorum ben. İstersen yarını bekle doktorun dozunu söylerÇok stres yaptim yarın olmaz bana bugün aslında evde var icsemmi 1 tanecik geçen seneden kalan ilaç yine gebeligimde yükselmişti
canım hayırlı olsun inşallah kucagimiza aldığımız günleri de görürüz:) ben de bugün vajinal ult.ile gördüm kesemi:) 6 mm imis.bende burdayım Allahın izniyle nisan ayındaki düşükten sra sanırım 6. haftamın ilk günündeyim hcg dün 13000 ve vajiult. ile kese ve kurtçuk gibi oluşumu gördüm umarım hepimiz muradımıza ereriz
Arkadaslar kan verdim bugün beta hcg 5446 buna göre kese falan gorunurmu sizce benim geç döllenme olduğu için kaç haftalık
Hayirli olsun saglikla.kucagina al ins.bat kac senin.Arkadaslar kan verdim bugün beta hcg 5446 buna göre kese falan gorunurmu sizce benim geç döllenme olduğu için kaç haftalık bilmiyorum
kan mutlaka ver.. hem elinde bir değerin olur.Eki Görüntüle 2164674 bata 3 gun var biraz önce yaptim.hala silik.5 gun kala yaptigimda silikti.yarin kan testinemi gitsem acaba
Merhaba ben de Antalya'da yaşıyorum iki aydır bebek düşünüyoruz bakalım hayırlısı. Benim bata daha var 15 temmuz. Kızım var 2013 doğumlu ben onda medstarda Ayhan Yılmaz beyde yapmıştım doğumumu çok da memnunum ama bu sefer yine aynı doktora mi giderim bilmiyorum en azından fikir vermek istedim. Normal doğum taraftarıdır ve çok deneyimlidirKızlar aranızda Antalya da yaşayan varmı hangi doktora gidiyorsunuz
Sat ne sizinayy hayırlısıyla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah arkadaşlar öncesinde de sonrasında da stres iyi değil bizler için sakin olmaya çalışalım elimizden geldiğince hatırlatmak istedimbenim bat a 7 gün kaldı netten aldığım testler bugün geliyor inşallah kargo şirketi getirebilirse yarın sabah bi tane yapıyım diyorum 6gün olacak erken olacak ama
Eki Görüntüle 2164674 bata 3 gun var biraz önce yaptim.hala silik.5 gun kala yaptigimda silikti.yarin kan testinemi gitsem acaba
Sat ın ne canım ve muhtemel yumurtlana günün ya da regl periyodun?Eki Görüntüle 2164674 bata 3 gun var biraz önce yaptim.hala silik.5 gun kala yaptigimda silikti.yarin kan testinemi gitsem acaba
Canm hamilesin tebrikler... Git kan ver mutlaka...Eki Görüntüle 2164674 bata 3 gun var biraz önce yaptim.hala silik.5 gun kala yaptigimda silikti.yarin kan testinemi gitsem acaba