Nerdeee daha da arttı hatta emmesiGece beslenmesini kesmeyi başaran var mi ? Gece emzirmeyi bırakmak istiyorum ama anlıyor heralde emzirmeyeceğim meme gene kadar agliyor
ben de epeydir çalışıyorum. izin aldim, sonra tekrar başladım her başlangıç ayrı zor.pazartesi ise dönüyorum artik icim cok garip. 2. cocukta olsa insan hicbir seye alisamiyormus.... gece uykularım kaçıyor...
Selam kızlar
Gece saat başı kalkanlar bana göre şanslı biz yarım saatte 1 kalkıyoruz
sulukla veriyorlar oğluma. biberon vermeyi pek istemedimKızlar çalışmaya başlayacağım sütümü sagip birakacagimdan biberon öneriniz var mı, başladığımızda biberon reddi yasamamam için veya biberondan sonra meme reddi yasamamam için???????
Iyi ne olsun.ufakligin yaramazliklari basladi...İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Bizim de öyle. Yerlerinde durmazlar artık :)Iyi ne olsun.ufakligin yaramazliklari basladi...
Bunu yapma bence. Bende yaptım yanımda daha iyi uyuyor dedim ama belli bir süre sonra yanında da uyumamaya sürekli uyanmaya başlıyor. Yanıma almıyorum ben artık. Eskiden de sabaha karşı alıyordumKizlar huyları baya değişti. Benimki besiginde yatmak istemiyor yanimiza aliyorum misil misil.tamam diyorum derin uyuyor besige koyuyrum 10dk tekrar aramıza.yani dogdugindan beri boyle birseyde olmadi.alisti dicem.
Yasaklar cezbediyor benim kızımda oyuncakla oynamıyor sağı solu kurcalıyor sürekli :)Kızlar benim oglan hic yerinde durmuyo. Kendi kendine oyuncaklariyla dq oynamiyo ve hep zarar yapacak seylere gidiyo. Iki dakika yalniz birakayim sanki yuruyomus gibi saliyo kendini tak kafayi carpiyo yere
Bu cocuk ne zaman kendi kendine oynamaya baslayacak
Yasaklar cezbediyor benim kızımda oyuncakla oynamıyor sağı solu kurcalıyor sürekli :)
Kaç aylıkBebeğimi uyutuyorum 2-3 dakika sonra öksürmeye başlıyor neden olduğunu bilmiyorum yan yatırıyorum tükürüğünü mü yutuyor acaba? Ne yapmam lazım?