2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sıralayan ayakta duran yürüyen bebekler varmı bizim yürütmek için bişeyler yapmamız gerekiyormu

Evet benim oğlum 2 mart dogumlu cok aglayan bir bebekti Allaha şükür 9.aydan sonra sakinlesti
8.5 ayda adımlıyordu aralık ta ocak ta ilerletti amdi koşuyor safım
Bizde rahatladık herkes cok erken yürümus diyor ama aglamasi demek yurumek istemesiymis video yüklenmiyor sanırım

Eklentiler

• 20200126_123731.jpg
    168,8 KB · Görüntüleme: 41
Maşallah kendi gibi kaderinde güzel olsun

Maşallah bende sadece bizim kinde var sanmıştım acıktığında daha bi iştahla yiyor sanki
yeni minik supurgemiz
Başalmıştım 4 kilo verdim bıraktım.şimdi bıraktım.kendimi bir motive edeyim tekrar başlıcam
masallah darısı basıma
masallahhhh ne de guzel yuruyor minnagin

Maşallah darısı başımıza
Bi yerlere tutunarak kalkmalara başladıysa sonra koltuk kenarı sıralama derken hooop cesaret 1-2 1-2 derken yürüyecek inşallah paldur küldür
fıstığım az kalmıştır sizinde ben elinden tutarakta yürütüyordum çok hoşuna gidiyordu simdi elini cekiyor hele dışardaysa hiiiiç elletmiyor karşıya doğru bodoslama koşuyor kedi köpek üstlerine hücuuuum

Son düzenleme:
Canım maaşallah çok tatlı yavrun nazar değmesin yürümüş erkenden bayıldım:))
Amin güzelim amin hepimizin yavrularına sağlık versin Allah
Su an yürümek onun icin kontrolsuz bir güc dışarda yuruyunce acayip mutlu tabi smdiden kafa göz mor tehlikeye erken atıldı ama böyle böyle ögrenecekler

Bizim ki sola doğru sıralıyor ama garipdirsağa doğru sıralamıyorum aynı sizde olduğu gibi ellerimden tutup kaydırıyo yürüt diye geçen de sadece kendi başına 1 adım attı çok heyecanlandım ama ayakta sabit durmakta biraz zorlanıyoruz şuan

Canım Allah nazardan korusun .erken olmuş yürümesi maaşallah sadece daha göz üstünde tutmak gerekecek büyüyorlar yaza epey yürümeleri hızlanır:))benimki tutunarak yürüyor abisine çekerse 14 aylıkken anca yürür:))

Aslında tam zamanı o zamanlar çünkü daha sağlam basıyorlar adımlarını bzm komsu kızı 18 aylik yürüdü acayip sağlamdı düşmedi bile cok fazla bizimki 9.ve 10. Aylarda kafa göz sağlam gitti

Tamam 1 adım 1 adım başlıyor kendi istiyorsa zorlamadan yürütün cesaretleri öyle başlıyor müjde verirsiniz 1 aya kesin
Bir de şoyle bisey oldu bizde 5 6 adım atiyordu ilk başlar sonra 4gün falan hiç adımlamadı dedim esime herhalde korktu düstü diye
Sonra misafir geldi 18 aylik bebegi yeni yuruyor bizimki 5.gün hic düsmedi biz şok olduk
Kesin cesaret aldı kendi gibi kücük birini görünce

Aynen sokakta çocuk görse gülüyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…