2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bıraktım artık arttırmaya çalışmaktan çünkü emme olmadığı için artma olmuyor 6 ayın dolmasını bekliyorum.. size bol sütlü günler inşallah Allah yavrularınızın rızkını arttırsın ben tükendim malesef.

bende ilk kızımda ne yaptımsa olmadı. gece emziriyordum onu da bıraktı sonra 1 sene sağdım ama süt o kadar azaldı ki. ufacık da olsa yararı dokunsun diye devam ettim. o zamanlar çok üzüldüm mamayla büyüdü diye. ama şimdi ben elimden geleni yaptım diyorum sizde elinizden geleni yaptınız üzülmeyin lütfen. şimdi ki bebeğim emiyor ama sütüm ya beslemiyor ya az doktor yine mama destekli devam etmemi istedi. o şekilde gidiyoruz.

Sütümü sağmaya karar verdim artık, sağıp yoğurt yapacagimm mamalarına katacağım.. biraz da fışkırarak geldiği için ememiyor aslında yavrum

Allah ım nasıl bir anlayış bu ,buna saygı duymamı kimse beklemesin!!!

Benim de ilk oğlum vakum gibi çekiyordu iki göğüs birden bitiyordu kilo üst sınırdaydı şimdi yine memeler dolu ama oğlum azcik emip doyuyor ya da kusuyor :KK43:((((( çok kötü bisey ya

Ben de çok takiliyorum yanlış yazımlara :))))
olsun çok şükür emiyor ya inşallah 2 yaşına kadar emer..

bende ilk kızımda ne yaptımsa olmadı. gece emziriyordum onu da bıraktı sonra 1 sene sağdım ama süt o kadar azaldı ki. ufacık da olsa yararı dokunsun diye devam ettim. o zamanlar çok üzüldüm mamayla büyüdü diye. ama şimdi ben elimden geleni yaptım diyorum sizde elinizden geleni yaptınız üzülmeyin lütfen. şimdi ki bebeğim emiyor ama sütüm ya beslemiyor ya az doktor yine mama destekli devam etmemi istedi. o şekilde gidiyoruz.
benimde geceleri emiyordu uyurken emiyordu idrar yolundan hastaneye yattık bir ara orda onuda bıraktı.. şimdi geceleri mama yiyor 2 kez gündüzleride sağıyorum ek gıda veriyorum.. zaten dediğim gibi benimde çok çıkmıyor dua ediyorum 6. ayın sonuna kadar idare etsin sütüm.. sonrası zaten mama tamamen . yaşındada keçi sütü vereceğim.

41+4 de doğurdum ben benimkinin hiç gelesi yoktu :KK49:
Ben 40+3te suni sanci ile doğurdum, riske atamadılar doğurttular illa
olsun çok şükür emiyor ya inşallah 2 yaşına kadar emer..
Inşallah ilk oğlum 1 yaşına kadar zor emdi çalışmaya başlayınca gece de uykusu yoktu yorgunluktan galiba o dolu sütler bitiverdi ama ilk 6 ay öyle güzel emdi ki bol bol o yuzd3n hiç takmıyorum 2 yaşına kadar ememedi diye ,belki de bu sefer sütüm kesilmezse 2yasina kadar emzirrim insallah
bende 41+4 de doğurdum :)
Doktorunuz nasıl izin verdi :)) riske atamam diyorlar genelde gerçi benimkinin kilosu da coktu ama daha fazla bekleyemem dedi 40+3te dogurttular

Doktorunuz nasıl izin verdi :)) riske atamam diyorlar genelde gerçi benimkinin kilosu da coktu ama daha fazla bekleyemem dedi 40+3te dogurttular

Doktorum çok soğukkanlı ve her şeyin doğalından yana olan bir doktor. doğum yaptığım günün sabahı kontrolüm vardı.ne zaman doğacak çok strese giriyorum demiştim, suyu herşeyi normal bekleyeceğiz demişti. eminim 4 kilo da olsa bekletirdi bir çok doğumu var o şekilde çünkü. :) suni sancı ilk doğumda almıştım berbat bir şeymiş meğer.
bu doğumda kendi sancım olunca anladım. hatta hastaneye yattım damar yolu açmak için geldiler doktorumu sordular ismini söyleyince bir arayalım dediler 5 dk sonra gelip hocamız gerek görmedi şimdilik dediler :) iyi ki bu doktora ve ebeme rastlamışım :dua:

ben doktoru dinlemedim o da başlatalım dedi 1 hafta daha istedim bol yürüyüşten sonra zahmet edip geldi oğlum..durumu gayet iyiydi oğlumun hergün kontrol altındaydım ve kendi sancımla doğurdum suni sancı falan almadım..

ben bu hafta cam rende aldım. bugünde yoğurt mayaladım. şubat annelerini takip ettim biraz ilk kabak gibi tek sebzeyle başlamışlar çok bilgim yok açıkcası. elinde tablo vs bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

ben bu hafta cam rende aldım. bugünde yoğurt mayaladım. şubat annelerini takip ettim biraz ilk kabak gibi tek sebzeyle başlamışlar çok bilgim yok açıkcası. elinde tablo vs bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Merhabalar,

Kızımda ek gıdaya geçiş yaptı. Çalışıyorum,süt sağıyorum ama gün içinde az uyursa sağdıklarım yetmiyordu bende stres oluyordum az çıkıyordu bu seferde sütüm
Doktoruna bu durumu anlattım ek gıdaya geçelim ozaman dedi, mamada yemiyordu kızım ,tükürüyordu yesede kusuyordu
İlk önce meyve ile başlayalım dedi(Şeftali,muz,elma gibi) Cam rendede rendeleyip yedirdim
Sonra yoğurt verdim ama çok beğenemedi kızım içine şeftali rendeleyip tattırdık çok sevdi bu şekilde
Dünde annem çorba yapmış, patetes,havuçla onuda sevmiş maşallah
Günde sadece bir kere yiyor saat 12 gibi, diğer öğünleri anne sütü

X