amin inşallah.. burdada bir akrabamız var baya bakımlı hoş bir kadın sırf göğüslerinin dik duruşu bozulmasın diye mama verdi oğluna gelen sütünü kesti ilk aydan emzirmedi çocuğu.. böyle annelerde var diyerek elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.. inşallah sen oğlunu 2 yaşına kadar emzirirsin canım.. onlar sağlıklı olsun yeter.Dogru söylüyorsun canım. 2 çocukla daha da zordur eminim. Hayırlısı olsun. Benim universiteden bir arkadaşım hic emmemis hepimizden boylu poslu sağlıklı masallah.keşke 2 yaşına kadar emzirebilsek hepimiz ama bazen olmayınca olmuyor. Ben de sadece anne sütüyle cok kısa bir süre besledim oglumu. Genel olarak mama+meme seklinde geldik bu aya kadar. Insallah emzirmek isteyen tüm annelerin sütü artsın.
amin inşallah.. burdada bir akrabamız var baya bakımlı hoş bir kadın sırf göğüslerinin dik duruşu bozulmasın diye mama verdi oğluna gelen sütünü kesti ilk aydan emzirmedi çocuğu.. böyle annelerde var diyerek elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.. inşallah sen oğlunu 2 yaşına kadar emzirirsin canım.. onlar sağlıklı olsun yeter.
ben bıraktım artık arttırmaya çalışmaktan çünkü emme olmadığı için artma olmuyor 6 ayın dolmasını bekliyorum.. size bol sütlü günler inşallah Allah yavrularınızın rızkını arttırsın ben tükendim malesef.bende sütüm artsın diye su içmekten damacanaya döndüm :)
Siz elinizden geleni yaptınız Maşallah size.. artık psikolojik olarak kendinizi rahatlatmanız lazımben bıraktım artık arttırmaya çalışmaktan çünkü emme olmadığı için artma olmuyor 6 ayın dolmasını bekliyorum.. size bol sütlü günler inşallah Allah yavrularınızın rızkını arttırsın ben tükendim malesef.
teşekkür ederim ama uzunca bir süre bu stresten kurtulacağımı sanmıyorum. ilk oğlum 2 yıl emmişti hiç aklıma gelmezdi bu oğlumun emmeyeceği insanın bir zoruna gidiyor ne biliyim.. Sağlık olsun ne diyelimSiz elinizden geleni yaptınız Maşallah size.. artık psikolojik olarak kendinizi rahatlatmanız lazım
Gene mi senKızlar selam. Çoook uzun aradan sonra.
Gene mi senolaylarin kadini
Hee ben geldim. Eline de pek yakismis oklava
kazen banlasin ortaligi karistirmadanGene mi senolaylarin kadini
gitmemize sevinenlerde olmustu ama.iyiki gittiler bi gunsydinlasmalari.sayfalar suruyor.diyenler..hoşgeldiniz kızlar sizden sonra grup epey sessizleşmişti. bebişleriniz nasıl
de ayrı ki de ayrıgitmemize sevinenlerde olmustu ama.iyiki gittiler bi gunsydinlasmalari.sayfalar suruyor.diyenler..
ahahaha bence gozlerin yasarmali benim.boyle.duzgun yazdigimi goruncede ayrı ki de ayrı
nekadanda havalı normal dogum
amin inşallah.. burdada bir akrabamız var baya bakımlı hoş bir kadın sırf göğüslerinin dik duruşu bozulmasın diye mama verdi oğluna gelen sütünü kesti ilk aydan emzirmedi çocuğu.. böyle annelerde var diyerek elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.. inşallah sen oğlunu 2 yaşına kadar emzirirsin canım.. onlar sağlıklı olsun yeter.
teşekkür ederim ama uzunca bir süre bu stresten kurtulacağımı sanmıyorum. ilk oğlum 2 yıl emmişti hiç aklıma gelmezdi bu oğlumun emmeyeceği insanın bir zoruna gidiyor ne biliyim.. Sağlık olsun ne diyelim
Ben de çok takiliyorum yanlış yazımlara :))))de ayrı ki de ayrı
Dert hiç bir türlü bitmiyor. Doktoru ne yorum yapıyor peki kilo alımıyla ilgiliKızlar benim durumum da daha bir farklı herkes sütün olmamasından yakınır benim sütüm var ama bebeğim az emiyor az kilo alıyor biraz çok emse kusuyor yani sütüm olması artması herşey değildir ne yapacağım bilmiyorum çok üzülüyorum