2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar huyları baya değişti. Benimki besiginde yatmak istemiyor yanimiza aliyorum misil misil.tamam diyorum derin uyuyor besige koyuyrum 10dk tekrar aramıza.yani dogdugindan beri boyle birseyde olmadi.alisti dicem.

Kızlar benim oglan hic yerinde durmuyo. Kendi kendine oyuncaklariyla dq oynamiyo ve hep zarar yapacak seylere gidiyo. Iki dakika yalniz birakayim sanki yuruyomus gibi saliyo kendini tak kafayi carpiyo yere

Bu cocuk ne zaman kendi kendine oynamaya baslayacak

Kizlar huyları baya değişti. Benimki besiginde yatmak istemiyor yanimiza aliyorum misil misil.tamam diyorum derin uyuyor besige koyuyrum 10dk tekrar aramıza.yani dogdugindan beri boyle birseyde olmadi.alisti dicem.
Bunu yapma bence. Bende yaptım yanımda daha iyi uyuyor dedim ama belli bir süre sonra yanında da uyumamaya sürekli uyanmaya başlıyor. Yanıma almıyorum ben artık. Eskiden de sabaha karşı alıyordum

Yasaklar cezbediyor benim kızımda oyuncakla oynamıyor sağı solu kurcalıyor sürekli :)

Kızlar adım adım eğitim seti hakkında ne düşünüyorsunuz almak istiyorum ama karar veremedim sizce değer mi o kadar paraya

Bebeğimi uyutuyorum 2-3 dakika sonra öksürmeye başlıyor neden olduğunu bilmiyorum yan yatırıyorum tükürüğünü mü yutuyor acaba? Ne yapmam lazım?

Kızlar 10 aylık oldu oğlum.emmeyi azalttı sütüm de azaldı sizlerin emzirme durumlarınız nasıl?4 defa ek gıda alıyor yiyor şükür süt az sanırım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…