2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

5+1 haftadayım. Son kontrolüm de keseyi gördük bir sonraki kontrol de kalp atışını dinleyeceğiz inş.
Benim sorum şu dr. bana previt positive-omega yazdı onu kullanıyorum aranızda kullanan var mı?
Daha kan sonuçlarım çıkmadan multivitamine başlatması normal mi ? aklım karıştı kullanan varsa yazabilir mi ?

Ben de bir alerji dr bulursam yaptıracağım bakalım ama negatif de çıksa alerji olabiliyormuş
öylede şimdi alerji olsaydı benim sütümden de rahatsız olmaz mıydı bende süt ürünleri tüketiyorum sonuçta.. birde yoğurt falan verdiğimde ne bir döküntü nede başka bişey oldu.. belkide alerjidir bilemem tabiki salı günü doktor görüşmemiz var bakalım deri testi yapacak doktor.

Multivitamin genelde 13.haftadan başlıyor şimdi folik asit kullanmanız gerekiyor. Neden öyle yaptı acaba isterseniz başka bir doktora daha görünün

multivitamin içersinde folik asit de var. 400mcg ama diğer vitaminler de yer alıyor. omega içinde erken mi başladım acaba
Evt folik asit var ama diğer vitaminlerle birlikte ben sadece folik asit alımından bahsediyorum..her vitaminin zamanı farklı şimdiden multivitamin, vitamin fazlalığı sizi ve bebeği obez hale getirebilir.

coook yorgunum bu aralar gece uykusuna yatirmak cok zor ve yattiginda da surekli uyaniyor neden ki (( yavrum ne guzel uyuyan bebekti ( herseyimizi ayni yapiyorum rutinimiz ayni ama uyku ne oldu boyle ya

Hmm ben sadece mama sandım. Mama bize de tersi etki yaratmıştı.

coook yorgunum bu aralar gece uykusuna yatirmak cok zor ve yattiginda da surekli uyaniyor neden ki (( yavrum ne guzel uyuyan bebekti ( herseyimizi ayni yapiyorum rutinimiz ayni ama uyku ne oldu boyle ya

Bizim de aynı. Atağın da bitmesi lazım halbuki. 8de uyuyan bebiş şimdi 10buçuk 11de uyuyor. Gündüz de 6 saat falan uyurdu şimdi 2 3. Uykusu çok olup da uyumaması iyi olmuyor

Laktoz alerjisi olanilir. Yani sut alerjisi ama bende sadece mayasiz sut urunleri yapiyor yani peynir yogurt sikinti degil de tereyag kaymak sut ve sutlu yiyevekler ishal yapar beni. He bu arada benm buyuk kiz 6aya kdr gunde 10 kez kaka yapti sadece anne sutu aliyordu. Yani soyle diyim ben hic cisli bez degismedim hep kaka olurdu az az amasurekli...kizimda da laktoz alerjisi var ayni bnm gibi oyuzden oyleydi dicem ama kizim yasitlarindan kilo olarak 3 ay ondeydi ishal olsa gelisim.sikintisi yasardi.. Normal gayet 10 sanki ishal oldugu kanisina nerden vardiniz bilmiyorum ama... alerji testinden de birsey cikmaz bu arada dogruluk payi dusuk onlarin. Hele de bu kdr ufak cocuklarda.. ancak size sunu kes bunu kes diye dene yanil yontemine gidebilir yada direk alerjik cocuklarin icin olan mama yazar receteli onu kullanirsnz. He bnce anne sutunu cogaltmaya memeye alistirmaya bakin em temiz garanti sikintisiz olan o.

ishalin sebebi diş olabilir mi patlamadan aşağı yukarı 2 ay önce alttan geliiyor kaşıntı ishal yapıyor diye biliyorum. tabi doktorun söylerdi böyle bir şey olsa. kaşık mamasına geç yarı formül mama yarı kaşık maması ver bi sürü ev yapımı mama var ama doktora sormalısın. dün markette bebekler için vitaminli pirinç unu gördüm. bi de bir damla bile sütün varsa umudunu kaybetme. bende sütte çok sıkıntı yaşıyorum. çeken bilir insanlar çok insafsızca eleştirebiliyorlar malesef.

Arkadaşım benim doktorum 4.ay kontrolünde uyku düzenin değiştiğini söylediğimde bu aylarda hep oluyor dedi sebebi farkidnaligi arttığı için kaygıları artıyormuş bu yüzden pıspısla geri yatır dedi rahatlaması gerek, ben de baktım beni hissedince rahatlıyor yanıma yatırdım şimdi daha huzurlu uyanacak gibi olduğunda yan dönüp parmağımı tutuyor öyle uyuyor maşallah anlatılmaz bir his

formül süt içer içmez sulu bişekilde hemen bırakıveriyor. laktoz olsaydı dediğiniz gibi anne sütündende rahatsız olurdu. bu zamana kadar gayet normaldi. nasılki mamaya başladık böyle oldu.. bu arada memeye doğduğundan beri alıştırmaya çalışıyorum alışmadı çünkü doğduğundan beri doğru düzgün emmek istemedi çocuk.. emzirme danışmanından 2 seans ders bile aldım ama yok onlar bile başa çıkamadı.. denemediğim yöntem kalmadı.. malesef bazı şeyleri ne kadar istesekte yapamayabiliyoruz başına gelmeyen bilemez tabiki. teşekkür ederim bilgileriniz için bu arada.

malesef canım şu süt olayı yüzünden yaşlandım yeminle sıkıntıdan başka bişey değil.. zaten emmiyordu sağdığımda azalınca hepten gergin bişey oldum çıktım evde süt konusunu kimse açamıyor evde benim gözyaşlarım sel oluyor çünkü.. yarın kontrol var bakalım inşallah düzelir şu çocukta artık mamaysa mama yapacak bişey yok yeterki oğlum iyi olsun diyorum.

aynen canım yeter ki iyi olsunlar. zaten ek gıdaya geçeceğiz. elma için cam rende alıcam bugün. neyle başlasam bilemedim. yoğurt için süt sipariş ettim akşama getirir eşim. çok hevesliyiz bende bebekte.

aynen canım yeter ki iyi olsunlar. zaten ek gıdaya geçeceğiz. elma için cam rende alıcam bugün. neyle başlasam bilemedim. yoğurt için süt sipariş ettim akşama getirir eşim. çok hevesliyiz bende bebekte.
biz 4 aylıkken başlamıştık çok iyi gidiyorduk.. ama şu illet ishal çıkınca kestik herşeyi.. inşallah sorunsuz bişekilde afiyetle başlarsınız canım.. aynen cam rende en iyisi şşmdiden pütürlüye alıştır aman boğazında kalır falan deme sakın nasıl başlarsan öyle gider.. bizde elma püresi ve yoğurtla başlamıştık.. doktora görünelim de duruma göre baştan başlayacağız bizde

Bu 4. Ayda ne oluyosa anlamiyorum arkadas... O derin uykuya gecis varya 40. Dakikada, zirt pirt uyanma gunduzde felaket. Ilk kizda da oyle idi, duzeni oturtana kadar cocuk 6 aylik olmustu, sallamayi da kesmistim, simdi diyorum bunda da becerebilecekmiyim bakalim bi de 10 gundur cocukta burun ve geniz akintisi ne kadar temizlersen temizle ama olmuyor, tam duzelecek givi oldu asi da etkiledi bu sefer, vallahi perisaniz, hicte sevmem ama ayagimda yasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…