Evet Malesef kaçtı doğumlarımız. 4 aylık oldu en küçüklerimiz :)kızlar hoşgeldiniz ben çok üzüldüm gitmenize. çok sessizleşmişti buralar. o kadar zaman geçirdik beraber doğum zamanlarını kaçırdık.
ben bıraktım artık arttırmaya çalışmaktan çünkü emme olmadığı için artma olmuyor 6 ayın dolmasını bekliyorum.. size bol sütlü günler inşallah Allah yavrularınızın rızkını arttırsın ben tükendim malesef.
nekadanda havalı normal dogum
4 aylık kontrolde 6800 du kilosu normal diyor az almış 300gr ama normal sorun yok diyip üzerinde durmuyor zaten iri bir bebek olarak doğdu o yüzden normal 3740 doğdu.. yani 2bucuk kilo felan doğsa alt sınırda olacaktikDert hiç bir türlü bitmiyor. Doktoru ne yorum yapıyor peki kilo alımıyla ilgili
Aha benim aynimdan yapmislar kos kos14 mart normal doğum - epiduralsiz, epizyotomisiz, suni sancısız damar yolu açılmadan
26 şubatta doğdu benim oğlanda duramadı sabırsız
olsun çok şükür emiyor ya inşallah 2 yaşına kadar emer..Allah ım nasıl bir anlayış bu ,buna saygı duymamı kimse beklemesin!!!
Benim de ilk oğlum vakum gibi çekiyordu iki göğüs birden bitiyordu kilo üst sınırdaydı şimdi yine memeler dolu ama oğlum azcik emip doyuyor ya da kusuyor((((( çok kötü bisey ya
Ben de çok takiliyorum yanlış yazımlara :))))
benimde geceleri emiyordu uyurken emiyordu idrar yolundan hastaneye yattık bir ara orda onuda bıraktı.. şimdi geceleri mama yiyor 2 kez gündüzleride sağıyorum ek gıda veriyorum.. zaten dediğim gibi benimde çok çıkmıyor dua ediyorum 6. ayın sonuna kadar idare etsin sütüm.. sonrası zaten mama tamamen . yaşındada keçi sütü vereceğim.bende ilk kızımda ne yaptımsa olmadı. gece emziriyordum onu da bıraktı sonra 1 sene sağdım ama süt o kadar azaldı ki. ufacık da olsa yararı dokunsun diye devam ettim. o zamanlar çok üzüldüm mamayla büyüdü diye. ama şimdi ben elimden geleni yaptım diyorum sizde elinizden geleni yaptınız üzülmeyin lütfen. şimdi ki bebeğim emiyor ama sütüm ya beslemiyor ya az doktor yine mama destekli devam etmemi istedi. o şekilde gidiyoruz.
bende 41+4 de doğurdum :)41+4 de doğurdum ben benimkinin hiç gelesi yoktu
Ben 40+3te suni sanci ile doğurdum, riske atamadılar doğurttular illa41+4 de doğurdum ben benimkinin hiç gelesi yoktu
olsun çok şükür emiyor ya inşallah 2 yaşına kadar emer..
Inşallah ilk oğlum 1 yaşına kadar zor emdi çalışmaya başlayınca gece de uykusu yoktu yorgunluktan galiba o dolu sütler bitiverdi ama ilk 6 ay öyle güzel emdi ki bol bol o yuzd3n hiç takmıyorum 2 yaşına kadar ememedi diye ,belki de bu sefer sütüm kesilmezse 2yasina kadar emzirrim insallah
Doktorunuz nasıl izin verdi :)) riske atamam diyorlar genelde gerçi benimkinin kilosu da coktu ama daha fazla bekleyemem dedi 40+3te dogurttularbende 41+4 de doğurdum :)
Ben 40+3te suni sanci ile doğurdum, riske atamadılar doğurttular illa
Doktorunuz nasıl izin verdi :)) riske atamam diyorlar genelde gerçi benimkinin kilosu da coktu ama daha fazla bekleyemem dedi 40+3te dogurttular
Ama gerçekten iyiymiş kilosu az değil4 aylık kontrolde 6800 du kilosu normal diyor az almış 300gr ama normal sorun yok diyip üzerinde durmuyor zaten iri bir bebek olarak doğdu o yüzden normal 3740 doğdu.. yani 2bucuk kilo felan doğsa alt sınırda olacaktik
ben doktoru dinlemedim o da başlatalım dedi 1 hafta daha istedim bol yürüyüşten sonra zahmet edip geldi oğlum..durumu gayet iyiydi oğlumun hergün kontrol altındaydım ve kendi sancımla doğurdum suni sancı falan almadım..Ben 40+3te suni sanci ile doğurdum, riske atamadılar doğurttular illa
Doktorunuz nasıl izin verdi :)) riske atamam diyorlar genelde gerçi benimkinin kilosu da coktu ama daha fazla bekleyemem dedi 40+3te dogurttular
gitmemize sevinenlerde olmustu ama.iyiki gittiler bi gunsydinlasmalari.sayfalar suruyor.diyenler..
Kızlar selam. Çoook uzun aradan sonra.
Siz kimsiniz ben sizi tanımıyorumGene mi senolaylarin kadini
ben bu hafta cam rende aldım. bugünde yoğurt mayaladım. şubat annelerini takip ettim biraz ilk kabak gibi tek sebzeyle başlamışlar çok bilgim yok açıkcası. elinde tablo vs bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.