2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ek gıdada çocuklara mevsim meyve sebzelerinden vermek gerekiyor diye biliyorum neden yaz meyvelerini kışın veriyorsunuz ki
Kış aylarında çok fazla meyve çeşidi olmuyor. portakal mandilana gibi turunçgiller daha çok oluyor kış ayında ancak onlarda asitli oluşundan dolayı 1 yaşından sonra daha çok öneriliyor. kayısı şeftali gibi meyveler kabız olmasını da önlemesi açısından yararlı olacaktır diye düşünüyorum. kışın sadece elma ve armutta yesin istemiyorum. Muz,avokado vs. hep olduğu için onları atmıyorum buzluğa..

bende kayısı ve şeftali atacağım.. ilk oğlumdada atmıştım kayısı özellikle çok işe yaramıştı kabızlık zamanında.

kızlar benim oğlum henüz başını tam tutamıyor yani tutuyorda biraz zaman sonra kafası sallanıyor.. birde oturma pozisyonunda tutmazdık hiç bugün destekli oturttum biraz hiç duramıyo hemen devriliyo kafası ayrı sallanıyor zaten 4. ay 20 günlük.. ilk oğlum 6 ayında tam oturuyordu şaşırdım acaba normal midir

bende istiyorum bunları yapmayı

canım benim kızımda 4 ay 24 günlük bizimki de henüz otururken devriliyor ay ama çok komik oluyor. zorlamıyorum gün içerisinde az az oturma hareketleri yapıyoruz o kadar. 6. ayda oturur diyorlar.

Benim de hemen devriliyor 5 aylığız etrafımdaki insanlar normal olduğunu söylüyor daha hemen oturamaz dediler oturma egzersizleri yapıyoruz destekli şekilde sadece

minnos kac ay kac günlük acaba

Dogumdan sonra gogus sarkmasi yasayan varmi kizlar aranizda? Sutten kestikten sonra toparlarmi acaba varmi tecrubeli olan?
Sarkma doğumdan değil de emzirmeden biraz sarkıyor aşırı derecede değil ama eski formu olmuyor ben de öyle oldu...benim ikinci emzirme dönemim bakalım nasıl olacak

Gunaydin kizlar.1 haftalik tatilin sonunda evimize döndük.devamli yolculuk halindeydik.arabada 2 saat uyanik kalip uyumaya gecerken sizlandi.arabanin arkasina guzel.bir yer yaptik uyudu fazla bizi yormadi.
Denize bayildi.hic sesini cikarmadi.yorulup derin derin uyudu.memeye hep uyandirdim.cok sukur duzenimiz bozulmadi.tabii bakalim daha eve yeni geldik.2 gune belli olur huyumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…