2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 10 aylık oldu oğlum.emmeyi azalttı sütüm de azaldı sizlerin emzirme durumlarınız nasıl?4 defa ek gıda alıyor yiyor şükür süt az sanırım bilmiyorum
Benim kızımda 10 buçuk aylık oldu, Sağ göğsüm emzirmeden sonra 2 saat icin de şişerken sol göğsüm bütün gün kızımı emzirmesem yine de dolmuyor. Ama ben her seferinde ilk önce sol göğsümü veriyorum. Emdiginde süt geliyor ama sağ göğsüm gibi değil. Dışardan bakılınca da iki göğsün arasındaki fark hemen anlaşılıyor. Resmen Tek göğüsle emzirmeye devam ediyorum. Günde 4 kez falanda ek gıda bizimde. Kizim minik ufak bir sey devam sütü de ekstra versem mi kararsız kalıyorum.

Canım o bende de var sol göğsümde süt neredeyse kesildi özellikle son günlerde sağı veriyorum ama işe giderken sağıyordum şimdi zor.süt olmadığı için solu emmek istemiyor.ilk oğlum 7 8 ay her iki memeyi emdi sonra 22 ay olana kadar sadece sağı emzirdim.iki göğüs arasında fark oluştu emzirme işini bırakınca yavaş yavaş eski haline döndü

kizim hep kucakta yerde durmayi hic sevmiyor cok gec surunmeye basladi ama
Aradan fazlamgecmedi eneklemeye basladi. Simdi yavas yavas Tutunarak ayaga kalkmaya calisiyor. Her 3 kizimda da cok farkliydi insanindogasinda var zamani gelince hersey kendiliginden gelisiyor.

Tutunup kalkıyor.tutunarak yürüyor. Dayısı örümcek getirdi.hiç sevmedi. Daha korkuyor elleri bırakamıyor.daha küçükler. Pazar günü 10 buçuk aylık olacak.

Emekleyip hemen haftasına tutunarak kalkmaya sıralamaya başladı 3 aydır sıralıyor. Elinden tutunca yürüyor bazen iki koltuk arasında anlık olarak unutuyor galiba tutunmadan adım atıp diğer koltuğa geçiyor sonrasında tekrarlamak istediğimizde ama hemen kendini yere bırakıyor yürümek istemiyor. 10 gün sonra 11 aylık olacak. Zamani var daha belkide diye cok zorlamıyorum. Benim sıkıntı kızım herşeyi hala ağzına atıyor. Vazgeçiremiyorum

Aynı şey benim kızdı da var çok kötü durumlar geçirdik boğazında kaldı felan yerdeki ufacık da olsa büyük de olsa her şey ağzında peçete delisi sürekli peçete alıp yiyo

Aynı şey benim kızdı da var çok kötü durumlar geçirdik boğazında kaldı felan yerdeki ufacık da olsa büyük de olsa her şey ağzında peçete delisi sürekli peçete alıp yiyo
Kan testi yaptırdınız mı? Kan değerleri nasil. Demir-b12 eksikliğinde de bazen bebekler herşeyi ağzına götürebiliyormuş. Bizim değerlerimiz alt sınırın biraz üstünde doktorumuz b12 ve demir içinde yeni ilaçlar verdi bakalim kullanıyoruz yükseldikten sonra da devam edecek mi agzina götürmesi. Artık her şeyi düşünmeye başladım

Kızlar benim oğlan emiyor az da olsa halbuki ne güzel sütüm var.
Ek gıdamiz 5 öğünü buluyor.bizim dişimiz bugün kendini gösterdi.nzi.ne yiyorsak ona da veriyorum...bunkadar yedirmeme rağmen miniciğiz.7.5 kilo

Baktırdım bi sıkıntı yok dediler

7 aylıkken emeklemeye basladi. Simdi 11 aylik olacagiz tutunarak yuruyo. Kendi istedigi zamanda 4-5 adim atiyoruz. Bizim hala agzimiza herseyi atiyoruz. Pecete ve kagidi sakız gibi cignemeye bayiliyoruz.

pecete kağıt yerdeki kırıntılar favorimiz6 dişi var. tum evi emekleyerek turluyor, acilmadik cekmece dolap bırakmıyor, tutunarak kalkiyor, elimizi tutup yürüyor. yürüteçe binince adeta kosuyor dis cikarma doneminde oldugundan pütürlü sey yemiyor

Maşallah bende sadece bizim kinde var sanmıştım acıktığında daha bi iştahla yiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…