Benim ikinci normal oldu sonrası yok 45 gün 50 gün bile olmadığı oluyor sıkıntı yapmailk adetinden sonra ikincisi tam gününde oldu ama 3.sü 2 gün geçti endişelenmeli miyim
eşim korunuyor
benim gibi yani.. Eşim çok rahat korunuyoruz diye ama küçük bir ihtimal de olsa korkuyorum hicbir yöntem tam güvenli değil,bebislerimiz çok küçük ve benim zaten 2. çocuğum:)))Benim ikinci normal oldu sonrası yok 45 gün 50 gün bile olmadığı oluyor sıkıntı yapma
Direk olarak vermiyorum. İnek sütü neden bahsediyorsun galiba.bazen muhallebi içinde bazen 1tatlı kaşığı kadar muzuna katıyorum.Süt veriyormusunuz çocuklarınıza ?
Ben daha hic vermedim ne zaman veririm bilmiyorum bizim dr sütun cok yararli olmadığını onun yerine yoğurt vermemi soylediSüt veriyormusunuz çocuklarınıza ?
Aynısını bana doktorum söyledi.Ben daha hic vermedim ne zaman veririm bilmiyorum bizim dr sütun cok yararli olmadığını onun yerine yoğurt vermemi soyledi
Ben verdim çocuk devam sütü olarak çünkü bizim kız asla kahvaltı yapmıyo sadece labne yiyor yumurta fwlan vermek imkansız yoğurtta yemiyo bu aralarBen daha hic vermedim ne zaman veririm bilmiyorum bizim dr sütun cok yararli olmadığını onun yerine yoğurt vermemi soyledi
Bizim de 13 martBiz 13martta bir yaşında olacağız.
Adımlamaya başladık.paytak paytak
Yürümesi için bişeyler yaptınız mı önerileriniz varnıGünaydın kizlar bizde pazar gunu yaşımıza girecez inşallah paytak paytak yurumeler basladi ama biri bakarsa pat dusuyo artik ben mutfaktaysam yanima geliyo ne guzel bisey bu
Benim kiz sürünmedi o yuzden erken ayaga kalkti tutunarak yuruyu uzun sure babasiyla karsilikli yürüttük her aksam bi aksam bi baktik desteksiz adim atiyo oyle gittiYürümesi için bişeyler yaptınız mı önerileriniz varnı
Benimki de emeklemedi ama yuvarlanıyo uzun süredir sıralamak onun için çok basit bişey ama yürüme konusunda 2 haftadır tek adım da kaldıkBenim kiz sürünmedi o yuzden erken ayaga kalkti tutunarak yuruyu uzun sure babasiyla karsilikli yürüttük her aksam bi aksam bi baktik desteksiz adim atiyo oyle gitti
AY masallah darısı bizimkine bizimki emekliyor sıralıyor kendini arada deniyor ellerini bırakıp ama yürümüyor henüzBenim kiz sürünmedi o yuzden erken ayaga kalkti tutunarak yuruyu uzun sure babasiyla karsilikli yürüttük her aksam bi aksam bi baktik desteksiz adim atiyo oyle gitti
Emekledi mi canim direk mi yürüdü biz 10.5 ta emekledikBiz 13martta bir yaşında olacağız.
Adımlamaya başladık.paytak paytak