Doğduğundan beri uykularımız sorunlu bizimde. Hala bir düzelme yokselam, iyiyiz ama bu aralar geceleri sık uyanıyoruz biz ya. sizlerde nasıl durumlar ?
Selam kızlar nasılsınız
selam, iyiyiz ama bu aralar geceleri sık uyanıyoruz biz ya. sizlerde nasıl durumlar ?
Bizde de öyle bide durduk yere ağlıyor sonra gülüyoriyiyiz canım bebekler büyüyo bu ara yeni bi hareketimiz var yüzümü yakalama ve yalamaya çalışma
Kizlar yardım edin lütfen ya bu minnos beni bırakmıyor siyam ikizleri gibiyiz.5 dk yalnız kalmıyor valla 24 saat beraber oturuyor
Çok bunaldim yapacak bisey yokmu
Arada bakiyorum bizde boyleydik diye...kızlar 2020 mart annelerini takip ediyor musunuz ben arada girip bakıyorum. bizde geçen sene öyleydik
GünaydınGünaydın güzel anneler:))
Dogaya aykiri bu durumlar bana cok tuhaf geliyor cidden. Bebek dedigin 3 refleksle dogar en guclusu belki de emmektir. Hadi erken dogan reflexi yetersiz olan kuvezde kalanlar normal olarak biberona da alisinca istemeyebiliyor da onlar bile.zamanla alisiyor. Anneyi neden emmek istemesin olacak sey degil kolayliklar diliyorum size! Su silikon basliklari denemissinizdir kesin ama.yine de bi ihtimal diyeyim bnde. Yegenimini oyle alistirdik bi uzman ucunuz yetersiz demis oburu yeterli dedi bazen yanlis yoneltmeler de olabiliyor danismaktan vazgecmeyinformül süt içer içmez sulu bişekilde hemen bırakıveriyor. laktoz olsaydı dediğiniz gibi anne sütündende rahatsız olurdu. bu zamana kadar gayet normaldi. nasılki mamaya başladık böyle oldu.. bu arada memeye doğduğundan beri alıştırmaya çalışıyorum alışmadı çünkü doğduğundan beri doğru düzgün emmek istemedi çocuk.. emzirme danışmanından 2 seans ders bile aldım ama yok onlar bile başa çıkamadı.. denemediğim yöntem kalmadı.. malesef bazı şeyleri ne kadar istesekte yapamayabiliyoruz başına gelmeyen bilemez tabiki. teşekkür ederim bilgileriniz için bu arada.
çok teşekkür ederim valla bizde başta şaşırıyorduk ama artık alıştık.. silikon başlık aklıma geldi denemedim çünkü benim göğüs uçlarım büyük yinede olurmu bilemedim onuda deneyeceğim. kim ne derse deniyorum valla napalım bir umut bendekiDogaya aykiri bu durumlar bana cok tuhaf geliyor cidden. Bebek dedigin 3 refleksle dogar en guclusu belki de emmektir. Hadi erken dogan reflexi yetersiz olan kuvezde kalanlar normal olarak biberona da alisinca istemeyebiliyor da onlar bile.zamanla alisiyor. Anneyi neden emmek istemesin olacak sey degil kolayliklar diliyorum size! Su silikon basliklari denemissinizdir kesin ama.yine de bi ihtimal diyeyim bnde. Yegenimini oyle alistirdik bi uzman ucunuz yetersiz demis oburu yeterli dedi bazen yanlis yoneltmeler de olabiliyor danismaktan vazgecmeyin
Bizde de bir ara meme reddi baslamisti. Gerci hala ilk yatirdigimda agliyor ama o zamanlar hic almıyordu. Ben silikon uçla döndürdüm canım. Galiba biberona yakin geliyor. Sonra alışınca silikon ucu bıraktım tekrar. Gerci basta birakmak istemedi ama emerken hemen cekip emdirmeye devam ettirdim. Artik aramıyor şükür.çok teşekkür ederim valla bizde başta şaşırıyorduk ama artık alıştık.. silikon başlık aklıma geldi denemedim çünkü benim göğüs uçlarım büyük yinede olurmu bilemedim onuda deneyeceğim. kim ne derse deniyorum valla napalım bir umut bendeki
benim oğlum biberonuda sevmiyor işin aslına bakarsan sağdığım sütüde zorla içiriyorum devam sütünüde bardakla kaşıkla verdik hep biberona alışmasın diye.. çocuk ne verdiysek alıştı bi memesine alışamadı.. oysaki alması gereken memesi arkadaşında dediği gibi doğası sonuçta.. dur bakalım bide onu deneyelim.. 6. aya kadar sağarak vereceğim emmezse keseceğim sütten çünkü sütte kalmadı artık yarım çay bardağı çıkıyor her seferinde büyük oğlumlada ilgilenemiyorum çocuk zayıfladı hiçbir aktivitesi kalmadı.. böyleymiş onunda nasibi napalımBizde de bir ara meme reddi baslamisti. Gerci hala ilk yatirdigimda agliyor ama o zamanlar hic almıyordu. Ben silikon uçla döndürdüm canım. Galiba biberona yakin geliyor. Sonra alışınca silikon ucu bıraktım tekrar. Gerci basta birakmak istemedi ama emerken hemen cekip emdirmeye devam ettirdim. Artik aramıyor şükür.
Bende hala olmadım normal diyorlarMerhabalar bende martta dogum yaptim. Bebegimi sadece anne sutuyle besliyorum be hala regl olmadim sizce normal bi durummu ayni durumda olan var mi?
Bende olmadım canım ebe 1 seneye kadar normal dediMerhabalar bende martta dogum yaptim. Bebegimi sadece anne sutuyle besliyorum be hala regl olmadim sizce normal bi durummu ayni durumda olan var mi?
Dogru söylüyorsun canım. 2 çocukla daha da zordur eminim. Hayırlısı olsun. Benim universiteden bir arkadaşım hic emmemis hepimizden boylu poslu sağlıklı masallah.benim oğlum biberonuda sevmiyor işin aslına bakarsan sağdığım sütüde zorla içiriyorum devam sütünüde bardakla kaşıkla verdik hep biberona alışmasın diye.. çocuk ne verdiysek alıştı bi memesine alışamadı.. oysaki alması gereken memesi arkadaşında dediği gibi doğası sonuçta.. dur bakalım bide onu deneyelim.. 6. aya kadar sağarak vereceğim emmezse keseceğim sütten çünkü sütte kalmadı artık yarım çay bardağı çıkıyor her seferinde büyük oğlumlada ilgilenemiyorum çocuk zayıfladı hiçbir aktivitesi kalmadı.. böyleymiş onunda nasibi napalım