Benim kızımda 10 buçuk aylık oldu, Sağ göğsüm emzirmeden sonra 2 saat icin de şişerken sol göğsüm bütün gün kızımı emzirmesem yine de dolmuyor. Ama ben her seferinde ilk önce sol göğsümü veriyorum. Emdiginde süt geliyor ama sağ göğsüm gibi değil. Dışardan bakılınca da iki göğsün arasındaki fark hemen anlaşılıyor. Resmen Tek göğüsle emzirmeye devam ediyorum. Günde 4 kez falanda ek gıda bizimde. Kizim minik ufak bir sey devam sütü de ekstra versem mi kararsız kalıyorum.Kızlar 10 aylık oldu oğlum.emmeyi azalttı sütüm de azaldı sizlerin emzirme durumlarınız nasıl?4 defa ek gıda alıyor yiyor şükür süt az sanırım bilmiyorum
Canım o bende de var sol göğsümde süt neredeyse kesildi özellikle son günlerde sağı veriyorum ama işe giderken sağıyordum şimdi zor.süt olmadığı için solu emmek istemiyor.ilk oğlum 7 8 ay her iki memeyi emdi sonra 22 ay olana kadar sadece sağı emzirdim.iki göğüs arasında fark oluştu emzirme işini bırakınca yavaş yavaş eski haline döndüBenim kızımda 10 buçuk aylık oldu, Sağ göğsüm emzirmeden sonra 2 saat icin de şişerken sol göğsüm bütün gün kızımı emzirmesem yine de dolmuyor. Ama ben her seferinde ilk önce sol göğsümü veriyorum. Emdiginde süt geliyor ama sağ göğsüm gibi değil. Dışardan bakılınca da iki göğsün arasındaki fark hemen anlaşılıyor. Resmen Tek göğüsle emzirmeye devam ediyorum. Günde 4 kez falanda ek gıda bizimde. Kizim minik ufak bir sey devam sütü de ekstra versem mi kararsız kalıyo..devam sütünü ben de düşünüyorum artık soracağım doktorarum.
Evet geçen ay yapildi9.ay kızamık aşısı yaptırdınız mı
Merhaba canımmerhabaaaaa
Aynı şey benim kızdı da var çok kötü durumlar geçirdik boğazında kaldı felan yerdeki ufacık da olsa büyük de olsa her şey ağzında peçete delisi sürekli peçete alıp yiyoEmekleyip hemen haftasına tutunarak kalkmaya sıralamaya başladı 3 aydır sıralıyor. Elinden tutunca yürüyor bazen iki koltuk arasında anlık olarak unutuyor galiba tutunmadan adım atıp diğer koltuğa geçiyor sonrasında tekrarlamak istediğimizde ama hemen kendini yere bırakıyor yürümek istemiyor. 10 gün sonra 11 aylık olacak. Zamani var daha belkide diye cok zorlamıyorum. Benim sıkıntı kızım herşeyi hala ağzına atıyor. Vazgeçiremiyorum
Kan testi yaptırdınız mı? Kan değerleri nasil. Demir-b12 eksikliğinde de bazen bebekler herşeyi ağzına götürebiliyormuş. Bizim değerlerimiz alt sınırın biraz üstünde doktorumuz b12 ve demir içinde yeni ilaçlar verdi bakalim kullanıyoruz yükseldikten sonra da devam edecek mi agzina götürmesi. Artık her şeyi düşünmeye başladımAynı şey benim kızdı da var çok kötü durumlar geçirdik boğazında kaldı felan yerdeki ufacık da olsa büyük de olsa her şey ağzında peçete delisi sürekli peçete alıp yiyo
Baktırdım bi sıkıntı yok dedilerKan testi yaptırdınız mı? Kan değerleri nasil. Demir-b12 eksikliğinde de bazen bebekler herşeyi ağzına götürebiliyormuş. Bizim değerlerimiz alt sınırın biraz üstünde doktorumuz b12 ve demir içinde yeni ilaçlar verdi bakalim kullanıyoruz yükseldikten sonra da devam edecek mi agzina götürmesi. Artık her şeyi düşünmeye başladım
Maşallah bende sadece bizim kinde var sanmıştım acıktığında daha bi iştahla yiyor sankipecete kağıt yerdeki kırıntılar favorimiz6 dişi var. tum evi emekleyerek turluyor, acilmadik cekmece dolap bırakmıyor, tutunarak kalkiyor, elimizi tutup yürüyor. yürüteçe binince adeta kosuyor dis cikarma doneminde oldugundan pütürlü sey yemiyor