- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
Yok canım muayene olmadım , hala emin olamaya çalışıyorum gün aşırı kan veriyorum cumartesi 124 , pzt 176 sardı yine beni bi korku iki kat artmamış belki okumuşsundur son on gündür sürekli bi oldu olmadı yaşıyorumdoğum tarihimiz ayni görünüyor canım 8 mart :) doktora muayene oldun mu keseyi gördün mü acaba?
Maşallsh ne güzel artmış dr sitelerinde 2000 sen sonra vajinal 5000den sonra karından görülebilir diyor hatta burda bir arkadaş 5000 değerden önce bakılmasını ısrar etmiş ve görmüşler sanırım kişiden kişiye değişen bir durumArkadaslar kan verdim bugün beta hcg 5446 buna göre kese falan gorunurmu sizce benim geç döllenme olduğu için kaç haftalık bilmiyorum
Folic trio kullanıyorum içeriğinde kalsiyum ve d vitamini de varArkadaşlar folik asit ne kullanıyorsunuz önerir misiniz
5564 ile keseyi gördüm canımArkadaslar kan verdim bugün beta hcg 5446 buna göre kese falan gorunurmu sizce benim geç döllenme olduğu için kaç haftalık bilmiyorum
O kişi sanırım benim betahcg 5564 ile keseyi görmüştümMaşallsh ne güzel artmış dr sitelerinde 2000 sen sonra vajinal 5000den sonra karından görülebilir diyor hatta burda bir arkadaş 5000 değerden önce bakılmasını ısrar etmiş ve görmüşler sanırım kişiden kişiye değişen bir durum
Senin zaten artık katlama da çok olacağı için buğün gitmiyceksen yarın kesin görünür
Hadi inş güzel haberler ver
Kızlar merhaba.
Doktordan geliyorum.
Kan testi yaptırmadı.
Sat a göre 5+3 olmam lazımdı ama kese 4+6 çıktı. Doktor normal dedi günü gününe gitmez zaten dedi ama aklıma takıldı.
Keseyi gören hatunlar sata göre uyumlu mu çıktı sizin nasıldı?
2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı.
Progestan verdi her ihtimale karşı 15 gğn sabah akşam alttan kullanıcam.
Benden haberler böyle..
..
Bu arada folik asit olarak folid kullanıyorum.
Teşekkür ederim.Birebir aynı olmaz zaten. Hayırlı olsun. Kalp sesini duyunca takvimini koyarsın artık. :)
Evet önceki postlarından gördüm zaten :). Ben hemen yaptım takvimi, biraz erken oldu ama bakalım inşallah sağlıkla olur hepimizinki.Teşekkür ederim.
Ya içim hiç rahat etmedi 3 kere sordum doktora normal dedi.
İnşallah canım.
Ben de kalbini duyayım sonra takvim yapmayı düşünüyordum hep zaten.
ben de emin olamıyorum canım dun kese görünmedi, çarşamba kan 654 tu, dun 3336 olmuş onda sorun yok gibi. Senin neden yükselmedi acaba? Ayni saatlerde mi yaptırdın?Yok canım muayene olmadım , hala emin olamaya çalışıyorum gün aşırı kan veriyorum cumartesi 124 , pzt 176 sardı yine beni bi korku iki kat artmamış belki okumuşsundur son on gündür sürekli bi oldu olmadı yaşıyorum
Dr uma mesajla bildiriyorum sonuçları ama henüz çağırmadı
Senin durumlar nasıl kan testin kaç
Ayın 15 ı gibi gitsem daha net görünür heralde tsh yüksek çıkmış 4 küsür yarın dahiliyeye gtcem ilaç başlar heralde ona canım sikildiMaşallsh ne güzel artmış dr sitelerinde 2000 sen sonra vajinal 5000den sonra karından görülebilir diyor hatta burda bir arkadaş 5000 değerden önce bakılmasını ısrar etmiş ve görmüşler sanırım kişiden kişiye değişen bir durum
Senin zaten artık katlama da çok olacağı için buğün gitmiyceksen yarın kesin görünür
Hadi inş güzel haberler ver
Canm alttan muayeneylemi yoksa karnindanmi gördü canm 15 ı gibi gideyim dr a diyorum nasip bakalimFolic trio kullanıyorum içeriğinde kalsiyum ve d vitamini de var
5564 ile keseyi gördüm canım
O kişi sanırım benim betahcg 5564 ile keseyi görmüştüm
Karından gördük canımCanm alttan muayeneylemi yoksa karnindanmi gördü canm 15 ı gibi gideyim dr a diyorum nasip bakalim
Benim de ilk hamileliğimde tsh 6 çıkmıştı ilaç başlandı 3 yıl oldu kullanıyorum. Hamilelikte 2.5 in altında olması gerek tiroid hormonu başlatacaktır muhtemelen. T3 T4 ve anti TPO değerlerine bakılması gerek ayrıntılı. Onun sonucunda anti TPO çok yüksek çıkmıştı benim haşimato tiroidi çıkmıştı ve ömür boyu ilaç kullanmam gerekAyın 15 ı gibi gitsem daha net görünür heralde tsh yüksek çıkmış 4 küsür yarın dahiliyeye gtcem ilaç başlar heralde ona canım sikildi
kızlar bu sabah uyandım göğüslerimdeki hassaiyet azalmış baya.. başka hiçbi şikayetim yok dün dokununca acıodu göğüsler. bgn hassas değil o kdr 5 haftayı bile göremicekmiyim çok korkuyorum. ama korkunun ecele faydası yok.. yarın tekrar beta hcg vericem inş 2katına çıkmıştır
Ben de bugün keseyi gördüm 5+3 olmam lazım ama 4+4 çıktım ama herhangi bir şey vermedi olabilir geç döllenmedir dedi önemli olan 2 hafta sonra gittiğimde 2 haftalık büyüme/gelişme göstermiş olması dediKızlar merhaba.
Doktordan geliyorum.
Kan testi yaptırmadı.
Sat a göre 5+3 olmam lazımdı ama kese 4+6 çıktı. Doktor normal dedi günü gününe gitmez zaten dedi ama aklıma takıldı.
Keseyi gören hatunlar sata göre uyumlu mu çıktı sizin nasıldı?
2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı.
Progestan verdi her ihtimale karşı 15 gğn sabah akşam alttan kullanıcam.
Benden haberler böyle..
..
Bu arada folik asit olarak folid kullanıyorum.
Allah razı olsun nasıl içim rahatladı.. şu dış gebelikten o kdr korkuyorumki.. msjınız resmen gözlerimi doldurduMerhaba,
Hamilelerde göğüs hassasiyeti günden güne değişebilir, bir gün dokunamazken ertesi gün hiçbişey hissedilmeyebilir.
Kendim hamile değilim ama o kadar istiyorum ki çok okuyup araştırıyorum, yakında kendimi profesör ilan edecem
5. haftayı değil 35. haftayı da göreceksin inşallah, içini ferah tut, moral çok önemli.
Allah razı olsun nasıl içim rahatladı.. şu dış gebelikten o kdr korkuyorumki.. msjınız resmen gözlerimi doldurdu
ayyy hadi inşallahŞiddetli tek taraflı ağrın ve/veya kanaman yoksa endişelenmene de gerek yok bence.
İyi düşün, iyi şeyler olsun :)
Ha bir de, benim için dua et 11 gün sonra çift çizgi göreyim :)