Başalmıştım 4 kilo verdim bıraktım.şimdi bıraktım.kendimi bir motive edeyim tekrar başlıcamokkesa rejime mi başladın
Sıralayan ayakta duran yürüyen bebekler varmı bizim yürütmek için bişeyler yapmamız gerekiyormu
Maşallah kendi gibi kaderinde güzel olsunEvet benim oğlum 2 mart dogumlu cok aglayan bir bebekti Allaha şükür 9.aydan sonra sakinlesti
8.5 ayda adımlıyordu aralık ta ocak ta ilerletti amdi koşuyor safım
Bizde rahatladık herkes cok erken yürümus diyor ama aglamasi demek yurumek istemesiymisvideo yüklenmiyor sanırım
Maşallah kendi gibi kaderinde güzel olsun
yeni minik supurgemizMaşallah bende sadece bizim kinde var sanmıştım acıktığında daha bi iştahla yiyor sanki
masallah darısı basımaBaşalmıştım 4 kilo verdim bıraktım.şimdi bıraktım.kendimi bir motive edeyim tekrar başlıcam
masallahhhh ne de guzel yuruyor minnaginEvet benim oğlum 2 mart dogumlu cok aglayan bir bebekti Allaha şükür 9.aydan sonra sakinlesti
8.5 ayda adımlıyordu aralık ta ocak ta ilerletti amdi koşuyor safım
Bizde rahatladık herkes cok erken yürümus diyor ama aglamasi demek yurumek istemesiymisvideo yüklenmiyor sanırım
yeni minik supurgemiz
masallah darısı basıma
masallahhhh ne de guzel yuruyor minnagin
Maşallah darısı başımıza
Bi yerlere tutunarak kalkmalara başladıysa sonra koltuk kenarı sıralama derken hooop cesaret 1-2 1-2 derken yürüyecek inşallah paldur küldürMaşallah darısı başımıza
Canım maaşallah çok tatlı yavrun nazar değmesin yürümüş erkenden bayıldım:))
Amin güzelim amin hepimizin yavrularına sağlık versin AllahCanım maaşallah çok tatlı yavrun nazar değmesin yürümüş erkenden bayıldım:))
Bizim ki sola doğru sıralıyor ama garipdirsağa doğru sıralamıyorum aynı sizde olduğu gibi ellerimden tutup kaydırıyo yürüt diye geçen de sadece kendi başına 1 adım attı çok heyecanlandım ama ayakta sabit durmakta biraz zorlanıyoruz şuanBi yerlere tutunarak kalkmalara başladıysa sonra koltuk kenarı sıralama derken hooop cesaret 1-2 1-2 derken yürüyecek inşallah paldur küldür
fıstığım az kalmıştır sizinde ben elinden tutarakta yürütüyordum çok hoşuna gidiyordu simdi elini cekiyor hele dışardaysa hiiiiç elletmiyor karşıya doğru bodoslama koşuyor kedi köpek üstlerine hücuuuum
Canım Allah nazardan korusun .erken olmuş yürümesi maaşallah sadece daha göz üstünde tutmak gerekecek büyüyorlar yaza epey yürümeleri hızlanır:))benimki tutunarak yürüyor abisine çekerse 14 aylıkken anca yürür:))Amin güzelim amin hepimizin yavrularına sağlık versin Allah
Su an yürümek onun icin kontrolsuz bir güc dışarda yuruyunce acayip mutlu tabi smdiden kafa göz mor tehlikeye erken atıldı ama böyle böyle ögrenecekler
Canım Allah nazardan korusun .erken olmuş yürümesi maaşallah sadece daha göz üstünde tutmak gerekecek büyüyorlar yaza epey yürümeleri hızlanır:))benimki tutunarak yürüyor abisine çekerse 14 aylıkken anca yürür:))
Bizim ki sola doğru sıralıyor ama garipdirsağa doğru sıralamıyorum aynı sizde olduğu gibi ellerimden tutup kaydırıyo yürüt diye geçen de sadece kendi başına 1 adım attı çok heyecanlandım ama ayakta sabit durmakta biraz zorlanıyoruz şuan
Aynen sokakta çocuk görse gülüyo zatenTamam 1 adım 1 adım başlıyor kendi istiyorsa zorlamadan yürütün cesaretleri öyle başlıyor müjde verirsiniz 1 aya kesin
Bir de şoyle bisey oldu bizde 5 6 adım atiyordu ilk başlar sonra 4gün falan hiç adımlamadı dedim esime herhalde korktu düstü diye
Sonra misafir geldi 18 aylik bebegi yeni yuruyor bizimki 5.gün hic düsmedi biz şok olduk
Kesin cesaret aldı kendi gibi kücük birini görünce
Haftaya 1 yaş fotoğraf cekimi yaptıricam onun harici doğum gününü aile arasında kutlamayı düşünüyoruzSlm kizlar nasilsiniz bebeklerin dogum gunu yaklaştı neler yapacaksınız
kendileri kucuk oldugundan hic birsey anlamiyorlar o sebeple ben sadece aile arasinda bir pasta ve az bir süs ile anneanne babanne birlikte kutlamayi düşünüyorum. buyuyunc3 asıl zevkli oluyorSlm kizlar nasilsiniz bebeklerin dogum gunu yaklaştı neler yapacaksınız
Kızlar adım adım eğitim seti hakkında ne düşünüyorsunuz almak istiyorum ama karar veremedim sizce değer mi o kadar paraya