- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 37
Tatlım hiç adet olmadım ya şu an çok korkuyorum ama korunuyoruz iki gündür mide bulantısı beni mahvetti psilolojiktir umarımmaalesef kaliniyor sut korumasi sehir efsanesi.cok.cok.dikkat etmek lazim.
Canım hiç alıştırmayın büyük oğluma ayrı oda hazırladık ama hala ortamızda uyuyor gitmiyor yatırsak bile gece yine geliyorBen bazen eşim işe gidince alıyorum. Ama alışır diye çok korkuyorum bir arkadaşım da böyle yanında yatırmış şimdi başka bir yerde uyumuyormuş eşi de salonda uyuyormuş
Çok nadir alıyordum canım artık hiç almayacağım inan bazen uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırıyorumCanım hiç alıştırmayın büyük oğluma ayrı oda hazırladık ama hala ortamızda uyuyor gitmiyor yatırsak bile gece yine geliyor
Tam 4 aylik. Kucuk agzini bir acisi var cok dadli. Şişede su iciriyorum likir likir.Kaç aylık ? Canları çektiğinden değil aslında benim kızda bakıyor öyle ama o herşeye bakıyor zaten
4.5 aydir uyumuyoruz dr a bile gittik bu cocuk uyumuyo diye ama drlar genetik olduğunu soylediHemde nasıl uyku sorunumuz var maalesef sizinde mi öyle
canım daha küçücük bebekler tabiki alcaksın yanına onun sana kokuna ihtiyacı var.. daha şimdiden şuna alışmasın buna alışmasın yapmayın daha herşeyden habersiz onlar .Çok nadir alıyordum canım artık hiç almayacağım inan bazen uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırıyorum
3 Aydan sonra alışkanlık ediniyorlar canım amacanım daha küçücük bebekler tabiki alcaksın yanına onun sana kokuna ihtiyacı var.. daha şimdiden şuna alışmasın buna alışmasın yapmayın daha herşeyden habersiz onlar .
Ben daha vermedim hiç su. 3 ay 16 günlükTam 4 aylik. Kucuk agzini bir acisi var cok dadli. Şişede su iciriyorum likir likir.
Ne kadar az uyuyor? Ay varmış benim gibisi demek4.5 aydir uyumuyoruz dr a bile gittik bu cocuk uyumuyo diye ama drlar genetik olduğunu soyledi
Öyle canım haklısın sen onun ayarını bilirsin valla ben çekiyorum hala ondan dedim:))Çok nadir alıyordum canım artık hiç almayacağım inan bazen uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırıyorum
Gece 3 5 kere uyaniyo canim gündüz hic uyumuyo gibi bisey sabah da 7 deayakta basta cok aglamasi vardi şükür aglamalari azaldi uyuduğu zaman eline dokunsam uyaniyo düşün yaniNe kadar az uyuyor? Ay varmış benim gibisi demek
Günaydın canim ben o kadar uyanarak uyuyorum ki uykumu da anlamiyorunBol gulucuklu sabahlar. Bizimki uyanalib1 saat oldu. Yataktan atti bizi. Cok dadli agliyor.
Bende farkındayım zaten almıyorum ama aldığım zamanlarda da uykusuzluktan ne yaptığımı bilmediğimden alıyorumÖyle canım haklısın sen onun ayarını bilirsin valla ben çekiyorum hala ondan dedim:))
Benim kızımda gece uykusuna geçene kadar 3 4 defa uyanır öyle geçer uykuya. Gündüz bazen 5 dk bile uyumadığı oluyor. Bi ara gece 2 3e kadar ayaktaydık şimdi 11 12 gibi uyuyor ama sık uyanıyor. Bi çözümü olsa keşkeGece 3 5 kere uyaniyo canim gündüz hic uyumuyo gibi bisey sabah da 7 deayakta basta cok aglamasi vardi şükür aglamalari azaldi uyuduğu zaman eline dokunsam uyaniyo düşün yani
Keske canim keske ben dr lara bile gittim ama genetik oldugunu 6.aydan sonra duzelecegini soylediler bakalım benim pek umudum kalmadi çünkü alistim uykusuzluğa iyice 40 gecsin duzelir 3.ay gecsin duzelir dediler simdi 6.ay diyolar artik umut baglamadan alistim diyorumBenim kızımda gece uykusuna geçene kadar 3 4 defa uyanır öyle geçer uykuya. Gündüz bazen 5 dk bile uyumadığı oluyor. Bi ara gece 2 3e kadar ayaktaydık şimdi 11 12 gibi uyuyor ama sık uyanıyor. Bi çözümü olsa keşke
Bana da 5 ay dediler umudum yok artıkKeske canim keske ben dr lara bile gittim ama genetik oldugunu 6.aydan sonra duzelecegini soylediler bakalım benim pek umudum kalmadi çünkü alistim uykusuzluğa iyice 40 gecsin duzelir 3.ay gecsin duzelir dediler simdi 6.ay diyolar artik umut baglamadan alistim diyorum
Ay inşallah düzelir 5 aya bisey kalmadiBana da 5 ay dediler umudum yok artık