2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin inşallah.. burdada bir akrabamız var baya bakımlı hoş bir kadın sırf göğüslerinin dik duruşu bozulmasın diye mama verdi oğluna gelen sütünü kesti ilk aydan emzirmedi çocuğu.. böyle annelerde var diyerek elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.. inşallah sen oğlunu 2 yaşına kadar emzirirsin canım.. onlar sağlıklı olsun yeter.

bende sütüm artsın diye su içmekten damacanaya döndüm :)

bende sütüm artsın diye su içmekten damacanaya döndüm :)
ben bıraktım artık arttırmaya çalışmaktan çünkü emme olmadığı için artma olmuyor 6 ayın dolmasını bekliyorum.. size bol sütlü günler inşallah Allah yavrularınızın rızkını arttırsın ben tükendim malesef.

Siz elinizden geleni yaptınız Maşallah size.. artık psikolojik olarak kendinizi rahatlatmanız lazım

Siz elinizden geleni yaptınız Maşallah size.. artık psikolojik olarak kendinizi rahatlatmanız lazım
teşekkür ederim ama uzunca bir süre bu stresten kurtulacağımı sanmıyorum. ilk oğlum 2 yıl emmişti hiç aklıma gelmezdi bu oğlumun emmeyeceği insanın bir zoruna gidiyor ne biliyim.. Sağlık olsun ne diyelim

Allah ım nasıl bir anlayış bu ,buna saygı duymamı kimse beklemesin!!!

Benim de ilk oğlum vakum gibi çekiyordu iki göğüs birden bitiyordu kilo üst sınırdaydı şimdi yine memeler dolu ama oğlum azcik emip doyuyor ya da kusuyor ((((( çok kötü bisey ya

de ayrı ki de ayrı
Ben de çok takiliyorum yanlış yazımlara :))))

Kızlar benim durumum da daha bir farklı herkes sütün olmamasından yakınır benim sütüm var ama bebeğim az emiyor az kilo alıyor biraz çok emse kusuyor yani sütüm olması artması herşey değildir ne yapacağım bilmiyorum çok üzülüyorum

kızlar hoşgeldiniz ben çok üzüldüm gitmenize. çok sessizleşmişti buralar. o kadar zaman geçirdik beraber doğum zamanlarını kaçırdık.

Dert hiç bir türlü bitmiyor. Doktoru ne yorum yapıyor peki kilo alımıyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…