2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam, iyiyiz ama bu aralar geceleri sık uyanıyoruz biz ya. sizlerde nasıl durumlar ?

bizimde geçen hafta öyle bi düzensizliğimiz oldu gündüzleri uykusu değişti çok uyumaz oldu uyumadıkça hırçınlaştı. şimdi bi ninnimiz var telefonu uçuş moduna alıp onu açıyorum gece de gündüzde onunla uyuyor.

Kizlar yardım edin lütfen ya bu minnos beni bırakmıyor siyam ikizleri gibiyiz.5 dk yalnız kalmıyor valla 24 saat beraber oturuyor
Çok bunaldim yapacak bisey yokmu

Kizlar yardım edin lütfen ya bu minnos beni bırakmıyor siyam ikizleri gibiyiz.5 dk yalnız kalmıyor valla 24 saat beraber oturuyor
Çok bunaldim yapacak bisey yokmu

bende dün yatamadım gece bebek uyuyo uyumam lazım diyorum yok yani... gün içinde de yoruldum. bizimki de kucak istiyo neysa önce kucakta gezdirdim sonra beşiğine yatırdım yüzümü dokunabileceği kadar yakın tuttum bi süre oynadık. sonra dik durdum bi süre öyle oynadık bu arada dik durunca ııııı ıııııııı diyo yani al beniiiiiiii al beniiiiiiii... neyse yok oğlum bak burda dönence varmış derken sandalye çektim yanına biraz ordan konuştum sonra yatağa geçtim biraz sessizleşti oyuncakları kemirmekle meşguldü, tam 7 dk uyumuşum anca bu kadar ayrı kalabildik tuvalete giderken zaten olimpiyatlara katılan atletler kısa mesafe koşucusu gibiyim napcaz böylee

Dogaya aykiri bu durumlar bana cok tuhaf geliyor cidden. Bebek dedigin 3 refleksle dogar en guclusu belki de emmektir. Hadi erken dogan reflexi yetersiz olan kuvezde kalanlar normal olarak biberona da alisinca istemeyebiliyor da onlar bile.zamanla alisiyor. Anneyi neden emmek istemesin olacak sey degil kolayliklar diliyorum size! Su silikon basliklari denemissinizdir kesin ama.yine de bi ihtimal diyeyim bnde. Yegenimini oyle alistirdik bi uzman ucunuz yetersiz demis oburu yeterli dedi bazen yanlis yoneltmeler de olabiliyor danismaktan vazgecmeyin

çok teşekkür ederim valla bizde başta şaşırıyorduk ama artık alıştık.. silikon başlık aklıma geldi denemedim çünkü benim göğüs uçlarım büyük yinede olurmu bilemedim onuda deneyeceğim. kim ne derse deniyorum valla napalım bir umut bendeki

Bizde de bir ara meme reddi baslamisti. Gerci hala ilk yatirdigimda agliyor ama o zamanlar hic almıyordu. Ben silikon uçla döndürdüm canım. Galiba biberona yakin geliyor. Sonra alışınca silikon ucu bıraktım tekrar. Gerci basta birakmak istemedi ama emerken hemen cekip emdirmeye devam ettirdim. Artik aramıyor şükür.

benim oğlum biberonuda sevmiyor işin aslına bakarsan sağdığım sütüde zorla içiriyorum devam sütünüde bardakla kaşıkla verdik hep biberona alışmasın diye.. çocuk ne verdiysek alıştı bi memesine alışamadı.. oysaki alması gereken memesi arkadaşında dediği gibi doğası sonuçta.. dur bakalım bide onu deneyelim.. 6. aya kadar sağarak vereceğim emmezse keseceğim sütten çünkü sütte kalmadı artık yarım çay bardağı çıkıyor her seferinde büyük oğlumlada ilgilenemiyorum çocuk zayıfladı hiçbir aktivitesi kalmadı.. böyleymiş onunda nasibi napalım

Merhabalar bende martta dogum yaptim. Bebegimi sadece anne sutuyle besliyorum be hala regl olmadim sizce normal bi durummu ayni durumda olan var mi?

Dogru söylüyorsun canım. 2 çocukla daha da zordur eminim. Hayırlısı olsun. Benim universiteden bir arkadaşım hic emmemis hepimizden boylu poslu sağlıklı masallah. keşke 2 yaşına kadar emzirebilsek hepimiz ama bazen olmayınca olmuyor. Ben de sadece anne sütüyle cok kısa bir süre besledim oglumu. Genel olarak mama+meme seklinde geldik bu aya kadar. Insallah emzirmek isteyen tüm annelerin sütü artsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…