2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tekrar Merhaba kızlar :) Son adet tarihime göre 5+1 olduk henüz doktora görünmedim ayın 11 inde randevumuz var :) Bence benimki 4-5 gün geriden geliyor merak ediyorum gidince görücez :) Kötü şeyleri düşünmemeye çalışıyorum inşallah keseyi de kalp atışını da duyacağız hepimiz :)
sat ne zaman canım senin? Hayırlı.olsun

Ilk hamileligimde benim de beyaz akintim olmustu. Hatta ordan hemen anlamistim kesin ben hamileyim demistim. Adet gunumden 1 hafta once de hamile oldugumu ogrenmistim. Darisi sana insaallah.

Ayy ağzından bal damlıyor :)
İnşallah bu ay tutar 1 sene oluyor denemeye başlayalı, daha bir kez bile çift çizgi görmedim. :KK43:
Bu arada bahsettiğim akıntı tam beyaz, şeffaf falan değil yani, senin de öyle miydi?
Senin de hayırlı olsun hamileliğin, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun vakti gelince inşallah.

Son düzenleme:
Ben de maşallah diyorum ve artırıyorum, darısı kalp atışlarına ve zamanı gelince sağlıklı bir doğuma inşallah
Insallah hepimizin basina saglikla :KK66:

canım hayırlı olsun inşallah kucagimiza aldığımız günleri de görürüz:) ben de bugün vajinal ult.ile gördüm kesemi:) 6 mm imis.
6. Haftanın ilk gunundeyim demissin zar ne zamandı tatlım senin? Doğum 8 mart benim aramızda 3 gün var ama ben 4+5 im bugün??

Son adetim28 mayis
Bekledigim adetim 25 hazirandı
28 gun adet dongum var tatlim
Doldurdugum hafta olarak 5+2 sayiliyorum
Fakat doktor 6.haftanin 2. Gunu olarakta sayilyorsun dedi bakalim haftaya daha net olacak bebegi daha net gorebilirmisiz
Insallah hepimiz hoplatiriz kucaklarimizda :KK66:)

İnşallah bu ay tutar 1 sene oluyor denemeye başlayalı, daha bir kez bile çift çizgi görmedim. :KK43:
Bu arada bahsettiğim akıntı tam beyaz, şeffaf falan değil yani, senin de öyle miydi?
Senin de hayırlı olsun hamileliğin, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun vakti gelince inşallah.
Bazen şeffaf bazen beyaz canm beyaz daha yoğun ins genesindir cnm

Arkadaşlar az önce peceteye silerken beyaz akıntının biraz rengi değişik geldi geçen seneden progeston var fitil olarak alsammı yada icsemmi bişey olurmu ki

Merhaba ben de Antalya'da yaşıyorum iki aydır bebek düşünüyoruz bakalım hayırlısı. Benim bata daha var 15 temmuz. Kızım var 2013 doğumlu ben onda medstarda Ayhan Yılmaz beyde yapmıştım doğumumu çok da memnunum ama bu sefer yine aynı doktora mi giderim bilmiyorum en azından fikir vermek istedim. Normal doğum taraftarıdır ve çok deneyimlidir
Çok teşekkür ederim cevabın için ben şu anda konyaaltı Altınkum da ayla üçkuyu ya gidiyorum 3 aydır ama değiştirmek istiyorum ve hiçbir fikrim yok ,olabilir medstar çok sağol canım
İnş güzel haberlerin olsun seninde

Benim de tam beyazdi. Civik pismis yumurta aki gibiydi ayni.

Selam kızlar bende şimdi doktordan geliyorum keseyi gördük 4+4 göründü ultrasonda ama adet tarihine göre 5+1 olması gerekio doktor normal dedi..haftaya çarşamba bidaha gidicem kesenin büyümesine bakalım dedi
Ya canım benim de öyle çıktı..
4 gün geriden geliyor..
Demek ki normal.
2 hafta sonra kalp atışını duyarsak artık takibe başlicaz dedi..
İnşallah Rabbim o zamana pıtpıtlarını duymayı da nasip etsin..
perikanadi perikanadi bende yarın doktora gideceğim inşaAllah. Bakalım ne diyecek?
Hadi bakalım sen de keseciğini gör gel..
Ben hala ultrason kağıdını seviyorum ilk bebeğimmiş gibi heyecanlıyım..
Eşim de bu şimdi bebiş mi dedi..
Dedim bebişin evi görünüyor şimdilik inşallah 2 hafta sonra görücez dedim :))))
Ben de bugün keseyi gördüm 5+3 olmam lazım ama 4+4 çıktım ama herhangi bir şey vermedi olabilir geç döllenmedir dedi önemli olan 2 hafta sonra gittiğimde 2 haftalık büyüme/gelişme göstermiş olması dedi
Bende de aynısı oldu ya canım..
Doktorum da normal dedi.
Benimki de 4 gün geriden geliyor..
Önemli olan gelişimleri..
Hayırlısıyla kalplerini de duyalım inşallah..
Eki Görüntüle 2164674 bata 3 gun var biraz önce yaptim.hala silik.5 gun kala yaptigimda silikti.yarin kan testinemi gitsem acaba
Maşallah gebesin kan ver hemencik hadi :)

Ins.canim ama ben dolu keseyi gormeden hamileyim demicem.bir onceki bos gebelikti martta kurtaj oldum korkuyorum
bende aynı durumdayım.ben geçen seferkinde keseyi gördüm ama 4gün sonra kendiliğinden düştü.değerlerim vs herşey normaldi şimdi bgn kan vericem.ilk değerim 95 inş 2ye katlanmıştır batı 1gün geçtim. kalp atışlarını duymadan ailelere bile söylemiyoruz

Selam Kızlar
Benim bata 11 gün var daha. Aranızda olmayı çok istiyorum.
Bugün sanki daha önce karşılaşmadığım bi durum var bende, beyaz akıntım arttı. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu? yoksa ben mi gene belirti arıyorum, bilemiyorum.
Bu arada yeni katılan arkadaşları tebrik ediyorum, Allah sağlıklı bebekler nasip etsin.
Canım benim de 3. Haftada akıntım artmıştı ve zaten akıntı artışı bilimsel bir belirti :KK66:

bende aynı durumdayım.ben geçen seferkinde keseyi gördüm ama 4gün sonra kendiliğinden düştü.değerlerim vs herşey normaldi şimdi bgn kan vericem.ilk değerim 95 inş 2ye katlanmıştır batı 1gün geçtim. kalp atışlarını duymadan ailelere bile söylemiyoruz
Bende kimseye soylemiyorum.ins.hayirlisiyla dolu keseyi göreyim kalp atisini duyayim öyle söylucem.vende bugun kan vermeye gidicem

kızlar kan verdim yarım saate çıkar sonucum.ilk değerim (pazarteai günü) 95... 2gün geçti.. sizce kaçla kaç arası olmalı? elim ayağım titriyor çok heyecanlıyım

X