2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, kan ilacı durumunu ne yaptınız sağlık ocagı vegaferon adlı ilacı verdi.
kullanan var kullanmayan var kafam karıştı

Kizlar benim sutum yetiyor. Ama nezaman yemek masasinda olsak benim oglan cildiriyor banada verin diye minik agzini bir acisi var. Icimin yaglari eriyor. Bende 1 cay kasigi tattiriyorum. Cok hosuna gidiyor.

:KK48:
günaydın kızlar bizde iyi uyuduk gece. bebişlerinisi beşikte mi uyutuyorsunuz , ben beşiği süs gibi aldım gibi oldu. oğlum hep benimle uyuyor. uyanınca göz göze geliyoruz gülüp top gibi dönüyor çok tatlı ay yirimmm 😍😍😍
Besikte uyuyoruz sonra sabaha karsi yanima aliyorum babamızı yataktan kovuyoruz.:KK48: aynen uyandiginda goz goze geliyoruz guluveriyor.

günaydın kızlar bizde iyi uyuduk gece. bebişlerinisi beşikte mi uyutuyorsunuz , ben beşiği süs gibi aldım gibi oldu. oğlum hep benimle uyuyor. uyanınca göz göze geliyoruz gülüp top gibi dönüyor çok tatlı ay yirimmm 😍😍😍
Ben bazen eşim işe gidince alıyorum. Ama alışır diye çok korkuyorum bir arkadaşım da böyle yanında yatırmış şimdi başka bir yerde uyumuyormuş eşi de salonda uyuyormuş

Kizlar benim sutum yetiyor. Ama nezaman yemek masasinda olsak benim oglan cildiriyor banada verin diye minik agzini bir acisi var. Icimin yaglari eriyor. Bende 1 cay kasigi tattiriyorum. Cok hosuna gidiyor.
Kaç aylık ? Canları çektiğinden değil aslında benim kızda bakıyor öyle ama o herşeye bakıyor zaten :KK70:

X