Aynen ya ikinci doktora ilacı gösterince sakın içme dedi, henüz kesin hamile değilsin diyemeyiz dedi, bakalım yarın kan testimi göstericem.
Benimde bata 8 kaldı canım heyecanla bekliyorum güzel düşünelim güzel olsun arkadaşım senin adına çok sevindim güzel anneCanım çok sağol o kadar çok gel gitler yaşadıkki o yüzden hala emin olamıyorum kan tahlili gibi idrar testlerinde de yaşadık aynını Birgün belirgin ertesi gün silikleşmiş hah şimdi düştü bebek deyip koşuyorum kan vermeye kan yükselmiş filan şaka gibi bir on gün geçirdim
Oyüzden sabırla bat ı bekle canım sende ,şimdi seninmesajlara girdim az kalmış bat inş hayırlı güzel haberler ver
Bugün 176 çıktı artışlar normal 2 kat gibi ama adetimi 3 gün geçti değer az gibi geliyor
Valla dr lara da güven olmayınca biz dr kesildik burda
Bugün itibariyle sol tarafımda batmalar hissediyorum normal dimi kızlar çok ağır değil hafif hafif. Bugün yine idrar testi yaptım çizgi daha da koyu çıktı yarın 2. Kan testimi vericem inşllh yükseliştedir ya
cznım benim ikinci oğluma adet günümden 1 gün sonra 70 cıkmıştı.şuan 4.5 yaşında maşallahCanım çok sağol o kadar çok gel gitler yaşadıkki o yüzden hala emin olamıyorum kan tahlili gibi idrar testlerinde de yaşadık aynını Birgün belirgin ertesi gün silikleşmiş hah şimdi düştü bebek deyip koşuyorum kan vermeye kan yükselmiş filan şaka gibi bir on gün geçirdim
Oyüzden sabırla bat ı bekle canım sende ,şimdi seninmesajlara girdim az kalmış bat inş hayırlı güzel haberler ver
Bugün 176 çıktı artışlar normal 2 kat gibi ama adetimi 3 gün geçti değer az gibi geliyor
Valla dr lara da güven olmayınca biz dr kesildik burda
kasıklardaki hafif batışma zararsız diye biliyorum.. sende göğüslerde acı var mı?Bende sürekli gerneşme isteği var gerilince de kasıklarıma kramp giriyor acaba zararlı mı?
folbiol kullanıyorum ben. kan testinde folik asid düzeyim en üst seviyede çıktı.Arkadaşlar folik asit ne kullanıyorsunuz önerir misiniz
Hiç yok göğüs ağrısı da akıntı dakasıklardaki hafif batışma zararsız diye biliyorum.. sende göğüslerde acı var mı?
Benimde bata 8 kaldı canım heyecanla bekliyorum güzel düşünelim güzel olsun arkadaşım senin adına çok sevindim güzel annedeğerinde güzel bence sevinmelisin
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ya çok sağolun burda yazdıklarınız öyle güzel moral oluyorkicznım benim ikinci oğluma adet günümden 1 gün sonra 70 cıkmıştı.şuan 4.5 yaşında maşallah
imom kullanıyorum ben doktorum onu verdiArkadaşlar folik asit ne kullanıyorsunuz önerir misiniz
doğum tarihimiz ayni görünüyor canım 8 mart :) doktora muayene oldun mu keseyi gördün mü acaba?Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ya çok sağolun burda yazdıklarınız öyle güzel moral oluyorki
Vajinal bakılırsa görünebilir sanırım.Arkadaslar kan verdim bugün beta hcg 5446 buna göre kese falan gorunurmu sizce benim geç döllenme olduğu için kaç haftalık bilmiyorum