2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende mart annesi adayı olarak aranıza katıldım❤️ 3gün önce silik çizgiyle öğrendiğim hamileliğimi bugun(bat gunum) 92.7 b-hcg değeriyle tescilledik rabbim devamını nasip etsin. ben hemen dr.a gitmicem bu sefer... hatta temmuz 21’ine randevu aldım yani 7. haftada gidicem nasipse. gittiğimde kalp pıtıpıtlarını duymak şuan en büyük dileğim❤️ kızlar bu çok başka bi süreç. Rabbim hepimize yardım etsin,nolur kötü düşünmeyelim,kuruntu yapmayalım

Canım çok sağol o kadar çok gel gitler yaşadıkki o yüzden hala emin olamıyorum kan tahlili gibi idrar testlerinde de yaşadık aynını Birgün belirgin ertesi gün silikleşmiş hah şimdi düştü bebek deyip koşuyorum kan vermeye kan yükselmiş filan şaka gibi bir on gün geçirdim
Oyüzden sabırla bat ı bekle canım sende ,şimdi seninmesajlara girdim az kalmış bat inş hayırlı güzel haberler ver
Bugün 176 çıktı artışlar normal 2 kat gibi ama adetimi 3 gün geçti değer az gibi geliyor
Valla dr lara da güven olmayınca biz dr kesildik burda
Benimde bata 8 kaldı canım heyecanla bekliyorum güzel düşünelim güzel olsun arkadaşım senin adına çok sevindim güzel anne:anneadayı:değerinde güzel bence sevinmelisin

Bugün itibariyle sol tarafımda batmalar hissediyorum normal dimi kızlar çok ağır değil hafif hafif. Bugün yine idrar testi yaptım çizgi daha da koyu çıktı yarın 2. Kan testimi vericem inşllh yükseliştedir ya

InşAllah canım benim ferah tut kalbini lütfen :KK200:
Bugün itibariyle sol tarafımda batmalar hissediyorum normal dimi kızlar çok ağır değil hafif hafif. Bugün yine idrar testi yaptım çizgi daha da koyu çıktı yarın 2. Kan testimi vericem inşllh yükseliştedir ya

Canım çok sağol o kadar çok gel gitler yaşadıkki o yüzden hala emin olamıyorum kan tahlili gibi idrar testlerinde de yaşadık aynını Birgün belirgin ertesi gün silikleşmiş hah şimdi düştü bebek deyip koşuyorum kan vermeye kan yükselmiş filan şaka gibi bir on gün geçirdim
Oyüzden sabırla bat ı bekle canım sende ,şimdi seninmesajlara girdim az kalmış bat inş hayırlı güzel haberler ver
Bugün 176 çıktı artışlar normal 2 kat gibi ama adetimi 3 gün geçti değer az gibi geliyor
Valla dr lara da güven olmayınca biz dr kesildik burda
cznım benim ikinci oğluma adet günümden 1 gün sonra 70 cıkmıştı.şuan 4.5 yaşında maşallah

kızlar bu sabah uyandım göğüslerimdeki hassaiyet azalmış baya.. başka hiçbi şikayetim yok dün dokununca acıodu göğüsler. bgn hassas değil o kdr 5 haftayı bile göremicekmiyim çok korkuyorum. ama korkunun ecele faydası yok.. yarın tekrar beta hcg vericem inş 2katına çıkmıştır

Bende sürekli gerneşme isteği var gerilince de kasıklarıma kramp giriyor acaba zararlı mı?

ayy hayırlısıyla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah arkadaşlar öncesinde de sonrasında da stres iyi değil bizler için sakin olmaya çalışalım elimizden geldiğince hatırlatmak istedim :KK200: benim bat a 7 gün kaldı netten aldığım testler bugün geliyor inşallah kargo şirketi getirebilirse :işsiz: yarın sabah bi tane yapıyım diyorum 6gün olacak erken olacak ama :KK35:

Bu arada ilk hamileliğimi de göğüs büyümesi ve hassasiyetinden anlamıştım, ikincisini de

Benimde bata 8 kaldı canım heyecanla bekliyorum güzel düşünelim güzel olsun arkadaşım senin adına çok sevindim güzel anne:anneadayı:değerinde güzel bence sevinmelisin
cznım benim ikinci oğluma adet günümden 1 gün sonra 70 cıkmıştı.şuan 4.5 yaşında maşallah
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ya çok sağolun burda yazdıklarınız öyle güzel moral oluyorki

Arkadaslar kan verdim bugün beta hcg 5446 buna göre kese falan gorunurmu sizce benim geç döllenme olduğu için kaç haftalık bilmiyorum

X